Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar bana bi yardımcı olun kafam durdu sinirim bozuldu gercekten😢cuma günü sağlık ocağında veridgim kan 294 cıktı pazartsi günü saglik ocaginda verdiğim kan 708 sagkik ocaginda gec ciktigi icin cumartsi gunu de ozel hastane de vermistim 558 çıkmıştı bugün tekrardan yani salı günü verdiğim kan 1475 cıktı neden böyle

Adetim bir gun geçti özel hastane de mi sağlık ocağında ki mi verdiğim kana itibar etmem lazım?

Kızlar bana bi yardımcı olun kafam durdu sinirim bozuldu gercekten😢cuma günü sağlık ocağında veridgim kan 294 cıktı pazartsi günü saglik ocaginda verdiğim kan 708 sagkik ocaginda gec ciktigi icin cumartsi gunu de ozel hastane de vermistim 558 çıkmıştı bugün tekrardan yani salı günü verdiğim kan 1475 cıktı neden böyle
Merhaba canm bence hiç moralini bozma bebişiin seninle laboratuvar farkı mutlaka oluyor sağlık ocağından kanlar bekliyor o yüzden fark oluyor daha önceden yaşadım başka bir tahlilde içini ferah tut ve tadını çıkar endişe etme artık sağlık ocağına gtme bence 🤲🤰

Kizlar ya bu ay ki adetimden sonra transfer e baslicaktik ama henüz adet olmadım ben. 5 gün gecti. Cikolata kisti için hap kullanmıştım ondan olabilir mi acaba? Yaşayan oldu mu böyle? Çok düzenidir normalde

Amin 🙏🤲canım çok teşekkür ederim, Ben şimdi transfer olacağım çözdürme maliyeti sadece 14.000TL fiyat çıkardılar ekstra gebelik aşısı 1.250 TL , embriyo yapıştırma 1.350 kasılma ilacı 1.400 TL sürekli artıyor :KK43: İnş. hepimizin pozitif görmeyi nasip etsin de bu maliyetlerden kurtulalım artık :KK43:
Kasılma ilaçı nedir? ilk defa duyuyorum.. gebelik aşısı deneyimim var

İkili transfer dediğiniz çift embriyo mu ona son gün mü karar veriyorsunuz yaş kaç benim 33 bende bu tarz bi tercih yapabilir miyim acaba ben gecen hafta kontrle gittim 3 çizik göründü rahim kalınlığı 8 mm estrofem e başladım yarında bi muayenem var aksilik olmazsa haftaya transfer var
Canım çift embriyo transfer için yas siniri 35 olması lazım diye biliyorum.

Canım maşallah güzel yükselmiş, gönlünü ferah tut. Doktor kontrolün ne zaman olacak. Durumu doktor asistanina anlatıp erken kontrole gidebilirsin. Hem için rahatlar. Stresin arttıkça çok üzülürsün. Bebeğin seninle karnını seve seve dua et canim:anneadayı::KK200:

Kasılma ilaçı nedir? ilk defa duyuyorum.. gebelik aşısı deneyimim var
Kasılma ilacı rahimde siz farketmiyorsunuz ama ultrasonda görüp farkediyorlar transfer sonrasındada bu durum olmasın embriyoları dışarı itmesin diye yapılan bir işlem :) bizde ilk defa burada duydu önceki merkezde bu uygulamaların hiç biri yoktu.

Ben seni anlamadım gitti neye kafan durdu yani artış güzel kendini bi saliver

Canım maşallah güzel yükselmiş, gönlünü ferah tut. Doktor kontrolün ne zaman olacak. Durumu doktor asistanina anlatıp erken kontrole gidebilirsin. Hem için rahatlar. Stresin arttıkça çok üzülürsün. Bebeğin seninle karnını seve seve dua et canim:anneadayı::KK200:
Kontrole daha var da ben dayanamadım randevu aldim perşembe gününe bakalım inşallah benimlelerdir🤲çok teşekkür ederim

Kasılma ilacı rahimde siz farketmiyorsunuz ama ultrasonda görüp farkediyorlar transfer sonrasındada bu durum olmasın embriyoları dışarı itmesin diye yapılan bir işlem :) bizde ilk defa burada duydu önceki merkezde bu uygulamaların hiç biri yoktu.
Ayyy bu rahim neymiş ya boyle🤦‍♀️ ama bunların yan etkiside olabılır mı acaba doğallıktan cok uzaklaşıyo. Siz yaptırdınız mı? Ben gebelik aşısı yaptrdım hamıle kaldım fakat 7. Haftada düşük yaptım yani gebelik aşısıyla gebelik elde ettım ama kasılma ilaçıyla elde edenler var mı acaba

Bence artışın gayet güzel canım kendini bos yere strese sokma keyfini çıkar 😂

İkili transfer dediğiniz çift embriyo mu ona son gün mü karar veriyorsunuz yaş kaç benim 33 bende bu tarz bi tercih yapabilir miyim acaba ben gecen hafta kontrle gittim 3 çizik göründü rahim kalınlığı 8 mm estrofem e başladım yarında bi muayenem var aksilik olmazsa haftaya transfer var
Evet ikili embriyo koydular 24 yaşımdayım özel hastanede yaptım ben gittiğim ilk günden beri doktoruma ikiz çok istiyorum diye belirtmiştim

X