İlk görüşme Dr ile oluyor canım bidaha dedigim gibi asla göremiyorsun benim ilk
tüp bebek denemem ordaydi kimyasal gebelik oldu değerim arttı ve düşmeye başladı kanamam oldu Dr u görmek istedim ama gorusturmediler orada olduğu halde inanabiliyomusun acil bi durum ama randevu almak gerekirmiş düşünsene halimi...randevuda 2 hafta sonraya veriyor utanmadan sanki devlet hastanesi ve tedavi boyunca her gittiğimde farklı bi kişi muayene ediyordu ve her muayenede yok bu işlemi yapalım 1500 lira başka muayenede bunda yapalım 1000 lira her gittiğimde farklı masraf çıkardılar 13 bin küsür harcadık o şekilde Dr un suratını görmeden. Hemsireler ilgileniyor sürekli ama hemsirelerde çalışmaktan bıkmış illallah etmiş surat yapar gibi bilgi vermeler yada 40 yıllık profesör gibi kendini Dr sananlar düşündükçe deliriyorum . He bide son olarak şuanki Dr um orada size ne işlemler yapıldı diye dosya özeti istediyine dedi istedik ve dosyada bana sanki 3 kez tüp bebek yapmışlar orada gibi göstermişler ve mikroenjeksiyon yazmışlar yapılmadığı halde
Özetle onlarin gozunde kendimi tüp bebek yaptırmaya giden bi hasta gibi değilde , ticari bi işi düşmüş müşteri gibi hissettim.