- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
Aynn öyle5. Gün canım bide 2 tane tuttuysa bencede çıkar
Benimde oyleydiii gece ağrıdan kalktım bacakalrim sızladı hattaAy inşallah görülür canım. Benimde bugun dokuzuncu gün. Gece uyukudan adet ağrısı ile uyandım 15 dk sürdü geçti ve kanama falan yok. Çok ilginç anlamadım ilaçlardan mı acaba
Aynen öyle canım konu sahibi bi baksın olmazsa devretsinKonu sahibi yapabiliyor sadece ilk mesaja. İlgilenemezse tablo ile konuyu ilgilenebilecek birine devredebilir
Bence de güzel olur tablo olması canımAynen öyle canım konu sahibi bi baksın olmazsa devretsin
Canım şu görseldeki yere giriyorsunKızlar cevap vermedim değil daha önce yazmıştım gözükmemiş olabilir. Ben denedim ama olmadı yapamadım nasıl yapacağımı tarif eden olursa yapayım tüm çabalarıma rağmen yapamadım
Adetin başlangıcından 19 gün sonra oluyor genelde. Kişiye göre değişir tabi. Güzel haberlerinizi alırız inşallah.Kızlar ben bu akşam regli oldum yarın 1. Gün sayıyoruz cuma sanırım kontrole gidicem transfere hazırlancaz kaç günü buluyor hemen hemen transfer olması
Canım adetin 18. -20. Gibi transfer yapılıyor. Rahim kalınlığı önemli. Hayırlısı olur inşallahKızlar ben bu akşam regli oldum yarın 1. Gün sayıyoruz cuma sanırım kontrole gidicem transfere hazırlancaz kaç günü buluyor hemen hemen transfer olması
18 20 cm olana kadar devam edeceksin sürekli kontrol ve kan sonra toplayacaklar yumurtaları benim adetin 2.gününden bŞladım 12.GÜN TOPLANDI herkesin farklı oluyor dediğim gbi yumurtanın boyutu ve estrodial hormona bKıp karar veriliyo toplmyaKizlar ben yeni basladim ilacta 6. Gunum gonal f kullaniyorum ne zaman alinir yumurta bilmiyorum sali gittigimde 11 9 8 cm boyutlarinda 9 a yakin yumurta saydi yarin yine kontrol ve kan vericem surece dair hic bi sey bilmiyorum
Önce poÇok sagol canım
Benim doktorum yerleşene kadar özel besinler verdi ve asla tüketmemem gerekenleri söyledi.Nar suyu ilk 1-2 aydan sonra kontrollü tüketeceksin dedi.Bir sürü iğne ilaç kullandık emek verıyoruz.Havuç suyu içiyorum ben mesela.Benimkide hayır dıyor.Tüp bebekte bu işin piri gibi bir isim.Bende şaştım kaldım bu doktorlar bizden beterOda doğru canım sanırım bu nar suyu meselesi herkesi ikiye ayrımış bi taraf sağlıklı diyor bi taraf saglıksız diyor
Kızlar doktoruma nar suyunu sordum
Çok içmediğim sürece bi sıkıntı olmaz dedi
Kızlar acil bir şey soracağım transfer öncesinden bu yana lutinus kullaniyordum ancak Protestan aldım ve 100 mg kullnmm gerekirken Bn 200 attım fitili. Makata vuran bir agri oldu sebebi ne olabilir ? Progestandanmi
Bende daha önceki denemede 200 sabah 200 gece kullaniyordum da teşekkür ederimHiçbişey olmaz canım ben 200 mg kullanıyorum o ilacı