9. Gündeyim belirti olarak kasıklarda batma vardı çoğu gün. Ama ben ilaçtan diye düşündüm. Özellikle dün kendini hissettirdi sağ kasık batması. Yattığımda daha çok batıyordu.Hayırlı olsun kaçıncı günün belirtin varmıydı
Allah'ım hayırlısıyla yavrularının sağlıkla tutunmasını ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 10 gün sonra harika değerlerle sonucunu bekliyorumKuzum hazırlandım şimdi transfere alacaklar dua et bana
Hayırlısı olsun çok sevindim inşallah kucağına alırsın sağlıkla9. Gündeyim belirti olarak kasıklarda batma vardı çoğu gün. Ama ben ilaçtan diye düşündüm. Özellikle dün kendini hissettirdi sağ kasık batması. Yattığımda daha çok batıyordu.
Bir kaç kez mide bulandı ama gebeliğe yormamıştım son iki gün de ateş basıyordu. Pencereyi açıyordum. Ama bunları hiç gebeliğe yormadım.
Allahım herkese nasip etsin.
İnşallah senin de güzel haberini alırız canım. 9. Gün kan verdim. Dua edeceğimTebrik ederim hayırlı olsun canım kaçıncı gün kan vermiştin
Hayır idrar testi yapmadım. Üzülmeyeyim diye. Gününüzü bekleyin inanın güzel olacak pgt Li embiryonun tutunma olasılığı yüzde 70. Güzel haberlerini bekliyoruzHayırlısı olsun çok sevindim inşallah kucağına alırsın sağlıklaBende 4 ekimde genetikli transfer yaptırdım bugün erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı , siz idrarda baktınızmı hiç
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip olur güzel haberleri bekliyorumCooook srvindim hayirli olsunnn darisi bekleyen bizlere insallah
Benimde 6 yaşında oğlum var 2.denemede olmuştu şmdi 2.için ilk deneme hadi hayrlısıEvet canım 6 yaşında oğlum. Çok şükür o ilk tüp benek denemesinde tutmuştu. Ne büyük mucize yaşamışız şimdi son 3 yıl deniyorum 2. Çocuk için olmuyor. Bu 2. Çocuk için 4. Denemem toplamda 5 kere tüp bebek yaptırmış oluyorum
Bende progestan aspirin ve folik asit kullanıyorum bende pek bisey kullanmiyorumEvet hic bir sey vermedi doktor bana bende anlamadım
Benimde aynı canım 8 yaşında oğlum var. Bu ikinci neden olmuyor sebepsiz oluyorBenim ilk denemede tutmuştu oğlumsonra 4. Keredir olmaması çok tuhaf asıl, bir kere hamile kaldım sağlıklı bir çocuğum oldu sonra ne değişti de olmuyor ben de onu anlamıyorum her şey de çok iyiyken Ben senin testinin pozitif olduğunu çok net gördüm inşallah senin iyi haberlerini alırız bize umut olursun
Hadi alda gel miniklerini canımGünaydın kızlar bu arada ben transfere geldim şimdi kan aldılar bekliyorum dua edin
Maşallah maşallah sağlıkla büyüsün bebison canimKızlar sonuç çıktı 197.55. İnanamıyorum hala. Bakıp bakıp duruyorum. Hemşireye gönderdim
Sizce nasıl?
Rabbım yardimcin olsun canımKuzum hazırlandım şimdi transfere alacaklar dua et bana
Hayırlı olsun canım saglikla ilerlesin inşallahKızlar sonuç çıktı 197.55. İnanamıyorum hala. Bakıp bakıp duruyorum. Hemşireye gönderdim
Sizce nasıl?
Merhaba benimde 10 Ekim dün yani ikili transferim oldu nasıl geçiyor sizinHayırlı uğurlu olsun hepimiz için inşallah ekim ayı hepimize uğurlu gelir benim transfer de ekim ortası gibi benim de 4 tane 5. Gün embriyosu var 2 tane 6. Gün embriyosu
10 Ekim dün transferim oldu hadi hayırlısı inşallahMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İkili transfer dediğiniz çift embriyo mu ona son gün mü karar veriyorsunuz yaş kaç benim 33 bende bu tarz bi tercih yapabilir miyim acaba ben gecen hafta kontrle gittim 3 çizik göründü rahim kalınlığı 8 mm estrofem e başladım yarında bi muayenem var aksilik olmazsa haftaya transfer varMerhaba benimde 10 Ekim dün yani ikili transferim oldu nasıl geçiyor sizin
İnşallah dualarım sizinleCooook srvindim hayirli olsunnn darisi bekleyen bizlere insallah
Bende dün transfer oldum hiç bişi yok bende hayırlısı inşallah sen nasilsibMerhaba benimde 10 Ekim dün yani ikili transferim oldu nasıl geçiyor sizin