- 10 Mayıs 2021
- 129
- 161
- 27
Canim benim doktorum probiyotik vermisti hala kullaniyorum bagirsak düzenleme özelligi de var doktora danis istersen belki öyle bi sey önerebilir senin icinSelam kızlar ben 6 ekim tıransferim oldu inşallh 18ekim test yapcm inşllh olumlu sonuçlar alırız hepimiz mutlu haberler veririz sürç çok yorucu ama heyecanlı güzel bir sürç oldu cok şukur umarım sizlerin de sorunsuz geçmiştirKızlar benim size sormam gerkn özür dileyerketn kusura bakmaya ama kabızlıga önereceğiniz birşey varmı hemoroid var herşey unutuyormuş lavaboya nasl çıkarm diye düşünüyorum birde göğüslerim de hassasiyetli falan var cevapları beklym kızçeler
Merhaba canım doktorunun sana bunlar için ilaç vermesi lazımdı aslında ben kabızlık için dulcolax kullanıyorum günde iki kezSelam kızlar ben 6 ekim tıransferim oldu inşallh 18ekim test yapcm inşllh olumlu sonuçlar alırız hepimiz mutlu haberler veririz sürç çok yorucu ama heyecanlı güzel bir sürç oldu cok şukur umarım sizlerin de sorunsuz geçmiştirKızlar benim size sormam gerkn özür dileyerketn kusura bakmaya ama kabızlıga önereceğiniz birşey varmı hemoroid var herşey unutuyormuş lavaboya nasl çıkarm diye düşünüyorum birde göğüslerim de hassasiyetli falan var cevapları beklym kızçeler
Yok hayatim sana demistim 3. 5. 7. Günlerde yapicam diyeTebrik ederim canım çok sevindimdün de test yapmış mıydın testin gayet koyu
Tebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah5dk icinde görünüyodu canim
Pgt Li 5aa tek embiryo idi.Sizin pgt li 2 embrıyo mu transfer edıldı?
İnşallah çıkar cuma günü test günüm . Yani aslında şöyle arada kasıklarımda batma oluyo dünden beri onun dışında hiç bişey yok hiç belirti yok ne adet ağrısı nede başka bişeyBelli olmaz 9. Gün çıkabilir. Adet ağrıların var mı? Ben de çok var şuan
Pgt li embrıyoda tutmuyo diyolar da bence ondada kalite onemli ayrıca 5aa olması gibi. Hayırlı olsunPgt Li 5aa tek embiryo idi.
Kalitesi nasıldı ngs li embrıyonuzun?İnşallah çıkar cuma günü test günüm . Yani aslında şöyle arada kasıklarımda batma oluyo dünden beri onun dışında hiç bişey yok hiç belirti yok ne adet ağrısı nede başka bişeyçok moralim bozuldu ama kısmet tabi zaten benim işlerim hiç bi zaman 1 seferde olmaz , yumurta toplama işlemi bile 2 sefer yaptım 1. De 5. Güne embriyolarım gelmemişti. 1 tane dondurulmuşum var şuan bu olmamış olsa bile inşallah o olur yoksa baştan başlamak beni saha çok üzüyo
4aa dedilerKalitesi nasıldı ngs li embrıyonuzun?
Merhaba sonuç aldınız mı pgt den acabaPgt Li 5aa tek embiryo idi.
Ayyy çok sevindim canım hadi hayırlı haberler inşallah sağlıklı buyusunEki Görüntüle 3143822
Merhaba kizlar 4 ekim 5.gün embriyosu konuldu yani bugün transfer günü hariç 7.günüm test böyle cikti
Canım bol su içmen lazım, kayısı ve meyve de tuketmelisinSelam kızlar ben 6 ekim tıransferim oldu inşallh 18ekim test yapcm inşllh olumlu sonuçlar alırız hepimiz mutlu haberler veririz sürç çok yorucu ama heyecanlı güzel bir sürç oldu cok şukur umarım sizlerin de sorunsuz geçmiştirKızlar benim size sormam gerkn özür dileyerketn kusura bakmaya ama kabızlıga önereceğiniz birşey varmı hemoroid var herşey unutuyormuş lavaboya nasl çıkarm diye düşünüyorum birde göğüslerim de hassasiyetli falan var cevapları beklym kızçeler
Bende canım cuma günü kan vericem ins bende pzoitif haberini alirimBakalim canim cuma günü kan vericem ve muayene olucam insallah bebislerimiz bizimledir
Canim belki kana geç karışmıştır kan sonucunu bekle bakalım ne olucak belli olmazKızlar 7. Günüm test yaptım ve bembeyazOlsa 6. Gün çıkardı zaten…
Kullanıyorum. Olduğu gibi geri geliyorValla yapamadım olmuyorkızlar bir de bir şey sorucam lutinus fitil kullanan var mı aramızda
Sanmıyorum Perşembe kan günüm zaten. İnsan hissediyor olmadığını regl ağrım da çok zaten sanki yarın regl olacak gibiyimCanim belki kana geç karışmıştır kan sonucunu bekle bakalım ne olucak belli olmaz