Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de iki tane olmuştu 20mm ikisi de ikiz sorun olur mu demedi bak herşeyi tuhaf bu kadının yaa

Evet canım 1 gün var o zaman aramızda Senin nasıl gidiyor peki ağrın yada akıntın varmı bende hiçbişey yok gibi ya erken mi bilemedim ki
Pek bir belirti yok yani klasik kasıkta rahimde minik kasılmalar. Ama bunlar normal şeylet belirti değil. Artık belirti aramıyorum çünkü son 7,8 aydır her ay belirti arayıp kesin bu ay oldu dedim:) o yüzden bu ay kendimi dinlemiycem

Arkadaşlar merhaba, ilk defa femara kullandim bugun 5. Gunum kontrole gittim, 10 mm yumurta cuma tekrar gel dedi. Cok kucuk degil mi? Cumaya kadar büyür mu? Adet düzensizliğim var, inofolic combi,glifor kullaniyorum, rahim filmi vs cekildi, hormon ve spermde iyi, tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir misiniz büyür mu cumaya kadar

Büyür inşallah çünkü 5 günde 10 mm olduysa cumaya da 20 olur inşallah

Bende 5 gün klomen kullandım 3 gün sonra gittiğimde doktor yumurtan yok demişti 4-5 gün sonra tekrar gittiğimde yumurtam 25mm di sonrada hemen aşılama oldum.

Evet haklısın ya insan heycandan illaki dinliyor yine ya vücudunu Hayırlısı bakalım

Bende 5 gün klomen kullandım 3 gün sonra gittiğimde doktor yumurtan yok demişti 4-5 gün sonra tekrar gittiğimde yumurtam 25mm di sonrada hemen aşılama oldum.
Ahhh icime su serptiniz Allah razi olsun ilk defa olunca ne nedir inanin hic bilmiyorum, uzulsem mi sevinsem mi bilememistim. İnşallah benimde istenilen boyuta gelir Rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasin, cok teşekkür ederim

Kizlar merhaba aşılamaya Yeni başlayanlar varmı. Ben ikinci ignemi yapdim bugün inşallah güzel haberler veririz hayırlısı ile.
evet bende yeni başladım sayılır gonalf iğlerim bitti bugün kontrolde baktı doktor 3 yumuyrta gelişmiş 2 iğne daha verdi onlarıda bugün yarın olup tekrar gidicem

Selam arkadaşlar, Bende 1 gün arayla 4 adet merional 75 kullandım. şuan 2 yumurtam gelişmekte. geçen ay 5-6 adet gelişmişti iptal etmek zorunda kaldık. yarın kontrolüm var inşallah diğerleri de büyümemiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…