Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canım insallah bebistendir sen pozitif düsün pozitif olurr allahin izniyle

Günaydın kızçelerim konu açıldığı için sanırım düzenleme olmuyor anket ekleyemedimm ya da bilen varsa yardımcı olur musunuz

Canim ilk yaptığın yorumu düzenle de orda yukarida ikinci uc noktaya tikla ordan satır sütun yapabiliyosun anketi o şekilde hazirliyolar heralde bende tam bilmiyorum ama

Günaydın kızçelerim konu açıldığı için sanırım düzenleme olmuyor anket ekleyemedimm ya da bilen varsa yardımcı olur musunuz
Günaydın canım kk editörlerinden yardım isteyelim hallederler inşallah
Mune lütfen bizim konumuzada düzenleme yapmamıza yardımcı olurmusun

Merhaba canım adetin 1. Günü estrofeme başlıyosum gittikçe arttırıyor doktorun sonra progestan corasprin veriyor muameye çagırıyor yumurtalıklarım 21-22 mm kadar büyüdüğünde transfer yapıyor

Hadi bakalım hayırlısıyla resmini atabilir misin

Bugün 5. Günüm 4 ekim transfer oldum . İnanın hiç bişey hissetmiyorum hiç bi belirtim yok . Dinlenerek geçiriyorum günlerimi. Sizin nasıl gidiyor kaçıncı gününüz
Ben trasfer olamadım daha ama benimki de pgt+NGS li

Günaydın normal zaten belirti olmuyor benim kaşık batmalari çok oluyordur sonrasından bel ağrısı geldi bugün adet günüm ama belirtim yok henüz kan testimde pozitif ama artışı gozlemleyecegiz
Tebrikler ne güzel haber darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…