Sağlıkla kucağına al inşallahh değerin çok güzel Allah’ın izniyle kimyasal da değil bence :) İnan çok mutlu oldum buradaki herkes aynı sonuca ulaşsın inşallahKızlarr şimdi öğrendim değerim 558.52 çıkmış adetime daha bir gun var ya ama ben niye böyleyim adet olacakmış gibi karnım belirtim yok değer yüksek değil mi sizce de
Hayirli ugurlu olsun canim bu grubun ilk hamisi sensinnn tebrik ediyorum bizim embriyoşlarda pesinden gelsin insallah ❤❤Kızlarr şimdi öğrendim değerim 558.52 çıkmış adetime daha bir gun var ya ama ben niye böyleyim adet olacakmış gibi karnım belirtim yok değer yüksek değil mi sizce de
Amin çok sagolun herkes pozitfileri gorsun insAllahSağlıkla kucağına al inşallahh değerin çok güzel Allah’ın izniyle kimyasal da değil bence :) İnan çok mutlu oldum buradaki herkes aynı sonuca ulaşsın inşallah
Saks mavisi kuzum bence erken daha çıkmamış olabilir geç yerleşiyor olabilir sakın moralini bozma test gününe daha var
Amin canım inşallahInsallah ikizdirevet belirtiler o yönde Insallah duyduğunuz gibi olur tabi ki Rabbim isteyen herkese poztifler sağlıklı bebişler nasip etsin
Bu bi belirt mi acaba yoksa ilaçlar mı yapıo? Ben de ishalim çok enteresanBenimde bugün karin agrim var afedersiniz ishal oldum niye öyle oldu anlamadim
Darısı başımaAmin çok sagolun herkes pozitfileri gorsun insAllah
Valla canim ilaclardan olsa eylül ayindan beri kullaniyorum zaten transferden sonra bi tek kan sulandirici ve prograf kullaniyorum ona da baslayali 5 gün oldu simdi ishal yapmasi cok enteresan olurdu insallah belirtidir diyelim biz pozitif bakalim kesin ikimizinde pozitif aminBu bi belirt mi acaba yoksa ilaçlar mı yapıo? Ben de ishalim çok enteresan
Muhtemelen, benim de boynum döktü falan neden böyle oldukBenimde yüzümu sivilceler bastı canım valla estrofem mi yapiyo yoksa baska biseyden mi bende anlamadimbenimde Çarşamba ikinci kontrolum hayırlısı bakalım transfer tarihlerimiz belli olur heralde
5. Taze transferdi daha önce yaptığım. Yalnız şimdi de çok fazla karın ağrım var alt taraflarda. Düşük yaptığımda da böyle olmuştu ağrısı. Sende ağrı var mı?
Ben dede agri var sanki her an regl olcak gibiyim. Ama kizima hamileyken de boyleydim ama testimde çıkmışti en azından. Bunda cikmgdigi icin korkuyorum olcam diye5. Taze transferdi daha önce yaptığım. Yalnız şimdi de çok fazla karın ağrım var alt taraflarda. Düşük yaptığımda da böyle olmuştu ağrısı. Sende ağrı var mı?
Ben de pozitif hissediyorum hadi inşallah ikimiz de pozitifizValla canim ilaclardan olsa eylül ayindan beri kullaniyorum zaten transferden sonra bi tek kan sulandirici ve prograf kullaniyorum ona da baslayali 5 gün oldu simdi ishal yapmasi cok enteresan olurdu insallah belirtidir diyelim biz pozitif bakalim kesin ikimizinde pozitif amin
Yerleşmedir inşallahMuhtemelen, benim de boynum döktü falan neden böyle oldukneyse bebelere şifa olsun Sanırım öğreneceğiz, hayırlı haberler alalım kalınlığı 3çizgisi hormon değerleri herşey yolundadır inşallah
Rahim genişlerken de alt karında ağrı oluyor, benim peşpeşe toplamalardan sonraki ay kalınlaşmıştı rahmim hatta dr adet olmadın mı sen demişti o derece, o zqman da benzer alt karın ağrım vardı, kasma hareketlerinde falan kramp giriyordu. Düşük değil yerleşmedir inşallah, test günü ne zamandı?
Çok güzel haber gözün aydın olsun cnm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darisida bizlere inşallah hayırlısıylaKızlarr şimdi öğrendim değerim 558.52 çıkmış adetime daha bir gun var ya ama ben niye böyleyim adet olacakmış gibi karnım belirtim yok değer yüksek değil mi sizce de
Amin çok teşekkür ediyorum darısı isteyen herkese nasip olsunÇok güzel haber gözün aydın olsun cnm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darisida bizlere inşallah hayırlısıyla
Aramızda 1 gün var benmki dondurulmuş taze de çok fazla ağrı oluyordu. Donmuşta da benim karın ağrısı gibi sancılarım var. İnşallah pozitifizdir.Merhaba bayanlar bende 5 ekimde transfer oldum adet sancısı gibi sancilarim oluyor arada da şiddetli sancı vuruyor nedeni bilinmez 5. Gün embriyosu taze transfer
Hayırlısı olsun canm doğru zamanı değilmiş demekki. Ama çok şaşırdım yumurta çatlaması aslında istenilen bişey diye düşünmüştüm.Benim transfer iptal yumurta catlamiş aranızda lucrin iğne kullanan oldumu