Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Eki Görüntüle 3143822
Merhaba kizlar 4 ekim 5.gün embriyosu konuldu yani bugün transfer günü hariç 7.günüm test böyle cikti kaçıncı dakikada çıktı canım Bir de bu erken gebelik testi mi acaba

Eki Görüntüle 3143822
Merhaba kizlar 4 ekim 5.gün embriyosu konuldu yani bugün transfer günü hariç 7.günüm test böyle cikti
Var gözüküyor canım kaçıncı dakikada çıktı merak ettim

Selam kızlar ben 6 ekim tıransferim oldu inşallh 18ekim test yapcm inşllh olumlu sonuçlar alırız hepimiz mutlu haberler veririz sürç çok yorucu ama heyecanlı güzel bir sürç oldu cok şukur umarım sizlerin de sorunsuz geçmiştir 🤲🏻 Kızlar benim size sormam gerkn özür dileyerketn kusura bakmaya ama kabızlıga önereceğiniz birşey varmı hemoroid var herşey unutuyormuş lavaboya nasl çıkarm diye düşünüyorum birde göğüslerim de hassasiyetli falan var cevapları beklym kızçeler :110:

Canım onun testi koyu geldi bana zaten 6. Gün de yapsa çıkardı
Ne alkaa canım ozman senin öncesinde niye çıkmıştı 7.gunde belki seninki 7.gunde belli olucakti bilemssinki bunu bnm 3.ghn embriyosu olduğu için bnm çıkmaması normal ama blki bugün yapsaydın silikts olsa çıkardı hatta yarın yap istersen kesin varsa çıkar

Ne alkaa canım ozman senin öncesinde niye çıkmıştı 7.gunde belki seninki 7.gunde belli olucakti bilemssinki bunu bnm 3.ghn embriyosu olduğu için bnm çıkmaması normal ama blki bugün yapsaydın silikts olsa çıkardı hatta yarın yap istersen kesin varsa çıkar
Belki yaparım bugün iş dönüşü test alabilirsem 🤔 ne zor şeyler ya dehşet regl ağrım var

Selam kızlar ben 6 ekim tıransferim oldu inşallh 18ekim test yapcm inşllh olumlu sonuçlar alırız hepimiz mutlu haberler veririz sürç çok yorucu ama heyecanlı güzel bir sürç oldu cok şukur umarım sizlerin de sorunsuz geçmiştir 🤲🏻 Kızlar benim size sormam gerkn özür dileyerketn kusura bakmaya ama kabızlıga önereceğiniz birşey varmı hemoroid var herşey unutuyormuş lavaboya nasl çıkarm diye düşünüyorum birde göğüslerim de hassasiyetli falan var cevapları beklym kızçeler :110:
Güzel sonuçlar almak nasip olsun 🤲🏻❤️
Ben kayısı hoşafı yapıp sabah akşam içtim çok faydasını gördüm canım.en kötü elinin altında olsun aklına geldikçe ye canım

Yok ilk defa şimdiki denemede pgt yaptırmıştım. Ama diğer denemelerim de hep a kalite embriyo ile olmuştu. Oğlumunki de hatta 4ab kalite embriyo idi..
Bağışıklık sorunlarıda tutunmaya engel olabılıyormuş o testleri bi yaptırın.. inşallah bebegınız tutunmuştur ngs oranı cok yuksek oluyo

X