• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar bende bu ay ilk tedavime başladım 4 gündür iğnemi vuruyorum gonalf yarında kontrolüm var. iğneden sonra vücudunda değişiklik hisseden varmı kızlar ?

Kızlar bende bu ay ilk tedavime başladım 4 gündür iğnemi vuruyorum gonalf yarında kontrolüm var. iğneden sonra vücudunda değişiklik hisseden varmı kızlar ?
Bnm kasik ve gogus agrm olmstu karinda sislik bu sefer dondurulms olunca rahatim

Merhaba bayanlar moralim cok bozuk aglamak uzereyim bugun ignelerimin 9. Gunu ve muayenemde kist oldugunu soylediler sizdede boyle olan varmi tedavi erteleniyormu bu durumda lutfen yardim edin...

merhaba benim başlamadan önce yumurtalık kistim vardı doğru mu telaffüz ediyorum bilemedim. Şöyle adetin ikinci günü diğer foliküllerimden büyük bir yumurta vardı bu kistmiş. bir ay bekledik ikinci ay gel dedi doktor, ikinci ay da vardı. Kan tahlillerine baktı hormon salgılamıyor başlayalım dedi başladık. sonrasında ne oldu diye sordum bi şey demedi. Fakat transferim de oldu cumartesi. Belki benden farklı ise sizinkiler dondurulup bir sonraki ay transfer edilir üzülmeyin şu an da en son şey moral kırıklığı bizim için

Bu gün opu oldu çok azcık sancım var,10 yumurta toplanmış.Embriyo gelişiminde bu günü sayıyolar mıydı?biliyo musunuz?hatırlayamadım:KK53:

Canim oncelikle gecmis olsun inşallah transferin gerceklesir ve hamile oldugunu da ogrenirsin. Canim ilaclari kullanirken muayenelerde kac yumurtan olusmustu bende suan 17 ve 13 mm var digerleri küçük dedi acaba opuda daha fazla toplanir mı

Teşekkürler canım inşallah:) Benim 7 yumurta görünüyordu 15 tane toplandı. Hiç belli olmaz yani. Ama önemli olan yumurtaların döllenmesi sayı çok önemli değil.Tutma olasılığı yüksek sonuçta kötü sonuçlanabilir elbette ama biz pozitif düşüneceğiz :)

Kızlar eşinde morfoloji %1 ileri hareket düşük olan ve kendiliğinden hamile olan var mı hiç?8 yıllık evliyim hiç doğal hamilelik olmadı,merakediyorum...
Merhaba benim eşimde morfoloji %1-2 hareketli sperm %70 veya %85 ama ml deki sayı 12 milyon veya 7 milyon çıkıyor. Bir kere 1,5 yıl önce normal hamile kaldım ama maalesef düşük oldu ondan sonrada olmadı. Şimdi bu ay tüp bebek tedavisine başladık

Merhaba bende 7 ekimde reglimin 2. Günü gonal f 225 iu kullanmaya başladım 3. Günü tamamladım. Yavaştan şişlik, baş ağrısı mide bulantısı ve reflü problemleri yaşıyorum normal mi bunlar. Benim ilk tüp bebek denemem 36 yaşındayım umarım hakkımızda hayırlısı :)

Back