Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Taze transferde önden test yapmak çok yanıltabiliyormuş diye duydum, sonradan hayal kırıklığına uğramamak için sabretmeye çalışıyorum ama çok zoor
Benimki taze transferdi ilk olan. 5. Gün negatif çıkmıştı, 6. Gün sabah negatif çıkmıştı, 6. Gün akşam pozitifi görmüştüm iğne etkisi geçiyor teste kadar

Transfer günü sayılmıyor sonraki gün 1. Gün olarak sayılıyor

Benim 5. Gün embriyosu. Negatifse nasılsa üzülücez zaten ha daha geç ha daha erken ama ben de günü gelince cesaret edemeyebilirim tabi
Hemşire idrar testi doğru bilgi vermez dedi boşuna üzülmek de var. Belirtiler de olmayabilir dedi.

Evet benm 3.gün o yüzden.Ama zamanı geldiğinde nasl test yapıcam

Kızlarr ben iş yoğunluğu transfer hazırlığı derken giremedim pek buralara transfer olanlar ve olacaklar inşallah pozitifleri görürsünüz dualarım sizinle

Canim seninle ayni gün transfer olduk galiba bana da 16.gün test yap dediler niye bana gec verdiler ki ☹

Kizlar benim bugün 3. Günüm transfer günü hariç test yaptim negatif belki rekor kirar en erken ögrenirim dedim herhalde olmadi
Merhaba bende senin gibi aynı gün transfer ve test tarimizde aynı bnmde taze 3.gjn embriyo transferi oldu ve bende senin gibi dayanamayıp evde fazla test var diye öylesine test yapayım dedim ve sonuç atıyorum... Senin mesajı görünce umitlendim açıkçası

Eklentiler

• IMG-20221007-WA0028.jpeg
    31 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20221007-WA0025.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 63
Taze 3. Gün transferinde çatlatma iğnesi etkisi olabilir. Bu iğnenin içinde gebelik hormonu var çünkü. Vücuttan atılması 10 gün falan. Yarın yapar da göremezse üzülme sakın daha vakti var

Taze 3. Gün transferinde çatlatma iğnesi etkisi olabilir. Bu iğnenin içinde gebelik hormonu var çünkü. Vücuttan atılması 10 gün falan. Yarın yapar da göremezse üzülme sakın daha vakti var
Evet haklısın galiba iğnenin üstünden 8gjn geçti bilmiyorum artık eskisi kaldimi diye ama arkadaşta neden ozman negatif çıktı o benim kafamı karıştırdı sonuçta oda iğne vurulmamismiydi yoksa onunki dondurulmusmu bilmiyorum da gerçivalla öyle görünce bı umitlendim

Evet belki de hep görmeye devam edersin gün geçtikçe koyulaşır çatlatma iğnesi etkisi geçmeden Onunki dondurulmuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…