• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Merhaba bende 7 ekimde reglimin 2. Günü gonal f 225 iu kullanmaya başladım 3. Günü tamamladım. Yavaştan şişlik, baş ağrısı mide bulantısı ve reflü problemleri yaşıyorum normal mi bunlar. Benim ilk tüp bebek denemem 36 yaşındayım umarım hakkımızda hayırlısı :)
Reflu ilk denemmde mahvtti bni transfer snrasi cok rahatszlandm hafif bi mide ilaciyla dr danisarak onlem alin derim bn artk mide agrsndan yatamiyrdum bile

Reflu ilk denemmde mahvtti bni transfer snrasi cok rahatszlandm hafif bi mide ilaciyla dr danisarak onlem alin derim bn artk mide agrsndan yatamiyrdum bile
Benim zaten reflü ve pangastrit rahatsızlığım var. Bunların yanında hipoglisemi ve birçok yiyeceğe alerjim olması cabası. Şuan hamile olmadığım için gaviskon dual action içtim. Ama hamilelikte sadece metsil dil altı yalama hapına izin var. O da bende işe yaramıyor. Ne yapacağım bilemiyorum :(

Yediginze ictgnize dikkat edin igne ilac cidden mideyi cok yoruyr sabretcz artk streste iyi glmyr bn ilk denememde cok rahtszlndm kndime bakamdimn hic cok streslndm oyuzden yeme icme uyku duzeni cok onmli tabiki stres yok .

Kızlar mrb. Benimde eylülde yumurtalarım toplandı şimdi 10tane dondurulmuş yumurtam var.3 tanesini pgt ye yolladık 2 hafta sonra sonuc cıkacak insallah ondan sonra transferim yapılacak . Herşey gönlümüzce olsun

Şimdi doktordan cıktım kızlar 10 tane yumurtam oluşmuş nasıl sizce? perşembe sabah tekrar kontrole çağırdı gonalfe ek olarak orgalutran iğne verdi oda göbekten

Kizlar yumurta sayiniz az ciksa bile sakin uzulmeyin bnm 19 cikti 5.gune 5 i gitti 2 si transf oldu ama tutmadi 3 u donduruldu smdi onu denedik yani bazen sayi hikaye 1 tane yumurta cikipta tutan var Rabbim isteynce zamani gelnce oluyor

kızlar cumartesi günü itibari ile başladık puregon 200 hergün aksam 8 ve bugün ultrasonda iyi dedi . Puregon a devam yarın sabah 10 olmak üzere de her gün orgalutran iğneye başlayacam. Cumartesı tekrar ultrason. Ikinci tüp ilki olumlu şükür yedi yasında kızım var.

kızlar cumartesi günü itibari ile başladık puregon 200 hergün aksam 8 ve bugün ultrasonda iyi dedi . Puregon a devam yarın sabah 10 olmak üzere de her gün orgalutran iğneye başlayacam. Cumartesı tekrar ultrason. Ikinci tüp ilki olumlu şükür yedi yasında kızım var.
Insallah cnm ne gzel ilkde tutms hemen . Hamile kaldgnda kan testnden once belirtin varmiydi bnde kasik agrsndan baska bidi yok onuda fitil ilaca baglyrm

Üzerinden uzun bir zaman geçti hatirladigim kadariyla az da olsa kasigimda ağrı vardı ve cok az kahverengi lekem olmuştu. Kan tahlilimden bir gün önce idrar tahlili yapmış ve negatif olmuştu ve üzülmus durmuştum fakat boşaymis. Inşallah sende bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

Merhaba kızlar; bugün transferim oldu.2 tane 3. gün embriyosu konuldu.Benim tek sorunum şiddetli mide bulantısı bunun için ne yapabilirim fikri olan var mı?

Üzerinden uzun bir zaman geçti hatirladigim kadariyla az da olsa kasigimda ağrı vardı ve cok az kahverengi lekem olmuştu. Kan tahlilimden bir gün önce idrar tahlili yapmış ve negatif olmuştu ve üzülmus durmuştum fakat boşaymis. Inşallah sende bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
Insallah cnm bnmde umudum kalmyr az kaldi ama cokkk gerginim

Merhaba kızlar; bugün transferim oldu.2 tane 3. gün embriyosu konuldu.Benim tek sorunum şiddetli mide bulantısı bunun için ne yapabilirim fikri olan var mı?
Insallah hamis haberlerini alırız canım. Muhtemelen kullandığın ilacın olabilir Dr. Una danis brnde de vardı bulantı fakat şiddetli değildi.

Back