- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 2.998
Oluyor canım olmasada bile editöre yazsak yardımcı olurGuzel olurdu da canım eski yorumlara yapılmıyo konu sahibi belki yapabilir bilemedim bizim Ağustos grubunda vardı iyi. Oluyodu öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor canım olmasada bile editöre yazsak yardımcı olurGuzel olurdu da canım eski yorumlara yapılmıyo konu sahibi belki yapabilir bilemedim bizim Ağustos grubunda vardı iyi. Oluyodu öyle
Valla bizim eczanedede yokmuş dün sipariş etmiş annem bugünde heycanlı heycanlı alıp gelmiş yapıcam diyeKız bnde iki tane almıştım göre bu zamanlar yapicaktim salak gibi dayanamadım erkenden yaptım snaki cikicak gibi keşke yapmasaydim
Başak burcumusunValla kaç kere yazdım ya kimse takmadı düzen isteyen bi benmiyim
Yok canım yay burcuyumBaşak burcumusun
Kızlar gaz vermeyin birbirinize:)sabredelim yoksa ben 12.güne kadar hergün yaparımBence kesinlikle çıkar iyi bile dayanmışsın hadi bi iki çizgi de senden görelim sabaha moral olsun
Yapma bende gaza geldim idrsr testi bile yapmayi düşünmezken 6.günde yaptm boynumun ölçüsünü aldm oturdm bir güzel içimi döktüm kendime geldim nrgatif olursa ağliycağim kadar ağladm hep senin yüzünden GulsevdigimKızlar gaz vermeyin birbirinize:)sabredelim yoksa ben 12.güne kadar hergün yaparım
5.gun embriyosuya çıkar canım değilse cikmazValla bizim eczanedede yokmuş dün sipariş etmiş annem bugünde heycanlı heycanlı alıp gelmiş yapıcam diye
Pazar günü transfer günü dahil 7. Günüm o gün yapıcam çıkmazsa diğer günlerdede deniycem
Hele bak laflara sana kalk yapımı dedim hahahaYapma bende gaza geldim idrsr testi bile yapmayi düşünmezken 6.günde yaptm boynumun ölçüsünü aldm oturdm bir güzel içimi döktüm kendime geldim nrgatif olursa ağliycağim kadar ağladm hep senin yüzünden Gulsevdigim
Meraktan ölüyorum valla diyorum negatif çıkarsa da hiç değil test gunume kadar bekelrim ozman kan veirirm hiç değil bekleyebilrimKızlar gaz vermeyin birbirinize:)sabredelim yoksa ben 12.güne kadar hergün yaparım
Benımkıde 5.gün.Kaçıncı gün o testi yapmalıyım:))5.gun embriyosuya çıkar canım değilse cikmaz
5. Gün canım bide 2 tane tuttuysa bencede çıkar5.gun embriyosuya çıkar canım değilse cikmaz
Ah nasıl mutlu oldum canım gozun aydın olsun Rabbım sağlıkla büyümesini nasip etsin. Darısı başımıza inşallah aminEki Görüntüle 3144577
Evet transferden 5 gün sonra gördük rabbim devamini da getirir insallah hayirlisi allahtan kan 18ine yapilacakmis orda tuttu mu geri mi düstü kgc belli olur bundan sonra yapmayip sadece dinlenmeye karar verdim :)
Ay inşallah görülür canım. Benimde bugun dokuzuncu gün. Gece uyukudan adet ağrısı ile uyandım 15 dk sürdü geçti ve kanama falan yok. Çok ilginç anlamadım ilaçlardan mı acaba1455 cıktı canm olmadı persembe günü tekrar kan vercem ama benim hala belirtim yok çok ilginç permsebye randevu aldim ulstrosonda görülür mu acaba
Sabah yapmayı tavsiye ediyolar canımKizlar testi sabah yapmak daha mı makbul
Himm ben editör falan bilmiyorum valla canım bilen varsa yapsınOluyor canım olmasada bile editöre yazsak yardımcı olur
Ben sabah direk kan vereceğim pek sabrım kalmadıMerhabalar canım bugün 7. Günümüz test yapmadım teslim var aslında ama bekliyorum yarın sabah yapmayı dusunuyorum
Konu sahibi yapabiliyor sadece ilk mesaja. İlgilenemezse tablo ile konuyu ilgilenebilecek birine devredebilirHimm ben editör falan bilmiyorum valla canım bilen varsa yapsın