- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Bize kimse prp önermedi :) inşallah bol bol tutunurlar da diğerlerini de ilerde istediğin zaman transfer edersinÖnemli olan sayı değil savaşan bıdıkların sağlam tutunması:)) 38 yaşım fakat ben en iyi birkaç elden birinde olduğumu düşünuyorum.ve prp çok yaptırdım kç senedir
Evet çok iyi olur pozitifleri gördükçe bize Umut olurKızlar bunu bi kaç kere söyledim hiç cevap gelmedi konunun başına bi çizelge yapılda pozitif sonuçlar geldikçe oraya yazılsa nasıl olur bi kaç kere konu sahibini etiketlemiştim başka isteyen varsa konu sahibini etiketlesinde bizde diper konular gibi herşeyi orda görsek
İnşallahBize kimse prp önermedi :) inşallah bol bol tutunurlar da diğerlerini de ilerde istediğin zaman transfer edersin
Nasil olscskKızlar bunu bi kaç kere söyledim hiç cevap gelmedi konunun başına bi çizelge yapılda pozitif sonuçlar geldikçe oraya yazılsa nasıl olur bi kaç kere konu sahibini etiketlemiştim başka isteyen varsa konu sahibini etiketlesinde bizde diper konular gibi herşeyi orda görsek
Konu sahibi yapıcak onu daha öncede anlatmıstım konuyu açtıgı mesaja gidicek orda düzenleye tıklıycak daha sonra üsteki üç noktaya daha sonra orda çıkıyor zatenNasil olscsk
| 8 ekim transfer | Sonuç | Kalp atışı duyma tarihi |
Valla bilmiyorum canim ama bazilarina göre bde bizimkisi iyi yani kimisinin hic kalmiyo dondurmaya embriyo hastanedekiler hep oyle diyo bana dondurabildin ne güzel diyolarAcaba yaş faktörümü etkili yoksa tedavi gördüğümüz merkezlerin laboratuvar lar ı mı sizin transfer ne zaman
Pazartesi canım benim transfer nasip olursaAcaba yaş faktörümü etkili yoksa tedavi gördüğümüz merkezlerin laboratuvar lar ı mı sizin transfer ne zaman
O cicelgeyi yarin ben sana yapacam kizKızlar bunu bi kaç kere söyledim hiç cevap gelmedi konunun başına bi çizelge yapılda pozitif sonuçlar geldikçe oraya yazılsa nasıl olur bi kaç kere konu sahibini etiketlemiştim başka isteyen varsa konu sahibini etiketlesinde bizde diper konular gibi herşeyi orda görsek
Valla kaç kere yazdım ya kimse takmadıO cicelgeyi yarin ben sana yapacam kiz
Ay evet bence deEvet çok iyi olur pozitifleri gördükçe bize Umut olur
İnşallahhhhhhhYa simdi de yükselmeye devam edecek mi diyd dert ama sakin kalmak mantikli ay kizlar varya ekim ayi gebeleri artae insallah
Bence kesinlikle çıkar iyi bile dayanmışsın hadi bi iki çizgi de senden görelim sabaha moral olsunKizlarrrrrrrrrrr ben dyaanamicam galiba yarın transferin 9.gunj gidip erken gebelik testi yapicam sizcee cikarmiiiiiiii
Kesin cıkar canım ben bugün gittim 3 tane aldımKizlarrrrrrrrrrr ben dyaanamicam galiba yarın transferin 9.gunj gidip erken gebelik testi yapicam sizcee cikarmiiiiiiii
Elinize saglik
Evet yaşta olur bende ben konu sahibine örnek olarak yapmıştım onu cevapladıgında diyelim yaşıda yazsın inşallahElinize saglik
Yaş da mi yazsanız? Özellikle 35 üstünde kaçıncı denemede - hangi yasta - nasıl oluyor gibi meraklar oluyor ister istemez
Guzel olurdu da canım eski yorumlara yapılmıyo konu sahibi belki yapabilir bilemedim bizim Ağustos grubunda vardı iyi. Oluyodu öyleValla kaç kere yazdım ya kimse takmadıdüzen isteyen bi benmiyim
Hahah yaa heycan yaptım nebilim hiç pzoitf hissetmiyorumBence kesinlikle çıkar iyi bile dayanmışsın hadi bi iki çizgi de senden görelim sabaha moral olsun
Kız bnde iki tane almıştım göre bu zamanlar yapicaktim salak gibi dayanamadım erkenden yaptım snaki cikicak gibi keşke yapmasaydimKesin cıkar canım ben bugün gittim 3 tane aldım
Pazar günü deniycem inşallah