Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Genetikli embiryonun tutunma oranı çok yüksek. İdrarda bakmadım. İki gün kalmış sakın umutsuzluğa düşmeyin hemen geçiyor. Sakın üzülmeyin boşu boşuna. Güzel haberler alacağız inşallah

Öncelikle değeriniz çok güzel ve hep artmış endişelenmenize gerek yok neden korktuğunuzu anlamadım. 2 katı artacak diye bişey yok %60 artsa bile yeter. 708 in 2 katı nedir yani 1400 dimi güzel artmış işte dua edin bol bol düşüş olmasın yeterki 2000-3000 arası kese görünüyor zaten hayırlı olsun bebişiniz

Farklı yerlerde yaptırdım ya sonuçlar arasında farklar çok ona takildim
Sonuçlar arasında fark yok her gün değerin farklı çıkması lazım zaten ayrı ayrı günlerde yaptırmışsın aynı gün farklı bi hastanede yaptırsan tamam ama hepsi farklı günler değilmi

D
4 adet tutmayan ngs li mi hepsi embrıyoların?

Kizlar ya bu ay ki adetimden sonra transfer e baslicaktik ama henüz adet olmadım ben. 5 gün gecti. Cikolata kisti için hap kullanmıştım ondan olabilir mi acaba? Yaşayan oldu mu böyle? Çok düzenidir normalde
Çikolata kistim yok onun için bilgi veremem ama benimde adetim stresten gecikmişti 1 hafta kadar doktorum sıkıntılı yapma adet olunca transferi yaparız demişti adet olunca yapar doktorun ilaçlarını düzenli kullan

Sonuçlar arasında fark yok her gün değerin farklı çıkması lazım zaten ayrı ayrı günlerde yaptırmışsın aynı gün farklı bi hastanede yaptırsan tamam ama hepsi farklı günler değilmi
Evet farklı gunlerde farklı hastanelerde yaptırdım

Adetim bir gun geçti özel hastane de mi sağlık ocağında ki mi verdiğim kana itibar etmem lazım?
Değer artışlarınız normal. Ama siz çok fazla streslisiniz bu kadar stres yapmayın gerçekten bebeğe zarar bu. Biraz bekleyin kan vermeyi bırakın 1 hafta sonra gidip muayene olun. Kesenizi göreceksinizdir. Hatta 2 gün sonra da görebilirsiniz.

Insallah randevu aldim doktoruma en azından sorarım aklımdakileri teşekkür ederim yazarim son durumlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…