• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

merhabalar bende başladım ama e2 90 daydı adetin 2. günü. rahim inceliği için climara forte bant verilmişti. fazladan 5 gün kullanmışım adetin 3. gününe kadar da kaldı bende. eksik bilgilendirilmişim hemşire tarafından. doktor diğer değerler iyi ama yumurtan az olmuş dedi. gonal-f de başladı 2. günümde bende 3. günü bandı sordum çıkar hemen adetten önce çıkacaktı o dedi. nolcak bilmiyorum çok umutsuzum.

merhabalar bende başladım ama e2 90 daydı adetin 2. günü. rahim inceliği için climara forte bant verilmişti. fazladan 5 gün kullanmışım adetin 3. gününe kadar da kaldı bende. eksik bilgilendirilmişim hemşire tarafından. doktor diğer değerler iyi ama yumurtan az olmuş dedi. gonal-f de başladı 2. günümde bende 3. günü bandı sordum çıkar hemen adetten önce çıkacaktı o dedi. nolcak bilmiyorum çok umutsuzum.
Estradiol hormonunun direk yumurtlamanın ne kadar olduğunu gösterdiğini biliyorum, fakat adetin 10. gününde o değerde olması lazım normalde. Bunun yumurta sayısını etkileyeceğini düşünmüyorum, çünkü her ay yumurta sayımız değişiyor. Az olan dönemde olabilirsin. Doktorun climara ya mı bağladı yumurtanın bu ay az olmasını, bunu anlamadım. İğnelerine başlattı ise doktorun korkma derim, ve gerçekten güveneceğin sağlıklı iletişim kurabileceğin yeri seçmeni tavsiye edebilirim.
Tedavin aksadı mı 2 ay geriye mi düştün? Bunlarıda açıklamadın canım.

Ve ben bu ay dondurulmuş embriyo hazırlığındayım, rahim inceliğini kalınlaştırmak için adetin 2. gününden itibaren estrofem başlattı, neden önce başlatıldı sana. Bu konu hakkında bilgim yok. Climaraya transfer sonrasında başlayacağım. Benide bilgilendirirsen sevinirim.

Estradiol hormonunun direk yumurtlamanın ne kadar olduğunu gösterdiğini biliyorum, fakat adetin 10. gününde o değerde olması lazım normalde. Bunun yumurta sayısını etkileyeceğini düşünmüyorum, çünkü her ay yumurta sayımız değişiyor. Az olan dönemde olabilirsin. Doktorun climara ya mı bağladı yumurtanın bu ay az olmasını, bunu anlamadım. İğnelerine başlattı ise doktorun korkma derim, ve gerçekten güveneceğin sağlıklı iletişim kurabileceğin yeri seçmeni tavsiye edebilirim.
Tedavin aksadı mı 2 ay geriye mi düştün? Bunlarıda açıklamadın canım.
yok canım 23. ekimde iğnelerle başladı tedavim. 19 ekimde bu climara fortayi bandı artık kullanmamam lazımmış. bende 24 ekime kadar kullandım. 23 ekimde doktora bandı sormayıda unutmuşum 24 ekim akşamı aklıma geldi e2 yi bumu yükseltti diye doktoru aradım hemen çıkar bandı 19 ekimde kesmen lazımdı dedi. yani 23 ekimdeki e2 değerim bu banttan yükselmiş. normalde bundan önceki adetin 3. günü e2 43 çıkmıştı. şuan tedavimi kesmedi daha kontrol edelim 26 ekimde dedi. hala iğnelere devam ediyorum yani.

Back