- Konu Sahibi Saricicek97
-
Hadi bakalım inşAllah canım sende hayırlı ve güzel geçer güzel sonuç alırsınKızlar tüm mesajlarınızı okudum Kasım ayında ilk aşılama mı olacağım heyecanlıyım inşallah hepiniz beklediğiniz güzel haberi alırsınızçok zor birşey bazen saatlerce okuyorum aşılamaya ilgili yazıları ama hep dua ediyorum benim gibi bekleyen herkesin kucağı dolsun diye
Yaaa çok heyecanlı ne hissediyorsun senin az kalmis yaaÇarşamba günü kuzum
Nelermis kuzum ne zaman hangi belirtiler ortaya cıkıyormuş bize de anlaaatKızlar benim kuzenim kadın doğum uzmanı aslında asilamami o yapacaktı lakin cenazesi oldu esi tarafından görüşmedik bir haftadır.şimdi ben sikintilarimi anlattım ona ama tutundugu belli olmaz daha diyor cevremdekiler fln gibisinden.öyle şeyler anlattı kı şaşırdım doktorlar biliyomus tutundugunu fln belirtileri çok netmis hepsini tek tek sıraladı
Biz aynı gidiyoruz senle o zaman perşembe günü oldum ben deMerhaba kızlarBenim aşılamadan sonra 5. günüm. Dün gögüslerime iğne batar gibi oldu 2-3 defa bazen de kasıklarım ağrıyor ama arada yani çok sık değil. Ama akıntı falan yok. Akıntı hemen başlıyormu acaba hamilelikte varmı bilginiz ?
Ben ayın 13ünde saat 23.00 te vurdum aşılamam ayın 15 i saat tam 10.00 da oldu yani 35 saat sonraAsilamaniz çatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu kizlar?
Senin bu sabah yapılacaktı değil mi? Nasıl geçti?Asilamaniz çatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu kizlar?
Hiç bişiYaaa çok heyecanlı ne hissediyorsun senin az kalmis yaa
Ben 12 ekim saat 22:30da çatlatma iğnesi oldum. 14 ekim saat 11:00 de aşılamam yapıldı. Yani 35-36 saat sonra aşılamam yapıldı.Asilamaniz çatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu kizlar?
Ağlıyorum şuanda çok kötüyüm eşim spermi dışarı akıttı boşa gitti çoğu bir daha alındı onda da az geldi herşey boşa gitti çok kötüyümSenin bu sabah yapılacaktı değil mi? Nasıl geçti?
Sağol canım lekelenmen oldu mu hiç ya da kasıkta agriBen 12 ekim saat 22:30da çatlatma iğnesi oldum. 14 ekim saat 11:00 de aşılamam yapıldı. Yani 35-36 saat sonra aşılamam yapıldı.
Evet canım 1 gün var o zaman aramızdaBiz aynı gidiyoruz senle o zaman perşembe günü oldum ben de
İlk gün çok az kahverengi lekenmem oldu sonrasında da hafif ağrım oldu ama geçti şuanda bugün de hafiften gögüslerim acımaya başladıSağol canım lekelenmen oldu mu hiç ya da kasıkta agri
Ovitrelleden sonra mi canimİlk gün çok az kahverengi lekenmem oldu sonrasında da hafif ağrım oldu ama geçti şuanda bugün de hafiften gögüslerim acımaya başladı
İlk gün çok az kahverengi lekenmem oldu sonrasında da hafif ağrım oldu ama geçti şuanda bugün de hafiften gögüslerim acımaya başl
İlk gün çok az kahverengi lekenmem oldu sonrasında da hafif ağrım oldu ama geçti şuanda bugün de hafiften gögüslerim acımaya başladı
Yok canım iğneden sonra bişey yoktu ama aşılama yapıldıktan sonra eve geldim bikaç saat sonra kahverengi lekelenmem olmuştu.Ovitrelleden sonra mi canim
Teşekkürler canım inşallah hepimizi tutarYok canım iğneden sonra bişey yoktu ama aşılama yapıldıktan sonra eve geldim bikaç saat sonra kahverengi lekelenmem olmuştu.
İnşallah canım yaTeşekkürler canım inşallah hepimizi tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?