Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım bende Bugün yaptırdım aşılamamı sen yaptırdın mı nasılsın kusura bakma şimdi gördüm mesajını
Gerçekleşti bugün aşılamam evet. ağrılı oldu maalesef ters rahim olduğu için zor olmuş öyle dedi doktor. Senin nasıldı rahat mıydı.

Hasha gaz verme ya sen silik gördün en azından ben göremeezsem nolcak bi yarın kaldı zaten Çarşamba sabah doğru kan vermeye
Benim gördüğüm silik ta cumarteside kaldı bebişim şimdi yapsam çıkmaz kesin ben de yapamıyorum o yüzden boşver böyle daha heyecanlı

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Ben 10 Ekim'de aşılama yaptırdım. Ama bugün kanama başladı adet oluyorum sanırım. Bu kadar erken olan var mı 9. Günde. Test yaptım negatif. Ama doktorum yinede lan testi istedi. Başına böyle birşey gelen var mı çok erken oldu gibi geliyor bana.

Adet günün ne zamandı peki ?

Arkadaşlar merhaba ilk defa femara kullandim bugun 5. Günümdu. Kontrolde 10 mm yumurta var dedi doktorum cuma günü tekrardan kontrole gideceğim, ilk defa kullandığım için bilmiyorum, 10 mm iyi mi? Kucuk degil mi cumaya kadar buyur mu? Tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir misiniz? Sadece çatlatma iğnesi ile takip edilecek sperm rahim filmi hormonlar normal, âdet düzensizliği var, glifor ve inofolic combi kullanıyorum

Canım hiç sıkıntı yapma. Benim de bayağı bi aynı kalmışlardı. Adetin 16. Gününe kadar ilaca devam ettim. Hiç stres yapma doktor dozu ona gore ayarlar. Hemen adetin 12. Günü aşılama olacaksın diye bi kural da yok zaten. Rahatla ve kontrollerine gitmeye devam et

Güzelim çok kafana takmamaya çalış.
Bu ay benimde 11 mm di . Doktor beğenmedim ama iki gün sonra gel bir daha bakalım dedi .
Bende bu ay olmayacak diye düşünüyordum.
Bı gittim 27 mm dedi . Ben şok oldum
İnşaallah senin de öyle olur

İlaca basladıktan kaç gün sonra aşılama oldunuz ben 6. Gündeyim heveslenmek istemiyorum sonucu hüsran olabilir ama çok stres yapıyorum. Bu süreçte neler yaptınız nasıl sakin kalmak için (ilk aşılma tedavim )

Kızlar ben dayanamadım TESt yaptım dün akşam çok çok silik çıktı bizde çok umutlandik dedik hemen tahlil yaptilaralim beta 1.26 çıktı
Her belirtiyi yaşadım okadar çok yanltiyor ki insanı

9 iğne kullanmışım ben 6 tane menapur 3 tane merional iğne vurunmuşum. Cuma bitti Cumartesi çatlatma iğnemi oldum pazarteside aşılama oldu. Evet ani duygu durumu değişimleri yaşadım bende. Aklına güzel şeyler getir güzel olsun her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…