• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Vitamin kullanıyordum canm simdi doktordan çıktım biraz daha bekle kanaman açılmamış deri korkacak birşey yok dedi eğer olmazsan cumartesi tekrar gel dedi

Merhaba kızlar; bugün transferim oldu.2 tane 3. gün embriyosu konuldu.Benim tek sorunum şiddetli mide bulantısı bunun için ne yapabilirim fikri olan var mı?
İlaçların etkisi olabilir. Bulantı için tuzlu şeylerle bastırabilirsin. Maden suyu içebilirsin bana iyi geliyor. Benim de dün yapıldı transferim bugün 1. Günüm

Benimde yarın tekrar kontrolüm var kızlar. Dünde vardı kontrolüm 8-10 tane yumurta oluşmuş dedi doktor ama boyutları en büyüğü şuan 12,5 mm gonalf e ek olarak olgalutran verdi. dün yaptım bugünde yapıcam ve yarın sabah gidicem yine. durumlar ne olur sizce ? bugün gonalfin 6. günü orgalutarın 2.günü

İlaçların etkisi olabilir. Bulantı için tuzlu şeylerle bastırabilirsin. Maden suyu içebilirsin bana iyi geliyor. Benim de dün yapıldı transferim bugün 1. Günüm
Aynı gidiyoruz :) Doktorum kullandığın dostinex adlı ilaçtandır dedi.Bana ağır geldi ilaçlar pek bir şey yiyemiyorum ama dün son dostinexleri aldım sebebi buysa kurtuldum :)

Merhaba arkadslar benim de yarın transfer yapılacak. 2 yumurta embriyo olabilmis. Korkuyorum. 3. Denememiz olacak

Kızlar selammm benim adetim de bugun geldi. Yarın doktor kontrolum var ignelere başlıyoruz. Doktor ultrasondan mi bakıyor adetliyken iken

Benim bu sabah kontolüm vardı kızlar gonalf ve orgalutran iğnelere ek olarak bugün 3.iğne olarak menopur iğne verdi yani bugünden itibaren 3 iğne vurulucam artık. cumartesi sabah tekrar kontole çağırdı. nezaman toplanacak bu yumurtalar :)

Aynen öyle Allah kimsenin emeğini boşa çıartmasın. 6 ekimde başladım iğnelere cnm sen ?

Ya kızlar birşey dicem size 5de iğnelerimi vuruldumm. ama menapuru yaparken acayip zorlandım. onda 1 şişe su var kalın uçlu enjektörle çekip öbür iki şişe tozla karıştılıyor sonra kalın iğne ucu çıkıyor ince olan takılıp uygulama yapılıyor. ben karışımı kalın uçlu ile çekemedim bir tülü ince olanla iki kere çekip yaptım sorun olurmu? anlatabildimmi onuda bilmiyorum :)

4 gündür adetim geçti tedaviye baslicam bir turlu regl olamadım ya hiç böyle aksamazdı ağrımda çok ama olamadım il dışından geldim İstanbul'a

Aynen öyle Allah kimsenin emeğini boşa çıartmasın. 6 ekimde başladım iğnelere cnm sen ?
bende 7 ekim de başladım. Doktorum bir hafta da iki defa çağırdı yarın da var bakalım benim ne zaman yumurtam toplanır ki. Bizim bide mikro tese ameliyatimiz var sonuç ne olacak sperm bulunacak mi acaba .

bende 7 ekim de başladım. Doktorum bir hafta da iki defa çağırdı yarın da var bakalım benim ne zaman yumurtam toplanır ki. Bizim bide mikro tese ameliyatimiz var sonuç ne olacak sperm bulunacak mi acaba .
Aynen benim dktorumda haftada iki kere çağırdı ve benimde yarın kontrolüm var. Aynı şekilde ilerliyoruz. İnşallah herşey yolunda gider.

Back