Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende belirti var mı canım
İlk zamandan beri agrim vardı 8. Günü gece sırtım çok ağrıdı gece uyuyamadım 9. Günde devam etti yani dün o geçti dün akşam hep alttan böyle ignelenmeler falan oldu bgn sabah adet sansici gibi geldi gitti şuan iyim arada 5 6 saniye kasıklarım igneleniyor gidiyor ara ara okadar canım

Göğüslerde var mı bişi

Yalnız ben asilamadan önce de catlatma iğnesi olmuştum o zmn böyle olmamıştı hemen hemen hiç hissetmedim diyebilirim
Her seferinde aynı olmuyor canım ben de geçen ay hissetmemiştim ama bu ay böyle oldu. İlk 10 güne kadar hissettiklerin kesinlikle iğneden. Ondan sonrası için belki gebelikten şüphelenebiliriz.

Kızlar benim kuzenim kadın doğum uzmanı aslında asilamami o yapacaktı lakin cenazesi oldu esi tarafından görüşmedik bir haftadır.şimdi ben sikintilarimi anlattım ona ama tutundugu belli olmaz daha diyor cevremdekiler fln gibisinden.öyle şeyler anlattı kı şaşırdım doktorlar biliyomus tutundugunu fln belirtileri çok netmis hepsini tek tek sıraladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…