Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum valla canım ben bolca su içerek rahatladim sodayi bi sor doktoruna istersenBende öyle yapayım sağolasın peki soda içilebilir mi acaba sade soda limon sıkıp
Güzel kaliteli yumoslarin olur inşallah canimMerhaba hanımlar benim de 11 ekimde opu işlemim olacak sonrasında ise taze transfer. Dualarınızı bekliyorum
Ayy inşallah çok teşekkür ediyorumGüzel kaliteli yumoslarin olur inşallah canim
Canım insallah bebistendir sen pozitif düsün pozitif olurr allahin izniyleDün 4. Gün testimde bişey yoktu bu sabah baktım çok silik çizgi olmuş, kuruma çizgisi mi oluyor bu acaba? daha önce de test yapıyordum ama sabaha çizgi çıkmıyordu, çok çok silik çizgi olmuş bu sabah
Bugün kaçıncı gününüz nasıl gidiyorBenimde 5. Gün dondurulmuş genetikli embriyo transferi.
Bugün 5. Günüm 4 ekim transfer oldum . İnanın hiç bişey hissetmiyorum hiç bi belirtim yok . Dinlenerek geçiriyorum günlerimi. Sizin nasıl gidiyor kaçıncı gününüzBugün kaçıncı gününüz nasıl gidiyor
Kaçtane genetiğe gitti ve sağlıklı geldi dondurulmuş kaçtane var şuan sendeBenimki de pgtli embriyo. Seninle aynıymışız pozitifleri de görelim inşallah
Günaydın kızçelerim konu açıldığı için sanırım düzenleme olmuyor anket ekleyemedimm ya da bilen varsa yardımcı olur musunuz
Günaydın canım kk editörlerinden yardım isteyelim hallederler inşallahGünaydın kızçelerim konu açıldığı için sanırım düzenleme olmuyor anket ekleyemedimm ya da bilen varsa yardımcı olur musunuz
Merhaba canım adetin 1. Günü estrofeme başlıyosum gittikçe arttırıyor doktorun sonra progestan corasprin veriyor muameye çagırıyor yumurtalıklarım 21-22 mm kadar büyüdüğünde transfer yapıyorArkadaşlar merhaba benim ilk transferim Ağustos ayinda olmustu tuttu fakat 7.haftada kalbi durdu dondurulmuş embriyo icin 3 ay beklemem gerektigini soylediler sonrasinda surec nasil isliyor ilk transferim taze transferdi bu dondurulmus olacak tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilirmi
Hadi bakalım hayırlısıyla resmini atabilir misinDün 4. Gün testimde bişey yoktu bu sabah baktım çok silik çizgi olmuş, kuruma çizgisi mi oluyor bu acaba? daha önce de test yapıyordum ama sabaha çizgi çıkmıyordu, çok çok silik çizgi olmuş bu sabah
Ben trasfer olamadım daha ama benimki de pgt+NGS liBugün 5. Günüm 4 ekim transfer oldum . İnanın hiç bişey hissetmiyorum hiç bi belirtim yok . Dinlenerek geçiriyorum günlerimi. Sizin nasıl gidiyor kaçıncı gününüz
Kaçtane embriyo gitti sizde genetiğe ? Nezaman transfer hayırlısı olur inşallahBen trasfer olamadım daha ama benimki de pgt+NGS li
6 gitti sorunlu gelende oldu kalanda 2 kez transferin iptal oldu biri dün iptal oldu yumurta catlamiş şimdi lucrin iğne olcam bakalimKaçtane embriyo gitti sizde genetiğe ? Nezaman transfer hayırlısı olur inşallah
Benim de pgt Li dondurulmuş ama hiçbirşey hissetmiyorumBenimki de pgtli embriyo. Seninle aynıymışız pozitifleri de görelim inşallah
Tebrikler ne güzel haber darısı bizeGünaydın normal zaten belirti olmuyor benim kaşık batmalari çok oluyordur sonrasından bel ağrısı geldi bugün adet günüm ama belirtim yok henüz kan testimde pozitif ama artışı gozlemleyecegiz
Kaç gün oldu transfer olalıBenim de pgt Li dondurulmuş ama hiçbirşey hissetmiyorum
2 ekimde transfer oldum. Bugün 7. Gün. Tek embiryo 5aa. Sizin peki?Kaç gün oldu transfer olalı