Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

2 ekimde transfer oldum. Bugün 7. Gün. Tek embiryo 5aa. Sizin peki?
Transfer günü hariç 7. Günse varsa bugün çıkar idrarda bence Hiç yaptınız mı test? Benim testim olsa elimde sabah ve akşam tekrarlardım heralde çok merak ediyorum

Kaç gün oldu transfer olalı
Benim de pgt+ngs oldu . Toplam 4 adet 5. Gün embriyom vardı . İlk olarak 2 tanesi genetiğe gitti . 1 tanesi normal 1 tanesi parsiyel monozomi yani kromozomun bir tanesinin koparak kaybolması yAzıyor açıklamasında. Sonuçlar bu şekilde geldi . Hemen 1 tanesini daha incelettik o da normal geldi çok şükür . Şimdi salı günü nasipse 2 adet embriyo transferi olacak . İncelenmeyen dondurulmuş 1 tane kaldı yani geriye . Benim daha önce 3 kimyasal , 1 molar gebelik , 1 kez rahim ağzı yetmezliği sebebi ile erken doğum ve bir kezde 6 haftalık düşük oldu . Tekrarlayan olumsuz gebelik kayıplarından dolayı kendimize genetik yapıldı sorun çıkmadı ama embriyolar da önlem amaçlı incelemeye gitti çok şükür ki gitmiş . Bu sefer önlemimizi almış olduk rabbim inş benim de isteyen herkesin de sağlıkla hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin inş çok zorlu süreçler gerçekten

Benim 2 tane genetiğe gitmişti yalnızca 1 tanesi sağlıklı geldi o da transfer edildi, başka yok maalesef olmazsa sil baştan olacak. Sende kaç tane var?
Şöyle şuan benimde 2 tane gitti 2 side sağlıklı geldi . Ama bu benim 2. Yumurta toplamam dı. İlk yumurta toplamada 5. Güne gelen embriyom olmadı . 2. De miktoçipli sperm seçimi yaptık 10 embriyodan sadece 2 tane kaldı çok şükür 2 side geldi ama bende korkuyorum ya yeniden başlamam gerekirse diye çok zor maddi olarakta manevi olarakta.

Yerleşmedir inşallah test günü 13 ekim 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 4 ekimde. Bugün 4. Günüm

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Hayırlısı olsun canm doğru zamanı değilmiş demekki. Ama çok şaşırdım yumurta çatlaması aslında istenilen bişey diye düşünmüştüm.

yumurta çatladığından progesteron düzeyinde artış oluyormuş, o yüzden fertil pencere yakalanamayabiliyor. normalde doktorlar ptogestrena başlatıyor ya transfere 3 veya 5 gün mala (embriyo gününe göre), o zaman fertil dönemi kendileri belirleyebilmiş oluyorlar. dolayısıyla çatlamışsa kesin olmaz diye birşey yok ama şans malesef düşüyor.
Kizlar estrofemi ac karnima içsem bişey olur mu yaa ?
ben sabahkini hep aç içiyorum canım

Valla yapamadım olmuyor kızlar bir de bir şey sorucam lutinus fitil kullanan var mı aramızda

Çok zor süreçler ya allah yardımcınız olsun inşallah , benimde 6 kimyasal gebelik 1 boş gebelikten kürtaj oldum son çare tüp bebeğe başvurduk çünkü çok yıprandık doktorumuz genetikli yapalım dedi ama benim 1. Yumurta toplamamda 5. Güne gelen embriyom olmadı, 2.sefer yumurta toplama yaptık ondada 10 embriyodan sadece 2 tane kaldı buna şükür

Ne güzel anlatmışsınız dünden beri cevap alamamistim yumurtam catlamiş ve transfer iptal oldu

Bi belirtiniz var mı ben de 1 ekimde transfer oldum dün yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı
İlk 2-3 gün sağ kasık ağrıdı. Sonrada bu ağrı yatınca her iki kasıkta hissedilmeye başladı. Yüzüstü uzandığımda sağ ve sol kasıkta batma yanma hissediyorum. Ayağa kalkınca pek belli olmuyor ama yattığımda o his artıyor. Arada yattığımda belimde ağrı oluyor ama hafif o da. Belki ayakta çok durunca olabilir. Başka bir belirti yok. Progestan dex iğne de yapıyor olabilir.
Sil baştan başlamaktan korkuyorum.

Cuma transfer oldum dün gece ateslenmeye basliyordum ki hemen indirdik sükür ama hic bir belirtim yok hayirlisi bekleyecez bakalim

Ya ben bunu sabah 8 akşam 4 gece 12 kullanıyorum ama geri akıyor normal mi sen nasıl kullanıyorsun valla şırıl şırıl işte rezil oluyorum
Sabah 9 akşam 9 yapıyorum. Günlük ped var yanımda,ıslaklık rahatsız edici ama işte dayanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…