- Konu Sahibi Saricicek97
-
AmiinnnnCanım içime nasıl su serptin anlatamam. Rabbim gonlumuze göre versin inşallah hakkımızda hayırlı eylesin
Sağol canım inşallahHadi bakalım inşAllah canım sende hayırlı ve güzel geçer güzel sonuç alırsın
Gerçekleşti bugün aşılamam evet. ağrılı oldu maalesefMerhaba canım bende Bugün yaptırdım aşılamamı sen yaptırdın mı nasılsın kusura bakma şimdi gördüm mesajını
İnşAllah CanmSağol canım inşallahsende güzel haberi alırsın inşallah
Benim gördüğüm silik ta cumarteside kaldı bebişimHasha gaz verme yasen silik gördün en azından ben göremeezsem nolcak bi yarın kaldı zaten Çarşamba sabah doğru kan vermeye
Sen bilirsinBenim gördüğüm silik ta cumarteside kaldı bebişimşimdi yapsam çıkmaz kesin ben de yapamıyorum o yüzden boşver böyle daha heyecanlı
İşlem sırasında az bir ağrım oldu sonrasında da kasıklarımda ağrı oldu ve aşırı bir şişkinlik olduGerçekleşti bugün aşılamam evet. ağrılı oldu maalesefters rahim olduğu için zor olmuş öyle dedi doktor. Senin nasıldı rahat mıydı.
Adet günün ne zamandı peki ?Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Ben 10 Ekim'de aşılama yaptırdım. Ama bugün kanama başladı adet oluyorum sanırım. Bu kadar erken olan var mı 9. Günde. Test yaptım negatif. Ama doktorum yinede lan testi istedi. Başına böyle birşey gelen var mı çok erken oldu gibi geliyor bana.
Hadi heyecanla bekliyoruz ,güzel haberlerle dönersin inş ,topicimiz bebişlerle dolaarKuzucum sonucum yarın öğleden sonra çıkacakmış malesef
Canım hiç sıkıntı yapma. Benim de bayağı bi aynı kalmışlardı. Adetin 16. Gününe kadar ilaca devam ettim. Hiç stres yapma doktor dozu ona gore ayarlar. Hemen adetin 12. Günü aşılama olacaksın diye bi kural da yok zaten. Rahatla ve kontrollerine gitmeye devam etArkadaşlar merhaba ilk defa femara kullandim bugun 5. Günümdu. Kontrolde 10 mm yumurta var dedi doktorum cuma günü tekrardan kontrole gideceğim, ilk defa kullandığım için bilmiyorum, 10 mm iyi mi? Kucuk degil micumaya kadar buyur mu? Tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir misiniz? Sadece çatlatma iğnesi ile takip edilecek sperm rahim filmi hormonlar normal, âdet düzensizliği var, glifor ve inofolic combi kullanıyorum
Güzelim çok kafana takmamaya çalış.Arkadaşlar merhaba ilk defa femara kullandim bugun 5. Günümdu. Kontrolde 10 mm yumurta var dedi doktorum cuma günü tekrardan kontrole gideceğim, ilk defa kullandığım için bilmiyorum, 10 mm iyi mi? Kucuk degil micumaya kadar buyur mu? Tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir misiniz? Sadece çatlatma iğnesi ile takip edilecek sperm rahim filmi hormonlar normal, âdet düzensizliği var, glifor ve inofolic combi kullanıyorum
Benimde ters eywahhGerçekleşti bugün aşılamam evet. ağrılı oldu maalesefters rahim olduğu için zor olmuş öyle dedi doktor. Senin nasıldı rahat mıydı.
İlaç sizde duygusallık etkisi yaptı mıHiç korkulacak birşey yok canım ,benimde canım tatlıdır ama 12 gün iğne vuruldum hatta eşime vurdurdum iğneyi göbektenhiç acımadı elh.
Ben zorlandım belki sen zorlanmazsın basit bir işlem aslında kendini şartlana zor olacak diyeBenimde ters eywahh
9 iğne kullanmışım ben 6 tane menapur 3 tane merional iğne vurunmuşum. Cuma bitti Cumartesi çatlatma iğnemi oldum pazarteside aşılama oldu. Evet ani duygu durumu değişimleri yaşadım bende. Aklına güzel şeyler getir güzel olsun her şey.İlaca basladıktan kaç gün sonra aşılama oldunuz ben 6. Gündeyim heveslenmek istemiyorum sonucu hüsran olabilir ama çok stres yapıyorum. Bu süreçte neler yaptınız nasıl sakin kalmak için (ilk aşılma tedavim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?