- 10 Mayıs 2021
- 129
- 161
- 27
Pozitif olucak insallah kuzum inaniyorum ben sanaKızlar 4. Günün akşamından bildiriyorum, şimdilik idrar testim negatiffazla vardı deneyeyim dedim klasik artımed kaset testiydi Yarın dener miyim bilmiyorum belki direk 6. Gün denerim. Çıkmayacağını biliyordum ama dondurulmuş belki erken çıkar diye düşündüm
Günaydın normal zaten belirti olmuyor benim kaşık batmalari çok oluyordur sonrasından bel ağrısı geldi bugün adet günüm ama belirtim yok henüz kan testimde pozitif ama artışı gozlemleyecegizGünaydın kızlar bugün benim transferden sonra 5. Günüm 4 ekim transfer günüydü. Hiç belirtim yok ne göğüsler ne kasıklar nede belumutsuzluğa kapılıyorum valla sizde varmı bişeyler ?
Yaa hayırlı olsun inşallah bol artışlar olurGünaydın normal zaten belirti olmuyor benim kaşık batmalari çok oluyordur sonrasından bel ağrısı geldi bugün adet günüm ama belirtim yok henüz kan testimde pozitif ama artışı gozlemleyecegiz
Dün 4. Gün testimde bişey yoktu bu sabah baktım çok silik çizgi olmuş, kuruma çizgisi mi oluyor bu acaba?Pozitif olucak insallah kuzum inaniyorum ben sana❤
Çok haklısın ben de öyleyim, hep bi heyecan hep bi bekleyişYaa hayırlı olsun inşallah bol artışlar olurYa nebilim okuyorum bisürü belirti yaşayan insanlar var falan , gerçi ben doğal yolla gebe kaldığımda kese görene kadar hiç belirtim yoktu ama yinede tüp bebekte ilk denemem oyüzden acaba oldumu tuttumu demeden duramıyorum
Yok canım bir şey olmuyorKizlar estrofemi ac karnima içsem bişey olur mu yaa ?
Varmı sende belirti bişeylerÇok haklısın ben de öyleyim, hep bi heyecan hep bi bekleyiş
Canm en önemli hissettiğim şey sırt ağrısı ve alt karında değişik bir ağrı olması. Göğüslerim de dokununca acıyor bazen ama hep değilVarmı sende belirti bişeyler
Hadi bakalım inşallah güzel şeyler oluyodurCanm en önemli hissettiğim şey sırt ağrısı ve alt karında değişik bir ağrı olması. Göğüslerim de dokununca acıyor bazen ama hep değil
Bana 13 ekim verdiler, 5. Gün dondurulmuş embriyo. Senin taze miydi?Hadi bakalım inşallah güzel şeyler oluyodurTest günün nezaman senin benim 14
Tamam kuzum 3e çıkardım da bugün hemsire 8 er saat arayla ic demisti sabah 8 de almam lazim birini o saatte de kahvalti yapamam asla o yuzden dedimYok canım bir şey olmuyor
Amin inşallah sanırım yarın anliycam iki kati artış olunca Tmam diyicem şuan içim bir tuhaf karnım adet olacakmisim gibi olduğu için tam anlamiyla sevinemiyorumda haklisiniz gerçekten insan merak ediyor tuttu mu tuttmadi mi diye Ama çok erken zamanlarda test yapmayın en en erken 8.gün yapmıştım o da erken gebelikti silik çıkmıştı çok normal cikmayabilirYaa hayırlı olsun inşallah bol artışlar olurYa nebilim okuyorum bisürü belirti yaşayan insanlar var falan , gerçi ben doğal yolla gebe kaldığımda kese görene kadar hiç belirtim yoktu ama yinede tüp bebekte ilk denemem oyüzden acaba oldumu tuttumu demeden duramıyorum
Canm anında çıktıysa doğru olma ihtimali yüksek bugün kaçıncı günün acaba çok erken yapmaya baslamissinDün 4. Gün testimde bişey yoktu bu sabah baktım çok silik çizgi olmuş, kuruma çizgisi mi oluyor bu acaba?daha önce de test yapıyordum ama sabaha çizgi çıkmıyordu, çok çok silik çizgi olmuş bu sabah
Benimde 5. Gün dondurulmuş genetikli embriyo transferi.Bana 13 ekim verdiler, 5. Gün dondurulmuş embriyo. Senin taze miydi?
Ben okadar hüsran yaşadımki oyüzden direk istedikleri tarihte kan testi vercem evde idrar yapmak istemiyorum . İnşallah hepimiz için hayırlısı olurAmin inşallah sanırım yarın anliycam iki kati artış olunca Tmam diyicem şuan içim bir tuhaf karnım adet olacakmisim gibi olduğu için tam anlamiyla sevinemiyorumda haklisiniz gerçekten insan merak ediyor tuttu mu tuttmadi mi diye Ama çok erken zamanlarda test yapmayın en en erken 8.gün yapmıştım o da erken gebelikti silik çıkmıştı çok normal cikmayabilir
Evet cnm çok erken merak etmeye başladım anında çıkmadı akşam yaptım sabah gözüktü sanırım kuruma çizgisiCanm anında çıktıysa doğru olma ihtimali yüksek bugün kaçıncı günün acaba çok erken yapmaya baslamissin
Benimki de pgtli embriyo. Seninle aynıymışızBenimde 5. Gün dondurulmuş genetikli embriyo transferi.
Bende öyle yapayım sağolasın peki soda içilebilir mi acaba sade soda limon sıkıpBenim taze transferde öyle olmuştu canım acaip karnım şişti oturup kalkarken zorlaniyordum o dereceydi yürüyüş yaptim ve bolca su içtim öyle rahatlamıştım