Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kız bnde iki tane almıştım göre bu zamanlar yapicaktim salak gibi dayanamadım erkenden yaptım snaki cikicak gibi keşke yapmasaydim
Valla bizim eczanedede yokmuş dün sipariş etmiş annem bugünde heycanlı heycanlı alıp gelmiş yapıcam diye 🤣
Pazar günü transfer günü dahil 7. Günüm o gün yapıcam çıkmazsa diğer günlerdede deniycem

Valla bizim eczanedede yokmuş dün sipariş etmiş annem bugünde heycanlı heycanlı alıp gelmiş yapıcam diye 🤣
Pazar günü transfer günü dahil 7. Günüm o gün yapıcam çıkmazsa diğer günlerdede deniycem
5.gun embriyosuya çıkar canım değilse cikmaz

Eki Görüntüle 3144577
Evet transferden 5 gün sonra gördük rabbim devamini da getirir insallah hayirlisi allahtan kan 18ine yapilacakmis orda tuttu mu geri mi düstü kgc belli olur bundan sonra yapmayip sadece dinlenmeye karar verdim :)
Ah nasıl mutlu oldum canım gozun aydın olsun Rabbım sağlıkla büyümesini nasip etsin. Darısı başımıza inşallah amin :KK200:

1455 cıktı canm olmadı persembe günü tekrar kan vercem ama benim hala belirtim yok çok ilginç permsebye randevu aldim ulstrosonda görülür mu acaba
Ay inşallah görülür canım. Benimde bugun dokuzuncu gün. Gece uyukudan adet ağrısı ile uyandım 15 dk sürdü geçti ve kanama falan yok. Çok ilginç anlamadım ilaçlardan mı acaba

X