Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Dün 4. Gün testimde bişey yoktu bu sabah baktım çok silik çizgi olmuş, kuruma çizgisi mi oluyor bu acaba?🥹 daha önce de test yapıyordum ama sabaha çizgi çıkmıyordu, çok çok silik çizgi olmuş bu sabah
Canım insallah bebistendir sen pozitif düsün pozitif olurr allahin izniyle💜

Günaydın kızçelerim konu açıldığı için sanırım düzenleme olmuyor anket ekleyemedimm ya da bilen varsa yardımcı olur musunuz 😅

Canim ilk yaptığın yorumu düzenle de orda yukarida ikinci uc noktaya tikla ordan satır sütun yapabiliyosun anketi o şekilde hazirliyolar heralde bende tam bilmiyorum ama 😂

Günaydın kızçelerim konu açıldığı için sanırım düzenleme olmuyor anket ekleyemedimm ya da bilen varsa yardımcı olur musunuz 😅
Günaydın canım kk editörlerinden yardım isteyelim hallederler inşallah
Mune Mune lütfen bizim konumuzada düzenleme yapmamıza yardımcı olurmusun😁😁

Arkadaşlar merhaba benim ilk transferim Ağustos ayinda olmustu tuttu fakat 7.haftada kalbi durdu dondurulmuş embriyo icin 3 ay beklemem gerektigini soylediler sonrasinda surec nasil isliyor ilk transferim taze transferdi bu dondurulmus olacak tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilirmi
Merhaba canım adetin 1. Günü estrofeme başlıyosum gittikçe arttırıyor doktorun sonra progestan corasprin veriyor muameye çagırıyor yumurtalıklarım 21-22 mm kadar büyüdüğünde transfer yapıyor

Dün 4. Gün testimde bişey yoktu bu sabah baktım çok silik çizgi olmuş, kuruma çizgisi mi oluyor bu acaba?🥹 daha önce de test yapıyordum ama sabaha çizgi çıkmıyordu, çok çok silik çizgi olmuş bu sabah
Hadi bakalım hayırlısıyla resmini atabilir misin

Günaydın normal zaten belirti olmuyor benim kaşık batmalari çok oluyordur sonrasından bel ağrısı geldi bugün adet günüm ama belirtim yok henüz kan testimde pozitif ama artışı gozlemleyecegiz
Tebrikler ne güzel haber darısı bize

X