Cesaret edemedim üzülmek var sonunda. Sizin kaçıncı gün embriyosuBen ilk gebeliğimde 6. Gün akşam test yapıp öğrenmiştm 5. Gün embriyosuyduçıkar bence
Benimki taze transferdi ilk olan. 5. Gün negatif çıkmıştı, 6. Gün sabah negatif çıkmıştı, 6. Gün akşam pozitifi görmüştüm iğne etkisi geçiyor teste kadarTaze transferde önden test yapmak çok yanıltabiliyormuş diye duydum, sonradan hayal kırıklığına uğramamak için sabretmeye çalışıyorum ama çok zoor
Transfer günü sayılmıyor sonraki gün 1. Gün olarak sayılıyorBende de birkaç gün kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrı oldu. Baya endişelenmiştim. Dün ve bugün yok bir şey. Az önce hemşiremle konuştum, bu ağrılar gayet normalmiş. Gün olarak transfer sayılıyor mu bilmiyorum maalesef. :/
Benim 5. Gün embriyosu. Negatifse nasılsa üzülücez zaten ha daha geç ha daha erken ama ben de günü gelince cesaret edemeyebilirim tabiCesaret edemedim üzülmek var sonunda. Sizin kaçıncı gün embriyosu
Hemşire idrar testi doğru bilgi vermez dedi boşuna üzülmek de var. Belirtiler de olmayabilir dedi.Benim 5. Gün embriyosu. Negatifse nasılsa üzülücez zaten ha daha geç ha daha erken ama ben de günü gelince cesaret edemeyebilirim tabi
Evet benm 3.gün o yüzden.Ama zamanı geldiğinde nasl test yapıcamBana ayın 13ü test günü verdiler 5. Gün embriyosu. Size geç vermişler 3. Gün embriyosu muydu? Ben test tarihinden 2 gün önce çıkar diye düşünüyorum daha önceden de 6. Gün akşam çıkmıştı
Transfer gününü sayarsak 7.günüm ben de belirti yok gibi sadece ara ara alt karın bölgemde ağrı oluyorSaks mavisi canim kacinci gunun oldu nasilsin varmi belirti
Güzel haberlerini bekliyoruzTransfer gününü sayarsak 7.günüm ben de belirti yok gibi sadece ara ara alt karın bölgemde ağrı oluyor
Canim seninle ayni gün transfer olduk galiba bana da 16.gün test yap dediler niye bana gec verdiler ki ☹Bana ayın 13ü test günü verdiler 5. Gün embriyosu. Size geç vermişler 3. Gün embriyosu muydu? Ben test tarihinden 2 gün önce çıkar diye düşünüyorum daha önceden de 6. Gün akşam çıkmıştı
Henüz çok çok erken test yapmak icin:)) biraz daha bekleyin 10.gün olsun öyle yapinKizlar benim bugün 3. Günüm transfer günü hariç test yaptim negatif belki rekor kirar en erken ögrenirim dedim herhalde olmadi
Merhaba bende senin gibi aynı gün transfer ve test tarimizde aynı bnmde taze 3.gjn embriyo transferi oldu ve bende senin gibi dayanamayıp evde fazla test var diye öylesine test yapayım dedim ve sonuç atıyorum... Senin mesajı görünce umitlendim açıkçasıKizlar benim bugün 3. Günüm transfer günü hariç test yaptim negatif belki rekor kirar en erken ögrenirim dedim herhalde olmadi
Her hastanenin farklı oluyor demekki. 5. Gün embriyosuna 9. Gün test istiyorlar medikal parktaCanim seninle ayni gün transfer olduk galiba bana da 16.gün test yap dediler niye bana gec verdiler ki ☹
Valla yüzümü güldürdünKizlar benim bugün 3. Günüm transfer günü hariç test yaptim negatif belki rekor kirar en erken ögrenirim dedim herhalde olmadi
Taze 3. Gün transferinde çatlatma iğnesi etkisi olabilir. Bu iğnenin içinde gebelik hormonu var çünkü. Vücuttan atılması 10 gün falan. Yarın yapar da göremezse üzülme sakın daha vakti varMerhaba bende senin gibi aynı gün transfer ve test tarimizde aynı bnmde taze 3.gjn embriyo transferi oldu ve bende senin gibi dayanamayıp evde fazla test var diye öylesine test yapayım dedim ve sonuç atıyorum... Senin mesajı görünce umitlendim açıkçası
Evet haklısın galiba iğnenin üstünden 8gjn geçti bilmiyorum artık eskisi kaldimi diye ama arkadaşta neden ozman negatif çıktı o benim kafamı karıştırdı sonuçta oda iğne vurulmamismiydi yoksa onunki dondurulmusmu bilmiyorum da gerçiTaze 3. Gün transferinde çatlatma iğnesi etkisi olabilir. Bu iğnenin içinde gebelik hormonu var çünkü. Vücuttan atılması 10 gün falan. Yarın yapar da göremezse üzülme sakın daha vakti var
Evet belki de hep görmeye devam edersin gün geçtikçe koyulaşır çatlatma iğnesi etkisi geçmedenEvet haklısın galiba iğnenin üstünden 8gjn geçti bilmiyorum artık eskisi kaldimi diye ama arkadaşta neden ozman negatif çıktı o benim kafamı karıştırdı sonuçta oda iğne vurulmamismiydi yoksa onunki dondurulmusmu bilmiyorum da gerçivalla öyle görünce bı umitlendim
Varmı belirti falanKizlar benim bugün 3. Günüm transfer günü hariç test yaptim negatif belki rekor kirar en erken ögrenirim dedim herhalde olmadi