Aynen ya hala olamadımbende aynıyım canım hiç gecikmezdi olmuyo resmen
pkos filan var mı tatlım yada kullandığın bi laç ben yarın doktora gitcem eğer olmamışsam hala.Aynen ya hala olamadım
İlaçların etkisi olabilir. Bulantı için tuzlu şeylerle bastırabilirsin. Maden suyu içebilirsin bana iyi geliyor. Benim de dün yapıldı transferim bugün 1. GünümMerhaba kızlar; bugün transferim oldu.2 tane 3. gün embriyosu konuldu.Benim tek sorunum şiddetli mide bulantısı bunun için ne yapabilirim fikri olan var mı?
Aynı gidiyoruz :) Doktorum kullandığın dostinex adlı ilaçtandır dedi.Bana ağır geldi ilaçlar pek bir şey yiyemiyorum ama dün son dostinexleri aldım sebebi buysa kurtuldum :)İlaçların etkisi olabilir. Bulantı için tuzlu şeylerle bastırabilirsin. Maden suyu içebilirsin bana iyi geliyor. Benim de dün yapıldı transferim bugün 1. Günüm
Insallah cnm hpmz pozitiflri gorrz yrn sabah kan verririm.sanrmböyle düşünme sakin inşallah allah in izniyle pozitif olacak sonucun.
Canm sen regl oldun mubende aynıyım canım hiç gecikmezdi olmuyo resmen
hayır hala olmadım saat 4 te doktor randevum var bakalım ne diyecek.Canm sen regl oldun mu
Canm doktor ne dedi sana muayene oldun muhayır hala olmadım saat 4 te doktor randevum var bakalım ne diyecek.
bende 7 ekim de başladım. Doktorum bir hafta da iki defa çağırdı yarın da var bakalım benim ne zaman yumurtam toplanır ki. Bizim bide mikro tese ameliyatimiz var sonuç ne olacak sperm bulunacak mi acaba .Aynen öyle Allah kimsenin emeğini boşa çıartmasın. 6 ekimde başladım iğnelere cnm sen ?
Aynen benim dktorumda haftada iki kere çağırdı ve benimde yarın kontrolüm var. Aynı şekilde ilerliyoruz. İnşallah herşey yolunda gider.bende 7 ekim de başladım. Doktorum bir hafta da iki defa çağırdı yarın da var bakalım benim ne zaman yumurtam toplanır ki. Bizim bide mikro tese ameliyatimiz var sonuç ne olacak sperm bulunacak mi acaba .
amin canım inşallahAynen benim dktorumda haftada iki kere çağırdı ve benimde yarın kontrolüm var. Aynı şekilde ilerliyoruz. İnşallah her şey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?