Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım ahhh tutsun miniklerimiz gelsinde sivilcelere de razıyım vallaMuhtemelen, benim de boynum döktü falan neden böyle olduk neyse bebelere şifa olsun Sanırım öğreneceğiz, hayırlı haberler alalım kalınlığı 3çizgisi hormon değerleri herşey yolundadır inşallah
Rahim genişlerken de alt karında ağrı oluyor, benim peşpeşe toplamalardan sonraki ay kalınlaşmıştı rahmim hatta dr adet olmadın mı sen demişti o derece, o zqman da benzer alt karın ağrım vardı, kasma hareketlerinde falan kramp giriyordu. Düşük değil yerleşmedir inşallah, test günü ne zamandı?
Benim taze transferde öyle olmuştu canım acaip karnım şişti oturup kalkarken zorlaniyordum o dereceydi yürüyüş yaptim ve bolca su içtim öyle rahatlamıştımTransfer olan arkadaşlar şişkinşiğiniz varmı 5 aylık hamile gibiyim ya midem ayrı şiş Karnım ayrı şiş
Geçmiş olsun canım test günün bugün muydu?sonuç negtiff ...
Hayırlısı olsun canım tekrar denersin inşallahsonuç negtiff ...
Hayırlı olsun canım bebisin sımsıkı rutunsun inşallah bişey olmaz Allah'ın izniyleKızlar bugün transferi oldum 1.30 saat hastanede yattım eve dönerkende arabanın arkasında yattım biraz araba sallandı bişey olmaz inşallah
İnşallah canım aminnnHayırlı olsun canım bebisin sımsıkı rutunsun inşallah bişey olmaz Allah'ın izniyle
Kuzu başlık benim değilM-Mavera2048 merhaba canım başlıgı açan sen oldugun için seni etiketledim
Acaba bizde diğer gruplardaki gibi başlıgın basına isim soyisim transfer tarihi ve sonuçları gösteren bi tablomu yapsak çok iyi olmazmı
Aa kusura bakma canım yanlış gördüm o zaman tamam canım sagol evet öyle daha anlaşılır olurKuzu başlık benim değil
Ama bencede güzel olurr
Dur ben başlık sahibi arkadası etiketleyeyim=)
Senahmet
6. Gün dene bence artımed in iki tane testi var biri beyaz biri mavi. Mavi olan çok iyi canımKızlar 4. Günün akşamından bildiriyorum, şimdilik idrar testim negatif fazla vardı deneyeyim dedim klasik artımed kaset testiydi Yarın dener miyim bilmiyorum belki direk 6. Gün denerim. Çıkmayacağını biliyordum ama dondurulmuş belki erken çıkar diye düşündüm
Mavi olanı denemiştim bir de Pazartesi sabah deneyeyim bari6. Gün dene bence artımed in iki tane testi var biri beyaz biri mavi. Mavi olan çok iyi canım
Birde sabah dene akşam esmesin
Yapınca at canım inşallah görücez o ikinci çizgiyiMavi olanı denemiştim bir de Pazartesi sabah deneyeyim bari
Atacağım, inşallah görürüz bissürü belirtim var ağrılarım şişliklerim boşuna değildirYapınca at canım inşallah görücez o ikinci çizgiyi
İnşallah canım senin transferin bir gün önce sanırım bana 17sin de test yapmam söylendi bakalım sabırla bekliyorumAramızda 1 gün var benmki dondurulmuş taze de çok fazla ağrı oluyordu. Donmuşta da benim karın ağrısı gibi sancılarım var. İnşallah pozitifizdir.