Uzulme cnm mutlaka cozumu wardrMerhaba bayanlar moralim cok bozuk aglamak uzereyim bugun ignelerimin 9. Gunu ve muayenemde kist oldugunu soylediler sizdede boyle olan varmi tedavi erteleniyormu bu durumda lutfen yardim edin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzulme cnm mutlaka cozumu wardrMerhaba bayanlar moralim cok bozuk aglamak uzereyim bugun ignelerimin 9. Gunu ve muayenemde kist oldugunu soylediler sizdede boyle olan varmi tedavi erteleniyormu bu durumda lutfen yardim edin...
Szin yeni tedavimi dondurulmsmuAmin inşaAllah. Ben de yarın başlıcam ilaçlara hadi bakalım hayırlısı ile hepimiz güzel haberler paylaşalım burada
Bnm kasik ve gogus agrm olmstu karinda sislik bu sefer dondurulms olunca rahatimKızlar bende bu ay ilk tedavime başladım 4 gündür iğnemi vuruyorum gonalf yarında kontrolüm var. iğneden sonra vücudunda değişiklik hisseden varmı kızlar ?
Benimde bugün iğnemin 4.günü ani kalkıp oturunca ara ara batmalar oluyor.Bnm kasik ve gogus agrm olmstu karinda sislik bu sefer dondurulms olunca rahatim
yumurta toplama işlemi kaçıncı gün oldu peki ?Benimde bugün iğnemin 4.günü ani kalkıp oturunca ara ara batmalar oluyor.
Merhaba bayanlar moralim cok bozuk aglamak uzereyim bugun ignelerimin 9. Gunu ve muayenemde kist oldugunu soylediler sizdede boyle olan varmi tedavi erteleniyormu bu durumda lutfen yardim edin...
Canim oncelikle gecmis olsun inşallah transferin gerceklesir ve hamile oldugunu da ogrenirsin. Canim ilaclari kullanirken muayenelerde kac yumurtan olusmustu bende suan 17 ve 13 mm var digerleri küçük dedi acaba opuda daha fazla toplanir mı
Ignelere basladim 12.gun mu ne toplanmsti bndenyumurta toplama işlemi kaçıncı gün oldu peki ?
Bu gün opu oldu çok azcık sancım var,10 yumurta toplanmış.Embriyo gelişiminde bu günü sayıyolar mıydı?biliyo musunuz?hatırlayamadım
Teşekkürler canım,hadi hayırlısı bakalım...nasıl gidiyo?Geçmiş olsun canım. Yarın 1. Gün
Teşekkürler canım,hadi hayırlısı bakalım...nasıl gidiyo?
Ayy sıkı sıkı tutunsun canım inşallahah bu heyecanlı bekleyiş ,inşallah bu kez yüzümüz gülecek hayırlısı ile...*bahar* canım sağlıklı embriyoların olsun inşallah benimde yarın transferim var çok heyecanlıyım yine
İnşallah canım...çok sağol ,kasımda aşk başkadırBen beklemedeyim canım kasımda transfer olucak nasipse. Seninde maşallah iyi yumurtaların oluşmuş inş hepsi sağlıkla döllenir
Merhaba benim eşimde morfoloji %1-2 hareketli sperm %70 veya %85 ama ml deki sayı 12 milyon veya 7 milyon çıkıyor. Bir kere 1,5 yıl önce normal hamile kaldım ama maalesef düşük oldu ondan sonrada olmadı. Şimdi bu ay tüp bebek tedavisine başladıkKızlar eşinde morfoloji %1 ileri hareket düşük olan ve kendiliğinden hamile olan var mı hiç?8 yıllık evliyim hiç doğal hamilelik olmadı,merakediyorum...