• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tüm mesajlarınızı okudum Kasım ayında ilk aşılama mı olacağım heyecanlıyım inşallah hepiniz beklediğiniz güzel haberi alırsınız☺️çok zor birşey bazen saatlerce okuyorum aşılamaya ilgili yazıları ama hep dua ediyorum benim gibi bekleyen herkesin kucağı dolsun diye🙈

Kızlar tüm mesajlarınızı okudum Kasım ayında ilk aşılama mı olacağım heyecanlıyım inşallah hepiniz beklediğiniz güzel haberi alırsınız☺️çok zor birşey bazen saatlerce okuyorum aşılamaya ilgili yazıları ama hep dua ediyorum benim gibi bekleyen herkesin kucağı dolsun diye🙈
Hadi bakalım inşAllah canım sende hayırlı ve güzel geçer güzel sonuç alırsın🤲🤲🥰

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️Benim aşılamadan sonra 5. günüm. Dün gögüslerime iğne batar gibi oldu 2-3 defa bazen de kasıklarım ağrıyor ama arada yani çok sık değil. Ama akıntı falan yok. Akıntı hemen başlıyormu acaba hamilelikte varmı bilginiz ?

Kızlar benim kuzenim kadın doğum uzmanı aslında asilamami o yapacaktı lakin cenazesi oldu esi tarafından görüşmedik bir haftadır.şimdi ben sikintilarimi anlattım ona ama tutundugu belli olmaz daha diyor cevremdekiler fln gibisinden.öyle şeyler anlattı kı şaşırdım doktorlar biliyomus tutundugunu fln belirtileri çok netmis hepsini tek tek sıraladı
Nelermis kuzum ne zaman hangi belirtiler ortaya cıkıyormuş bize de anlaaat😍

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️Benim aşılamadan sonra 5. günüm. Dün gögüslerime iğne batar gibi oldu 2-3 defa bazen de kasıklarım ağrıyor ama arada yani çok sık değil. Ama akıntı falan yok. Akıntı hemen başlıyormu acaba hamilelikte varmı bilginiz ?
Biz aynı gidiyoruz senle o zaman perşembe günü oldum ben de☺️

İlk gün çok az kahverengi lekenmem oldu sonrasında da hafif ağrım oldu ama geçti şuanda bugün de hafiften gögüslerim acımaya başladı
Ovitrelleden sonra mi canim
İlk gün çok az kahverengi lekenmem oldu sonrasında da hafif ağrım oldu ama geçti şuanda bugün de hafiften gögüslerim acımaya başl

İlk gün çok az kahverengi lekenmem oldu sonrasında da hafif ağrım oldu ama geçti şuanda bugün de hafiften gögüslerim acımaya başladı

Back
X