Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tüm mesajlarınızı okudum Kasım ayında ilk aşılama mı olacağım heyecanlıyım inşallah hepiniz beklediğiniz güzel haberi alırsınızçok zor birşey bazen saatlerce okuyorum aşılamaya ilgili yazıları ama hep dua ediyorum benim gibi bekleyen herkesin kucağı dolsun diye

Hadi bakalım inşAllah canım sende hayırlı ve güzel geçer güzel sonuç alırsın

Merhaba kızlarBenim aşılamadan sonra 5. günüm. Dün gögüslerime iğne batar gibi oldu 2-3 defa bazen de kasıklarım ağrıyor ama arada yani çok sık değil. Ama akıntı falan yok. Akıntı hemen başlıyormu acaba hamilelikte varmı bilginiz ?

Nelermis kuzum ne zaman hangi belirtiler ortaya cıkıyormuş bize de anlaaat

Biz aynı gidiyoruz senle o zaman perşembe günü oldum ben de

İlk gün çok az kahverengi lekenmem oldu sonrasında da hafif ağrım oldu ama geçti şuanda bugün de hafiften gögüslerim acımaya başladı
Ovitrelleden sonra mi canim
İlk gün çok az kahverengi lekenmem oldu sonrasında da hafif ağrım oldu ama geçti şuanda bugün de hafiften gögüslerim acımaya başl

İlk gün çok az kahverengi lekenmem oldu sonrasında da hafif ağrım oldu ama geçti şuanda bugün de hafiften gögüslerim acımaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…