TebriklerEki Görüntüle 3143822
Merhaba kizlar 4 ekim 5.gün embriyosu konuldu yani bugün transfer günü hariç 7.günüm test böyle cikti
Benimde 5. Gün embriyosu bugün 7. Gün bende yaptım çıkmadı bugün olsa çıkardı ozaman dimiCanim G gurbetbirbaska 7.gunde yapmış pzoitf biz niye dün yaptikki sende kesin bugün yapsaydın seninde çıkardı seninde 5.gun embriyosuya
Eki Görüntüle 3143822
Merhaba kizlar 4 ekim 5.gün embriyosu konuldu yani bugün transfer günü hariç 7.günüm test böyle cikti kaçıncı dakikada çıktı canım Bir de bu erken gebelik testi mi acaba
Var gözüküyor canım kaçıncı dakikada çıktı merak ettimEki Görüntüle 3143822
Merhaba kizlar 4 ekim 5.gün embriyosu konuldu yani bugün transfer günü hariç 7.günüm test böyle cikti
Canım onun testi koyu geldi bana zaten 6. Gün de yapsa çıkardıCanim G gurbetbirbaska 7.gunde yapmış pzoitf biz niye dün yaptikki sende kesin bugün yapsaydın seninde çıkardı seninde 5.gun embriyosuya
Tebrik ederim canım çok sevindimEki Görüntüle 3143822
Ne alkaa canım ozman senin öncesinde niye çıkmıştı 7.gunde belki seninki 7.gunde belli olucakti bilemssinki bunu bnm 3.ghn embriyosu olduğu için bnm çıkmaması normal ama blki bugün yapsaydın silikts olsa çıkardı hatta yarın yap istersen kesin varsa çıkarCanım onun testi koyu geldi bana zaten 6. Gün de yapsa çıkardı
Belki yaparım bugün iş dönüşü test alabilirsemNe alkaa canım ozman senin öncesinde niye çıkmıştı 7.gunde belki seninki 7.gunde belli olucakti bilemssinki bunu bnm 3.ghn embriyosu olduğu için bnm çıkmaması normal ama blki bugün yapsaydın silikts olsa çıkardı hatta yarın yap istersen kesin varsa çıkar
Enteresan gerçekten bi kere olunca yine çok kolay olmasını beklerdimBenimde aynı canım 8 yaşında oğlum var. Bu ikinci neden olmuyor sebepsiz oluyor
Hayırlı olsun inşallah hemen tutar da kavuşursunBenimde 6 yaşında oğlum var 2.denemede olmuştu şmdi 2.için ilk deneme hadi hayrlısı
Canım ben e sen 8. Gün yap toplamı 11 gün ediyor çıkabilirYok canım bnm pzoitf degillllll kuruma cizgisiiii daha kana karışmadan idrara çıkması saçma olur kendimi kandırmak istmeiyorum valla
Güzel sonuçlar almak nasip olsunSelam kızlar ben 6 ekim tıransferim oldu inşallh 18ekim test yapcm inşllh olumlu sonuçlar alırız hepimiz mutlu haberler veririz sürç çok yorucu ama heyecanlı güzel bir sürç oldu cok şukur umarım sizlerin de sorunsuz geçmiştirKızlar benim size sormam gerkn özür dileyerketn kusura bakmaya ama kabızlıga önereceğiniz birşey varmı hemoroid var herşey unutuyormuş lavaboya nasl çıkarm diye düşünüyorum birde göğüslerim de hassasiyetli falan var cevapları beklym kızçeler
Yok ilk defa şimdiki denemede pgt yaptırmıştım. Ama diğer denemelerim de hep a kalite embriyo ile olmuştu. Oğlumunki de hatta 4ab kalite embriyo idi..D
4 adet tutmayan ngs li mi hepsi embrıyoların?
Belli olmaz 9. Gün çıkabilir. Adet ağrıların var mı? Ben de çok var şuanBenimde 5. Gün embriyosu bugün 7. Gün bende yaptım çıkmadı bugün olsa çıkardı ozaman dimi
Bağışıklık sorunlarıda tutunmaya engel olabılıyormuş o testleri bi yaptırın.. inşallah bebegınız tutunmuştur ngs oranı cok yuksek oluyoYok ilk defa şimdiki denemede pgt yaptırmıştım. Ama diğer denemelerim de hep a kalite embriyo ile olmuştu. Oğlumunki de hatta 4ab kalite embriyo idi..
Bakalim canim cuma günü kan vericem ve muayene olucam insallah bebislerimiz bizimledirYaa çok sevindimmm hadi hayırlı olsun isnallh darısı bizim başımıza
Tesekkür ederim allah razi olsun hepimizin bebisleri saglikla dünyaya gelsin insallahTebriklersağlıkla ilerlesin inşallah
5dk icinde görünüyodu canimVar gözüküyor canım kaçıncı dakikada çıktı merak ettim
Allah razi olsun canimG gurbetbirbaska hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Kızlar ben çıktım evdeyim karnımın içi hafif sızlıyor normal demi