Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Muhtemelen, benim de boynum döktü falan neden böyle olduk 😂 neyse bebelere şifa olsun 🥰 Sanırım öğreneceğiz, hayırlı haberler alalım kalınlığı 3çizgisi hormon değerleri herşey yolundadır inşallah 🙏

Rahim genişlerken de alt karında ağrı oluyor, benim peşpeşe toplamalardan sonraki ay kalınlaşmıştı rahmim hatta dr adet olmadın mı sen demişti o derece, o zqman da benzer alt karın ağrım vardı, kasma hareketlerinde falan kramp giriyordu. Düşük değil yerleşmedir inşallah, test günü ne zamandı?
Amin inşallah canım ahhh tutsun miniklerimiz gelsinde sivilcelere de razıyım valla 😂😂

Transfer olan arkadaşlar şişkinşiğiniz varmı 5 aylık hamile gibiyim ya midem ayrı şiş Karnım ayrı şiş
Benim taze transferde öyle olmuştu canım acaip karnım şişti oturup kalkarken zorlaniyordum o dereceydi yürüyüş yaptim ve bolca su içtim öyle rahatlamıştım

Kızlar bugün transferi oldum 1.30 saat hastanede yattım eve dönerkende arabanın arkasında yattım biraz araba sallandı bişey olmaz inşallah

Kızlar bugün transferi oldum 1.30 saat hastanede yattım eve dönerkende arabanın arkasında yattım biraz araba sallandı bişey olmaz inşallah
Hayırlı olsun canım bebisin sımsıkı rutunsun inşallah 🤲🏻 bişey olmaz Allah'ın izniyle 😂

M-Mavera2048 M-Mavera2048 merhaba canım başlıgı açan sen oldugun için seni etiketledim
Acaba bizde diğer gruplardaki gibi başlıgın basına isim soyisim transfer tarihi ve sonuçları gösteren bi tablomu yapsak çok iyi olmazmı ☺️☺️

M-Mavera2048 M-Mavera2048 merhaba canım başlıgı açan sen oldugun için seni etiketledim
Acaba bizde diğer gruplardaki gibi başlıgın basına isim soyisim transfer tarihi ve sonuçları gösteren bi tablomu yapsak çok iyi olmazmı ☺️☺️
Kuzu başlık benim değil🤭
Ama bencede güzel olurr
Dur ben başlık sahibi arkadası etiketleyeyim=)
Senahmet Senahmet

Kızlar 4. Günün akşamından bildiriyorum, şimdilik idrar testim negatif 😀 fazla vardı deneyeyim dedim klasik artımed kaset testiydi 🤷🏻‍♀️ Yarın dener miyim bilmiyorum belki direk 6. Gün denerim. Çıkmayacağını biliyordum ama dondurulmuş belki erken çıkar diye düşündüm

Kızlar 4. Günün akşamından bildiriyorum, şimdilik idrar testim negatif 😀 fazla vardı deneyeyim dedim klasik artımed kaset testiydi 🤷🏻‍♀️ Yarın dener miyim bilmiyorum belki direk 6. Gün denerim. Çıkmayacağını biliyordum ama dondurulmuş belki erken çıkar diye düşündüm
6. Gün dene bence 🫠 artımed in iki tane testi var biri beyaz biri mavi. Mavi olan çok iyi canım
Birde sabah dene akşam esmesin😂

Aramızda 1 gün var benmki dondurulmuş taze de çok fazla ağrı oluyordu. Donmuşta da benim karın ağrısı gibi sancılarım var. İnşallah pozitifizdir.
İnşallah canım senin transferin bir gün önce sanırım bana 17sin de test yapmam söylendi bakalım sabırla bekliyorum

Arkadaşlar merhaba benim ilk transferim Ağustos ayinda olmustu tuttu fakat 7.haftada kalbi durdu dondurulmuş embriyo icin 3 ay beklemem gerektigini soylediler sonrasinda surec nasil isliyor ilk transferim taze transferdi bu dondurulmus olacak tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilirmi

X