Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Pozitif olucak insallah kuzum inaniyorum ben sana

Günaydın kızlar bugün benim transferden sonra 5. Günüm 4 ekim transfer günüydü. Hiç belirtim yok ne göğüsler ne kasıklar nede bel umutsuzluğa kapılıyorum valla sizde varmı bişeyler ?

Günaydın kızlar bugün benim transferden sonra 5. Günüm 4 ekim transfer günüydü. Hiç belirtim yok ne göğüsler ne kasıklar nede bel umutsuzluğa kapılıyorum valla sizde varmı bişeyler ?
Günaydın normal zaten belirti olmuyor benim kaşık batmalari çok oluyordur sonrasından bel ağrısı geldi bugün adet günüm ama belirtim yok henüz kan testimde pozitif ama artışı gozlemleyecegiz

Günaydın normal zaten belirti olmuyor benim kaşık batmalari çok oluyordur sonrasından bel ağrısı geldi bugün adet günüm ama belirtim yok henüz kan testimde pozitif ama artışı gozlemleyecegiz
Yaa hayırlı olsun inşallah bol artışlar olur Ya nebilim okuyorum bisürü belirti yaşayan insanlar var falan , gerçi ben doğal yolla gebe kaldığımda kese görene kadar hiç belirtim yoktu ama yinede tüp bebekte ilk denemem oyüzden acaba oldumu tuttumu demeden duramıyorum

Çok haklısın ben de öyleyim, hep bi heyecan hep bi bekleyiş

Canm en önemli hissettiğim şey sırt ağrısı ve alt karında değişik bir ağrı olması. Göğüslerim de dokununca acıyor bazen ama hep değil
Hadi bakalım inşallah güzel şeyler oluyodur Test günün nezaman senin benim 14

Günaydın kızçelerim konu açıldığı için sanırım düzenleme olmuyor anket ekleyemedimm ya da bilen varsa yardımcı olur musunuz

Amin inşallah sanırım yarın anliycam iki kati artış olunca Tmam diyicem şuan içim bir tuhaf karnım adet olacakmisim gibi olduğu için tam anlamiyla sevinemiyorumda haklisiniz gerçekten insan merak ediyor tuttu mu tuttmadi mi diye Ama çok erken zamanlarda test yapmayın en en erken 8.gün yapmıştım o da erken gebelikti silik çıkmıştı çok normal cikmayabilir

Canm anında çıktıysa doğru olma ihtimali yüksek bugün kaçıncı günün acaba çok erken yapmaya baslamissin

Ben okadar hüsran yaşadımki oyüzden direk istedikleri tarihte kan testi vercem evde idrar yapmak istemiyorum . İnşallah hepimiz için hayırlısı olur

Benim taze transferde öyle olmuştu canım acaip karnım şişti oturup kalkarken zorlaniyordum o dereceydi yürüyüş yaptim ve bolca su içtim öyle rahatlamıştım
Bende öyle yapayım sağolasın peki soda içilebilir mi acaba sade soda limon sıkıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…