- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
İnşallah canım...çok sağol ,kasımda aşk başkadır
Reflu ilk denemmde mahvtti bni transfer snrasi cok rahatszlandm hafif bi mide ilaciyla dr danisarak onlem alin derim bn artk mide agrsndan yatamiyrdum bileMerhaba bende 7 ekimde reglimin 2. Günü gonal f 225 iu kullanmaya başladım 3. Günü tamamladım. Yavaştan şişlik, baş ağrısı mide bulantısı ve reflü problemleri yaşıyorum normal mi bunlar. Benim ilk tüp bebek denemem 36 yaşındayım umarım hakkımızda hayırlısı :)
Benim zaten reflü ve pangastrit rahatsızlığım var. Bunların yanında hipoglisemi ve birçok yiyeceğe alerjim olması cabası. Şuan hamile olmadığım için gaviskon dual action içtim. Ama hamilelikte sadece metsil dil altı yalama hapına izin var. O da bende işe yaramıyor. Ne yapacağım bilemiyorumReflu ilk denemmde mahvtti bni transfer snrasi cok rahatszlandm hafif bi mide ilaciyla dr danisarak onlem alin derim bn artk mide agrsndan yatamiyrdum bile
hayırlı haberlerle gel inşallahEkimin ilk testi bnden sanirim insallah topikte iyi haberler paylasrz
Saol cnm insallah hepmzn yuzu gulerhayırlı haberlerle gel inşallah
Insallah cnm ne gzel ilkde tutms hemen . Hamile kaldgnda kan testnden once belirtin varmiydi bnde kasik agrsndan baska bidi yok onuda fitil ilaca baglyrmkızlar cumartesi günü itibari ile başladık puregon 200 hergün aksam 8 ve bugün ultrasonda iyi dedi . Puregon a devam yarın sabah 10 olmak üzere de her gün orgalutran iğneye başlayacam. Cumartesı tekrar ultrason. Ikinci tüp ilki olumlu şükür yedi yasında kızım var.
Insallah cnm bnmde umudum kalmyr az kaldi ama cokkk gerginimÜzerinden uzun bir zaman geçti hatirladigim kadariyla az da olsa kasigimda ağrı vardı ve cok az kahverengi lekem olmuştu. Kan tahlilimden bir gün önce idrar tahlili yapmış ve negatif olmuştu ve üzülmus durmuştum fakat boşaymis. Inşallah sende bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
Cnm dr danistnmi onun onersnden cikma.hayrli olsn insallah tutunrlarMerhaba kızlar; bugün transferim oldu.2 tane 3. gün embriyosu konuldu.Benim tek sorunum şiddetli mide bulantısı bunun için ne yapabilirim fikri olan var mı?
böyle düşünme sakin inşallah allah in izniyle pozitif olacak sonucun.Insallah cnm bnmde umudum kalmyr az kaldi ama cokkk gerginim
Insallah hamis haberlerini alırız canım. Muhtemelen kullandığın ilacın olabilir Dr. Una danis brnde de vardı bulantı fakat şiddetli değildi.Merhaba kızlar; bugün transferim oldu.2 tane 3. gün embriyosu konuldu.Benim tek sorunum şiddetli mide bulantısı bunun için ne yapabilirim fikri olan var mı?
bende aynıyım canım hiç gecikmezdi olmuyo resmenbende Regl olmayı bekliyorum 9 unda oldum bi an önce olsamda tedaviye başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?