- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 33
Yarın opu var çok korkuyorumAynen öyke canım aynı şeyleri yaşamışız resmen bugün çok şğkür daha iyiyim ağrım acım azaldı özelliklede tuvaletimi yaparken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın opu var çok korkuyorumAynen öyke canım aynı şeyleri yaşamışız resmen bugün çok şğkür daha iyiyim ağrım acım azaldı özelliklede tuvaletimi yaparken
Hiç korkmayın uyutuyorlar ve hicbirsey hissetmiyorsunuz.Yarın opu var çok korkuyorum![]()
Canım korkulacak bir durum değil gerçekten, bizim yaşadığımız komplikasyonu herkes yaşamıyor ve dediğim gibi dikkat eder ve dinlenirsen wc sorunu da yaşamazsın.Yarın opu var çok korkuyorum![]()
Benimde yarin 8.5 da ben daha once oldum hic sıkınti olmamisti korkmayin.herkeste ayni degilYarın opu var çok korkuyorum![]()
Korkacak hiçbirşey yok canım zaten uyutuyorlar anlamıyorsun hiçbirşeyYarın opu var çok korkuyorum![]()
Sonrası ağrı acı dan korkuyorum canımKorkacak hiçbirşey yok canım zaten uyutuyorlar anlamıyorsun hiçbirşey
Benim de 8 bucukta canimmmBenimde yarin 8.5 da ben daha once oldum hic sıkınti olmamisti korkmayin.herkeste ayni degil
İnşallah canımCanım korkulacak bir durum değil gerçekten, bizim yaşadığımız komplikasyonu herkes yaşamıyor ve dediğim gibi dikkat eder ve dinlenirsen wc sorunu da yaşamazsın.
İnş hersey iyi olurHiç korkmayın uyutuyorlar ve hicbirsey hissetmiyorsunuz.
Inş canım güzel sonuçlar alacağını düşün Her şey güzel olacak..İnş hersey iyi olur20 üstü yumurta saymisti doktor inşallah kalitesi iyidir toplanacaklarin
Herkesin bünyesi aynı değildir canımm benim evet ağrım sızım oldu ama gayet rahat atlatan çok arkadaşımız var.Sonrası ağrı acı dan korkuyorum canım![]()
İnşallah kuzum ya bakalım 2 tane transfer olabilir mi onu da sorcamInş canım güzel sonuçlar alacağını düşün Her şey güzel olacak..![]()
Umarim benimde rahat olur çalışıyorum birde zor izin aldım zaten 2 gunHerkesin bünyesi aynı değildir canımm benim evet ağrım sızım oldu ama gayet rahat atlatan çok arkadaşımız var.
Olumsuz düşünme inşallah güzel geçer ve hemen toparlanırsın bize de bilgi ver çıkıncaUmarim benimde rahat olur çalışıyorum birde zor izin aldım zaten 2 gun
Tamam canım yazarım tabiki burayaOlumsuz düşünme inşallah güzel geçer ve hemen toparlanırsın bize de bilgi ver çıkınca
Estradiol hormonunun direk yumurtlamanın ne kadar olduğunu gösterdiğini biliyorum, fakat adetin 10. gününde o değerde olması lazım normalde. Bunun yumurta sayısını etkileyeceğini düşünmüyorum, çünkü her ay yumurta sayımız değişiyor. Az olan dönemde olabilirsin. Doktorun climara ya mı bağladı yumurtanın bu ay az olmasını, bunu anlamadım. İğnelerine başlattı ise doktorun korkma derim, ve gerçekten güveneceğin sağlıklı iletişim kurabileceğin yeri seçmeni tavsiye edebilirim.merhabalar bende başladım ama e2 90 daydı adetin 2. günü. rahim inceliği için climara forte bant verilmişti. fazladan 5 gün kullanmışım adetin 3. gününe kadar da kaldı bende. eksik bilgilendirilmişim hemşire tarafından. doktor diğer değerler iyi ama yumurtan az olmuş dedi. gonal-f de başladı 2. günümde bende 3. günü bandı sordum çıkar hemen adetten önce çıkacaktı o dedi. nolcak bilmiyorum çok umutsuzum.
Ve ben bu ay dondurulmuş embriyo hazırlığındayım, rahim inceliğini kalınlaştırmak için adetin 2. gününden itibaren estrofem başlattı, neden önce başlatıldı sana. Bu konu hakkında bilgim yok. Climaraya transfer sonrasında başlayacağım. Benide bilgilendirirsen sevinirim.merhabalar bende başladım ama e2 90 daydı adetin 2. günü. rahim inceliği için climara forte bant verilmişti. fazladan 5 gün kullanmışım adetin 3. gününe kadar da kaldı bende. eksik bilgilendirilmişim hemşire tarafından. doktor diğer değerler iyi ama yumurtan az olmuş dedi. gonal-f de başladı 2. günümde bende 3. günü bandı sordum çıkar hemen adetten önce çıkacaktı o dedi. nolcak bilmiyorum çok umutsuzum.
yok canım 23. ekimde iğnelerle başladı tedavim. 19 ekimde bu climara fortayi bandı artık kullanmamam lazımmış. bende 24 ekime kadar kullandım. 23 ekimde doktora bandı sormayıda unutmuşum 24 ekim akşamı aklıma geldi e2 yi bumu yükseltti diye doktoru aradım hemen çıkar bandı 19 ekimde kesmen lazımdı dedi. yani 23 ekimdeki e2 değerim bu banttan yükselmiş. normalde bundan önceki adetin 3. günü e2 43 çıkmıştı. şuan tedavimi kesmedi daha kontrol edelim 26 ekimde dedi. hala iğnelere devam ediyorum yani.Estradiol hormonunun direk yumurtlamanın ne kadar olduğunu gösterdiğini biliyorum, fakat adetin 10. gününde o değerde olması lazım normalde. Bunun yumurta sayısını etkileyeceğini düşünmüyorum, çünkü her ay yumurta sayımız değişiyor. Az olan dönemde olabilirsin. Doktorun climara ya mı bağladı yumurtanın bu ay az olmasını, bunu anlamadım. İğnelerine başlattı ise doktorun korkma derim, ve gerçekten güveneceğin sağlıklı iletişim kurabileceğin yeri seçmeni tavsiye edebilirim.
Tedavin aksadı mı 2 ay geriye mi düştün? Bunlarıda açıklamadın canım.