- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
- Konu Sahibi Saricicek97
-
Naptın kan verdn miAnladım canım hayırlısı olsun inşallah
Az sonra vereceğim canımNaptın kan verdn mi
Hadi bakalım bekliyorum sonucuAz sonra vereceğim canım
Ben de sabah oldum canım inşallah tutarBende sabah oldum aşılamamı biraz ağrılı oldu benim işlem ters rahim olduğu için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
10 gün önce verdimiz teste 259 milyon olan ileri hareketli sperm sayısı bugün 25 milyon oldu. Doktora sordu eşim çok normal bu işlem gördü ve ayıklandı en iyileri seçildi dedi. Sizin durumu okudum hiç üzülme gebelik için tek bir tane sperm yetiyor. İnşallah beraber güzel haberler alıp söyleriz buradan birbirimize.Ben de sabah oldum canım inşallah tutareşinin kaç milyon çıktı
Çok moralim bozuk ilk kez yaptırıyorum zaten gerginiz doktorumuz da biraz sıkıntı yaptı çok umutsuzum bu aydan10 gün önce verdimiz teste 259 milyon olan ileri hareketli sperm sayısı bugün 25 milyon oldu. Doktora sordu eşim çok normal bu işlem gördü ve ayıklandı en iyileri seçildi dedi. Sizin durumu okudum hiç üzülme gebelik için tek bir tane sperm yetiyor. İnşallah beraber güzel haberler alıp söyleriz buradan birbirimize.
Sizin toplam sperm ne oldu arkadaşım. Doktor neyi sıkıntı yaptı. Lütfen moralini çok bozma biliyorsun hamileliği etkiliyor bu durum. Ne umutsuz vakalar hamile kalıyor sende bu şekilde hamile kalacaksın belki. Güzel şeyler düşün güzel olsun.Çok moralim bozuk ilk kez yaptırıyorum zaten gerginiz doktorumuz da biraz sıkıntı yaptı çok umutsuzum bu aydan
Sizin toplam sperm ne oldu arkadaşım. Doktor neyi sıkıntı yaptı. Lütfen moralini çok bozma biliyorsun hamileliği etkiliyor bu durum. Ne umutsuz vakalar hamile kalıyor sende bu şekilde hamile kalacaksın belki. Güzel şeyler düşün güzel olsun.
Normalde 40ti yıkanınca 20 oldu canım. Biraz kaprisli bir kadın benim yapmam gereken kaprisi i yaptı resmen. İnşallah canım Allah hayırlısını versinSizin toplam sperm ne oldu arkadaşım. Doktor neyi sıkıntı yaptı. Lütfen moralini çok bozma biliyorsun hamileliği etkiliyor bu durum. Ne umutsuz vakalar hamile kalıyor sende bu şekilde hamile kalacaksın belki. Güzel şeyler düşün güzel olsun.
Sizin toplam sperm ne oldu arkadaşım. Doktor neyi sıkıntı yaptı. Lütfen moralini çok bozma biliyorsun hamileliği etkiliyor bu durum. Ne umutsuz vakalar hamile kalıyor sende bu şekilde hamile kalacaksın belki. Güzel şeyler düşün güzel olsun.
Aynı hemen hemen sayılar sıkma canınıNormalde 40ti yıkanınca 20 oldu canım. Biraz kaprisli bir kadın benim yapmam gereken kaprisi i yaptı resmen. İnşallah canım Allah hayırlısını versin
Lutinus vajinal jel verdi. Progesteranmış gebelik testine kadar uygula dediBir de sana ilaç verdi mi bana aşılamadan sonra normal hayatına devam et 14 gün sonra görüşelim dedi
Hicbirsey söylemedi ya bir de kanamam vardı lekelenme gibi. Ciddiye almadı. Yumurtlamadandir dedi. Gerçekten çok moralim bozukLutinus vajinal jel verdi. Progesteranmış gebelik testine kadar uygula dedi
Benimde kanamam oldu hemşirede doktorda normal dedi olacak dedi ikiside korma dediler.Hicbirsey söylemedi ya bir de kanamam vardı lekelenme gibi. Ciddiye almadı. Yumurtlamadandir dedi. Gerçekten çok moralim bozuk
Tutması için progesterom verilmesi gerekir diye biliyorum ama bu sefer öyle desem iyice verilecek benden iyi mi biliyorsun diye. Neyse Allah'a kaldıBenimde kanamam oldu hemşirede doktorda normal dedi olacak dedi ikiside korma dediler.
Kaç tane yumurtan oldu senin kaç mmdi canimBenimde kanamam oldu hemşirede doktorda normal dedi olacak dedi ikiside korma dediler.
İnanırmısın ne ben sordum ne de o söyledi. İlk oluncada ne sorulur bilmiyordum esasen. Ama iki gebelik olabilir sorun olur mu dedi sadece. İki yumurta olmuş demek ki ama boyutlarını bilmiyorumKaç tane yumurtan oldu senin kaç mmdi canim
*ikiz gebelik yanlış yazmışımKaç tane yumurtan oldu senin kaç mmdi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?