• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Gözün aydın olsun canım, Rabbim kucağında göstersin :KK200:

Amin inşaallah Allah hepinizin gönlünüzün muradını versin.Gözlerinizin yaşı mutluluktan aksın inşallah. O kadar zor bir süreç ki Allah hepinize dayanma gücü ve sabır versin. Hep pozitif olun biliyorum korkmamak elde değil bende çok korktum ama O ol der olur. Siz ona güvenin gerisi boş.Hepinizi öpüyorum gönülden. Yardım isterseniz yazın elimden geldiğince yardım ederim. Sevgiler.

8. Gün 28.91 12.gün 183 bugün yani 15.gün 760.5 sanki çokmu artmış. Korkudan ölüyorum. Doktorum rahatsızmış randevu çarsambaya kaldı. Kürtajımı yapan doktora cumaya randevu aldım. Hem birşey görebilecekmi bakmak istiyorum. Hemde aile hekimi crinone ve clexane yazmadı. Reçete ettirip, pazartesiden itibaren 5 gün rapor içinde ricada bulunacağım. İnşallah yardımcı olur. İşe bu belirsizlikle dönmek istemiyorum. Tüm yıllık iznim tedavi sürecine gitti umarım yardımcı olur.

8. Gün 28.91 12.gün 183 bugün yani 15.gün 760.5 sanki çokmu artmış. Korkudan ölüyorum. Doktorum rahatsızmış randevu çarsambaya kaldı. Kürtajımı yapan doktora cumaya randevu aldım. Hem birşey görebilecekmi bakmak istiyorum. Hemde aile hekimi crinone ve clexane yazmadı. Reçete ettirip, pazartesiden itibaren 5 gün rapor içinde ricada bulunacağım. İnşallah yardımcı olur. İşe bu belirsizlikle dönmek istemiyorum. Tüm yıllık iznim tedavi sürecine gitti umarım yardımcı olur.
Bence artışın çok güzel. Saat farkının bile çok önemi var artışta canım. Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin, gözün aydın olsun. Bizde bu duyguyu hayırlısıyla tadalım inşallah ❤️

O zaman korkulacak bir durum yok demekki, yumurta sayın az olduğu için estradiol o sayıda çıkmış. İğnelerle yumurta gelişimin artacaktır ve estradiol değerinde bununla eş değer yükselecektir. Sadece şu etki olabilir, transferin 2 ay sonraya ertelenir ve bu senin için daha iyi olur. Rahim dinlenmiş olur. Kendini strese sokmaman lazım özellikle bu dönemde, inan yumurta gelişimini çok etkileyen bir faktör. Ne kadar rahatsan, o kadar çok ve kaliteli yumurta oluyor.
Yazmayi unuttum transferim ertelenirse boşu bosuna histeroskopi yapilmis olcam. Gecen ay tutunmayi arttirsin diye yapmislardi:KK43:

Bence artışın çok güzel. Saat farkının bile çok önemi var artışta canım. Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin, gözün aydın olsun. Bizde bu duyguyu hayırlısıyla tadalım inşallah ❤️
İnşallah canım, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

Merhaba kızlar ilk sayfalarda yazmıştım baya ilerlemissiniz :) bende adet oldum ve 2.tüp bebek denemesi için cuma günü start veriyoruz :) inşallah ama inşallah bu sefer herşey iyi gider ve kaliteli embriyolarim olur lütfen birbirimize dua edelim kızlar , inşallah hepimizin kucaklari mucizelerimizle dolar ;)

Devlet hastenesi için geçerli söyledikleriniz.
Özel hast. Tedavı görüyorsanız istemeniz halinde 2 embriyo koyarlar yaş ve denemeye bakmıyorlar.
Ben hep ozelde oldum ancak koymadilar.

Devlet hastenesi için geçerli söyledikleriniz.
Özel hast. Tedavı görüyorsanız istemeniz halinde 2 embriyo koyarlar yaş ve denemeye bakmıyorlar.

Merhaba canım
Malesef ki bu yasa özel hastane ve devlet hastanesi hepsini kapsıyor
Eskiden evet haklısın özelde iki istiyince okey diyip iki tane transfer yapılıyormuş ancak luan yasaya uyulmaması halinde
Sağlık bakanlığı soruşturma açıyormuş
Ben daha 1 hafta önce koç üniversite hs transfer oldu çok rica ettim iki tane transfer edilsin diye ama nafile ilk tedavim ve 33 yaşındayım kabul edilmedi tek yapıldı

Kızlar 11. Gün 18 13. Gün 57 15. Gün yani bugünkü değerim 214 haftaya kese göreceğiz inşallah. Benim değerlerim düşük başladı 3 e katlandı sonradan sizlere nacizane önerim var. Mango, kivi gibi c vitamini yüksek meyveler yiyin. Bol protein ve bol su.

Maşallah canım hayırlısıyla kucağına sl inşallah bize dua et hamilelerin dussı önemli

Benim bu gün 8. Gün ve sabah pembe pembe damla hafif lekelenme oldu
Çok endişeliyim hemşireyle irtibata geçtim bunu anlayamayız 10. Gün kanda baktır sonuca göre anlayacağız takip edeceğiz dedi ama bu saçma ya düşüyorsa ya müdehale edilmesi gerekiyorsa
Yarın 9. Günüm sabah kanda baktıracağım değere göre anlarım
Benim gibi hafif lekelenme yaşayıp hamile olan pozitifi gören varmı?
Lütfen dua edin ilk tedavim tek transfer ve arkada dondurulmuş embriyo yok

Benim bu gün 8. Gün ve sabah pembe pembe damla hafif lekelenme oldu
Çok endişeliyim hemşireyle irtibata geçtim bunu anlayamayız 10. Gün kanda baktır sonuca göre anlayacağız takip edeceğiz dedi ama bu saçma ya düşüyorsa ya müdehale edilmesi gerekiyorsa
Yarın 9. Günüm sabah kanda baktıracağım değere göre anlarım
Benim gibi hafif lekelenme yaşayıp hamile olan pozitifi gören varmı?
Lütfen dua edin ilk tedavim tek transfer ve arkada dondurulmuş embriyo yok

Benim pembe su gibi akıntım oldu.Doktora sordum tutunma kanaması diyoruz ona dedi.Korkma inşallah kötü bir şey değildir.

Arkadaşlar merhaba benimde bu ay tedavim basladi. Transferde bugün 3. Günüm , Rabbim hepimizin yuzunu güldürsün inşallah . Bu arada benim aşırı derecede belim ağrıyor , Böyle bir şey yaşayan var mı

Benim pembe su gibi akıntım oldu.Doktora sordum tutunma kanaması diyoruz ona dedi.Korkma inşallah kötü bir şey değildir.

Merhaba canım
dün bu saatlerde pembe pembe damlalar akşam gece kahve rengi akıntıya döndü sanki kan parçaları kalmış kahve rengine dönmüş gibi hemşirem hala yarını bekle diyor çok sinirlendim tamam 10. Gün bakılacak kanda ama 9. Gğn varsa çıkmazmı bu kahve rengi akıntıyada cvp veremiyor neyin nesi birşey demiyor çıldırıcam
Birazdan gidip en yakın hastanede kanda baktırıcam kğtfen dua et korkuyorum

Slm kizlar bugun opu oldum 6 yumurtam gorunuyordu 10 tsne toplandi insallah hepsi de olgundur simdi heyecanli bekleyis basladi Gamze020 Gamze020 sen naptin cnm

Back