Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlarr şimdi öğrendim değerim 558.52 çıkmış adetime daha bir gun var ya ama ben niye böyleyim adet olacakmış gibi karnım belirtim yok değer yüksek değil mi sizce de
Sağlıkla kucağına al inşallahh değerin çok güzel Allah’ın izniyle kimyasal da değil bence :) İnan çok mutlu oldum buradaki herkes aynı sonuca ulaşsın inşallah
Saks mavisi kuzum bence erken daha çıkmamış olabilir geç yerleşiyor olabilir sakın moralini bozma test gününe daha var

Kızlarr şimdi öğrendim değerim 558.52 çıkmış adetime daha bir gun var ya ama ben niye böyleyim adet olacakmış gibi karnım belirtim yok değer yüksek değil mi sizce de
Hayirli ugurlu olsun canim bu grubun ilk hamisi sensinnn tebrik ediyorum bizim embriyoşlarda pesinden gelsin insallah ❤❤

Amin çok sagolun herkes pozitfileri gorsun insAllah

Bu bi belirt mi acaba yoksa ilaçlar mı yapıo? Ben de ishalim çok enteresan
Valla canim ilaclardan olsa eylül ayindan beri kullaniyorum zaten transferden sonra bi tek kan sulandirici ve prograf kullaniyorum ona da baslayali 5 gün oldu simdi ishal yapmasi cok enteresan olurdu insallah belirtidir diyelim biz pozitif bakalim kesin ikimizinde pozitif amin

Benimde yüzümu sivilceler bastı canım valla estrofem mi yapiyo yoksa baska biseyden mi bende anlamadim benimde Çarşamba ikinci kontrolum hayırlısı bakalım transfer tarihlerimiz belli olur heralde
Muhtemelen, benim de boynum döktü falan neden böyle olduk neyse bebelere şifa olsun Sanırım öğreneceğiz, hayırlı haberler alalım kalınlığı 3çizgisi hormon değerleri herşey yolundadır inşallah

5. Taze transferdi daha önce yaptığım. Yalnız şimdi de çok fazla karın ağrım var alt taraflarda. Düşük yaptığımda da böyle olmuştu ağrısı. Sende ağrı var mı?

Rahim genişlerken de alt karında ağrı oluyor, benim peşpeşe toplamalardan sonraki ay kalınlaşmıştı rahmim hatta dr adet olmadın mı sen demişti o derece, o zqman da benzer alt karın ağrım vardı, kasma hareketlerinde falan kramp giriyordu. Düşük değil yerleşmedir inşallah, test günü ne zamandı?

5. Taze transferdi daha önce yaptığım. Yalnız şimdi de çok fazla karın ağrım var alt taraflarda. Düşük yaptığımda da böyle olmuştu ağrısı. Sende ağrı var mı?
Ben dede agri var sanki her an regl olcak gibiyim. Ama kizima hamileyken de boyleydim ama testimde çıkmışti en azından. Bunda cikmgdigi icin korkuyorum olcam diye

Ben de pozitif hissediyorum hadi inşallah ikimiz de pozitifiz

Yerleşmedir inşallah test günü 13 ekim 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 4 ekimde. Bugün 4. Günüm

Çok güzel haber gözün aydın olsun cnm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darisida bizlere inşallah hayırlısıyla

Benim transfer iptal yumurta catlamiş aranızda lucrin iğne kullanan oldumu

Benimde bu ay dondurulmuş transfer olcak nasipse
Reglin üçüncü günü gittim
Hersey normaldi
Coraspin ve folik asit kullanıyorum suan
Pazartesi yine kontrolüm var
Hepimiz hakkınsa hayırlısı olur umarım

Merhaba bayanlar bende 5 ekimde transfer oldum adet sancısı gibi sancilarim oluyor arada da şiddetli sancı vuruyor nedeni bilinmez 5. Gün embriyosu taze transfer

Merhaba bayanlar bende 5 ekimde transfer oldum adet sancısı gibi sancilarim oluyor arada da şiddetli sancı vuruyor nedeni bilinmez 5. Gün embriyosu taze transfer
Aramızda 1 gün var benmki dondurulmuş taze de çok fazla ağrı oluyordu. Donmuşta da benim karın ağrısı gibi sancılarım var. İnşallah pozitifizdir.

Transfer olan arkadaşlar şişkinşiğiniz varmı 5 aylık hamile gibiyim ya midem ayrı şiş Karnım ayrı şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…