Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Bu arada kızlar benim transferimin 3. günü sizler bu süreçte neler yaptınız?

Kızlar iyi akşamlar .. iğnelere başladıktan sonra doktor hangi sıklıkta çağırıyor.. ya da çağırmıyor mu cevap verebilir misiniz

5.gun transferydi 9.gun kan verdim sonuc pozitif ama sayi cok az gldi bna 19 .yarn tekrr iki katina cikmsmi diye baklck cok tedirgnm kizlar

Kızlar iyi akşamlar .. iğnelere başladıktan sonra doktor hangi sıklıkta çağırıyor.. ya da çağırmıyor mu cevap verebilir misiniz
2-3 günde bir çağırdı beni canım 6 ekimde iğnelere başladım yarın 3. Kontrolüm var

Kızlar Bnde yarın tedaviye baslicam Fulya tüp bebekte tedavi gören var mi

Bugün ku kontrolüm iyiydi iğnelere devam dedi Dr pazartesi tekrar gel dedi. Dondurulacak kadar da var dedi. Esin de bulunmazsa falan dedi 6 ay sonra tekrar deneriz. Bu hocanın ikinci bunu söylemesi acaba mikro tese de bulunmayacak mi çok canım sıkılıyor. Gerek kalmaz belki hocam dedim.

Merhaba kizlar aranıza yeni katıldım bende ekim ayı tedaviye basladim.ilk denemem ıgnelere 12 'sinde başladım. Mide bulantısı var ilk iğne de bisey yoktu 2. Gün, dün ki iğneden 3 saat sonra bulantı başladı normal mi?? Salı günü 5. Gün kontrole çağırdı.

Bende bugün başladım tedaviye Benim doktorumda 5 gün sonra tedaviye çağırdı.yalniz beni korkutan birşey var doktor ultrasonla bakarken çok küçük bir kist var dedi ama onunla alakalı herhangi bi ilaç vermedi size sorun teşkil eder mi

Kızlar benim pazartesi yumurtalar toplanıyor

Benimde geçen ay cardı tedaviye başlamadı canım yasmin verdi onu kullandım kist gitti 6 ekimde basladım

Doktor bana herhangi birşey demedi insallah bi aksilik olmaz ya geçen ay baktığı zaman kist yoktu bu ay oluşmuş

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu duyguyu takmak isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…