- 29 Kasım 2009
- 154
- 27
- 318
darısı bize olur inşallah Canım yaInsallah hepimize ekim ayi ugurlu gelir bnm degerim ikiye katlanmis kizlar pazt yeniden kan wercm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı bize olur inşallah Canım yaInsallah hepimize ekim ayi ugurlu gelir bnm degerim ikiye katlanmis kizlar pazt yeniden kan wercm
Canım sıkma canını . Benim dün bir tane 20 diğerleri ortalama 15 16 17 vs idi iki gün sonrası çağırdı Dr um. Biraz erken toplamış seninkini dicem fakat onlar yine en doğrusunu bilirler. Ümidini kaybetme her şeyin başı stres . Bu da Allah'ın takdiri var demekki zamanıBu topiğe ne ümitlerle başlamıştım ama sonuç benim için hüsran oldu. Cuma günü 3 tane yumurtam toplandı son muayenede 18-16-15mm idiler sonrasında bir gün daha iğneme devam ettim ertesi gün çatlatma iğnemi de oldum tam dedikleri saatte... ama yumurtalar toplandıktan 2saat sonra telefon geldi hastaneden yumurtalar olgunlaşmamış işlem yapmaya elverişli değiller dedi. Bu ne demek hiç bilmiyorum bir hastalıkmı, hastalıksa bi adı varmı çaresi var mı iki gündür beynim uyuşuyor düşünmekten. Allahım bana yardım et yol göster inşallah kimsenin emeği benim gibi boşa çıkmaz
Bu topiğe ne ümitlerle başlamıştım ama sonuç benim için hüsran oldu. Cuma günü 3 tane yumurtam toplandı son muayenede 18-16-15mm idiler sonrasında bir gün daha iğneme devam ettim ertesi gün çatlatma iğnemi de oldum tam dedikleri saatte... ama yumurtalar toplandıktan 2saat sonra telefon geldi hastaneden yumurtalar olgunlaşmamış işlem yapmaya elverişli değiller dedi. Bu ne demek hiç bilmiyorum bir hastalıkmı, hastalıksa bi adı varmı çaresi var mı iki gündür beynim uyuşuyor düşünmekten. Allahım bana yardım et yol göster inşallah kimsenin emeği benim gibi boşa çıkmaz[/QUOTE
Bu topiğe ne ümitlerle başlamıştım ama sonuç benim için hüsran oldu. Cuma günü 3 tane yumurtam toplandı son muayenede 18-16-15mm idiler sonrasında bir gün daha iğneme devam ettim ertesi gün çatlatma iğnemi de oldum tam dedikleri saatte... ama yumurtalar toplandıktan 2saat sonra telefon geldi hastaneden yumurtalar olgunlaşmamış işlem yapmaya elverişli değiller dedi. Bu ne demek hiç bilmiyorum bir hastalıkmı, hastalıksa bi adı varmı çaresi var mı iki gündür beynim uyuşuyor düşünmekten. Allahım bana yardım et yol göster inşallah kimsenin emeği benim gibi boşa çıkmaz
amin canım inşallah.Merhaba arkadaşlar ben de salı günü transfer oldum bugün 5. Günüm tedaviye başlayacak olan arkadaşlar inşallah her şey yolunda gider de hepimiz miniğimize kavuşuruz
Merhaba arkadaşlar ben de salı günü transfer oldum bugün 5. Günüm tedaviye başlayacak olan arkadaşlar inşallah her şey yolunda gider de hepimiz miniğimize kavuşuruz
İnşallah canım. Benimde 5. günüm bugün :)
Ay hadi inşallah ikimizde aynı gün güzel haberi alırız canım test günün ne zaman
Pazartesi dediler canım banaHaftaya pazar günü. Senin??
Pazartesi dediler canım bana
Sende kasık ağrısı v.s var mı??
Yok canım bende hiçbir şey sende var mı ?
Bende de hiçbir şey yok.. Bakalım ne olacak.Hakkimizda hayırlısı olsun canım
Kızlar transfere giderken ne kadar su içtiniz ben bi tutturamadim birinde az birinde çok icmisim sontayla boşaltıp dolduuslardi sonra çok acı veriyor bana yardımcı olur musunuz lütfenAmin inşallah canım bakalım bekliyoruz işte
Kızlar transfere giderken ne kadar su içtiniz ben bi tutturamadim birinde az birinde çok icmisim sontayla boşaltıp dolduuslardi sonra çok acı veriyor bana yardımcı olur musunuz lütfen
Yaa yeterli geldimi canım ne kadar az icmissin işlem sirasinda hiç rahatsız olmamissundir demiCanım ben bir bardak çay bir bardakta su içtim