- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.701
- 63
- Konu Sahibi Saricicek97
Benim de iki tane olmuştu 20mm ikisi de ikiz sorun olur mu demedi bak herşeyi tuhaf bu kadının yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değiştir sen bu doktoru inşallah gebe kalırsanda kalmazsanda. Hangi şehirdesinBenim de iki tane olmuştu 20mm ikisi de ikiz sorun olur mu demedi bak herşeyi tuhaf bu kadının yaa
İnşallah canım gebe kalırım artık gerek kalmaz ona. Sakarya'dayimDeğiştir sen bu doktoru inşallah gebe kalırsanda kalmazsanda. Hangi şehirdes
Kuzucum sonucum yarın öğleden sonra çıkacakmış malesefHadi bakalım bekliyorum sonucu![]()
Pek bir belirti yok yani klasik kasıkta rahimde minik kasılmalar. Ama bunlar normal şeylet belirti değil. Artık belirti aramıyorum çünkü son 7,8 aydır her ay belirti arayıp kesin bu ay oldu dedim:) o yüzden bu ay kendimi dinlemiycemEvet canım 1 gün var o zaman aramızdaSenin nasıl gidiyor peki ağrın yada akıntın varmı bende hiçbişey yok gibi ya erken mi bilemedim ki
![]()
Ay kız buna mı üzüldün. Dışarı akmasına ve ikinci verişe rağmen sayı böyleyse şansın çok yüksekNormalde 40ti yıkanınca 20 oldu canım. Biraz kaprisli bir kadın benim yapmam gereken kaprisi i yaptı resmen. İnşallah canım Allah hayırlısını versin![]()
Büyür inşallah çünkü 5 günde 10 mm olduysa cumaya da 20 olur inşallahArkadaşlar merhaba, ilk defa femara kullandim bugun 5. Gunum kontrole gittim, 10 mm yumurta cuma tekrar gel dedi. Cok kucuk degil mi? Cumaya kadar büyür mu? Adet düzensizliğim var, inofolic combi,glifor kullaniyorum, rahim filmi vs cekildi, hormon ve spermde iyi, tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir misiniz büyür mu cumaya kadar
Canım içime nasıl su serptin anlatamam. Rabbim gonlumuze göre versin inşallah hakkımızda hayırlı eylesinAy kız buna mı üzüldün. Dışarı akmasına ve ikinci verişe rağmen sayı böyleyse şansın çok yüksek
İnşallah yaa 10 mm iyi birşey mi bilmiyorum ki sevineyim mi üzüleyim miBüyür inşallah çünkü 5 günde 10 mm olduysa cumaya da 20 olur inşallah![]()
Bende 5 gün klomen kullandım 3 gün sonra gittiğimde doktor yumurtan yok demişti 4-5 gün sonra tekrar gittiğimde yumurtam 25mm di sonrada hemen aşılama oldum.Arkadaşlar merhaba, ilk defa femara kullandim bugun 5. Gunum kontrole gittim, 10 mm yumurta cuma tekrar gel dedi. Cok kucuk degil mi? Cumaya kadar büyür mu? Adet düzensizliğim var, inofolic combi,glifor kullaniyorum, rahim filmi vs cekildi, hormon ve spermde iyi, tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir misiniz büyür mu cumaya kadar
Evet haklısın ya insan heycandan illaki dinliyor yine ya vücudunuPek bir belirti yok yani klasik kasıkta rahimde minik kasılmalar. Ama bunlar normal şeylet belirti değil. Artık belirti aramıyorum çünkü son 7,8 aydır her ay belirti arayıp kesin bu ay oldu dedim:) o yüzden bu ay kendimi dinlemiycem![]()
Ahhh icime su serptiniz Allah razi olsunBende 5 gün klomen kullandım 3 gün sonra gittiğimde doktor yumurtan yok demişti 4-5 gün sonra tekrar gittiğimde yumurtam 25mm di sonrada hemen aşılama oldum.
Hadi ya sen sağlık ocağında mı verdin kuzum olsn napalım sende yarın sabah yine kit testlerden yapsanaKuzucum sonucum yarın öğleden sonra çıkacakmış malesef![]()
Olmaz, sen yap.Hadi ya sen sağlık ocağında mı verdin kuzum olsn napalım sende yarın sabah yine kit testlerden yapsana![]()
Hasha gaz verme yaOlmaz, sen yap.![]()
evet bende yeni başladım sayılır gonalf iğlerim bitti bugün kontrolde baktı doktor 3 yumuyrta gelişmiş 2 iğne daha verdi onlarıda bugün yarın olup tekrar gidicemKizlar merhaba aşılamaya Yeni başlayanlar varmı. Ben ikinci ignemi yapdim bugün inşallah güzel haberler veririz hayırlısı ile.
Benim 2 gün sonra olduAsilamaniz çatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu kizlar?