- 12 Ekim 2022
- 180
- 110
- 42
Rahimde kasılmaya canım.Maydonoz zaten yasak bılıyorsunuz hepiniz dimi?Niye ki cnm neye sebep oluyormuş ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahimde kasılmaya canım.Maydonoz zaten yasak bılıyorsunuz hepiniz dimi?Niye ki cnm neye sebep oluyormuş ?
Ya ne güzel bi test maşallah rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş Darısı başımızaEki Görüntüle 3144577
Evet transferden 5 gün sonra gördük rabbim devamini da getirir insallah hayirlisi allahtan kan 18ine yapilacakmis orda tuttu mu geri mi düstü kgc belli olur bundan sonra yapmayip sadece dinlenmeye karar verdim :)
Iki tane cuma saat 16:30duMaşallah canım gözün aydın kaç embriyo transfer edilmişti
Evet evet maydonozu biliyorum cnm dereotu taze nane falan da sıkıntılı . Kemik suyuna çorba çok faydalı dün transfere gitmeden yaptım dünden beri içiyorum , kollajen içerdiği için bebeğin tutunmasına çok faydalıymışRahimde kasılmaya canım.Maydonoz zaten yasak bılıyorsunuz hepiniz dimi?
Aslında benimde dondurulmuş embriyo yalnız natürel transfer yapıldığı için yumurtayı catlatmak için kullandık ve sırf etkisi gerçekten kalmış mı diye iğnenin 10. Gününde erken gebelikle baktım ve negatifti tabi ertesi gün silik çıktığı için kafam karıştı sadece ve oda erken gebelikti bakalım rabbim hayirlara tebdil eylesinŞöyle ki bence 4. Günde yapılan testi ciddiye almayın daha çok erken. Benim diğer tutmayan transferimde silik çıktı 7. Gün hayalet çizgiydi kan verdim 5 çıktı sonra sıfırlandı zaten doktoruma söyledim iğne kullansaydın iğnenin etkisi derdim o silik çizgiye ama dondurulmuşta benimki iğne kullanmadım yani. Predictor marka dışında bu dönemde test yapmayın kaset testler yanıltıcı adet gecikmeden doğru sonuç vermiyor
Maşallah canım çok sevindim senin adınaIki tane cuma saat 16:30du
Hayırlara tebdil olsun canım çıktıysa var demektir inşallah bircok arkadaşın 4. 5. Günde belli oldu çünküEki Görüntüle 3144577
Evet transferden 5 gün sonra gördük rabbim devamini da getirir insallah hayirlisi allahtan kan 18ine yapilacakmis orda tuttu mu geri mi düstü kgc belli olur bundan sonra yapmayip sadece dinlenmeye karar verdim :)
Maşşalah maşşalah 10 tane mi hepsi 5. Gün embriyosu mu hangi hastane peki Ankara’dasın sanırım çok iyi bilirim memleketimi ondan soruyorum kaç yumurta toplandı da 10 embriyo oluştuTaze fasulye benımkıler teyzesi:)) 10 tanede dondurdular
Aynen masallah 10tane ne demekMaşşalah maşşalah 10 tane mi hepsi 5. Gün embriyosu mu hangi hastane peki Ankara’dasın sanırım çok iyi bilirim memleketimi ondan soruyorum kaç yumurta toplandı da 10 embriyo oluştu
İnşallahYa simdi de yükselmeye devam edecek mi diyd dert ama sakin kalmak mantikli ay kizlar varya ekim ayi gebeleri artae insallah
Hadi hayırlı olsun canım katlanarak artsin inşallahEki Görüntüle 3144577
Kıbrıstayım ben 5.gün evet canımMaşşalah maşşalah 10 tane mi hepsi 5. Gün embriyosu mu hangi hastane peki Ankara’dasın sanırım çok iyi bilirim memleketimi ondan soruyorum kaç yumurta toplandı da 10 embriyo oluştu
19 yumurta toplandı 15 embriyodan 13 kaldı canımMaşşalah maşşalah 10 tane mi hepsi 5. Gün embriyosu mu hangi hastane peki Ankara’dasın sanırım çok iyi bilirim memleketimi ondan soruyorum kaç yumurta toplandı da 10 embriyo oluştu
Taze embriyo muydu gozunaydin olsun darısı basimizaIki tane cuma saat 16:30du
Benim de 13 toplandı kala kala 6 kaldı sana maşşalah vallahi yaş kaçtıKıbrıstayım ben 5.gün evet canım
19 yumurta toplandı 15 embriyodan 13 kaldı canım
Benimde 14 toplandı 6 kalmıştı yari yariya dicenBenim de 13 toplandı kala kala 6 kaldı sana maşşalah vallahi yaş kaçtı
Önemli olan sayı değil savaşan bıdıkların sağlam tutunması:)) 38 yaşım fakat ben en iyi birkaç elden birinde olduğumu düşünuyorum.ve prp çok yaptırdım kç senedirBenim de 13 toplandı kala kala 6 kaldı sana maşşalah vallahi yaş kaçtı
Acaba yaş faktörümü etkili yoksa tedavi gördüğümüz merkezlerin laboratuvar lar ı mı sizin transfer ne zamanBenimde 14 toplandı 6 kalmıştı yari yariya dicen