Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canlı görünce daha net ama daha erken test için cokk erken yaptım transfer gününü sayarsak 4.ghnarkadaş yapmış ondan negatif olunca umitlendim ama dondurulmusmus onu galiba
3.gun embriyosu bu kadar erken çıkmaz canım 5.gun embriyosu bile en az 5.gun cikiyo testlerde seninki yüksek ihtimal iğnenin etkisi biraz daha bekle 3.gun en erken 7.gun falan cikiyor

3.gun embriyosu bu kadar erken çıkmaz canım 5.gun embriyosu bile en az 5.gun cikiyo testlerde seninki yüksek ihtimal iğnenin etkisi biraz daha bekle 3.gun en erken 7.gun falan cikiyor
Aynn yüksek ihtimalle işte insan dayanamiyo yapmak istiyo bakalım nasip bnm başka umdiim yok sadcee karnımdaki geride başka embriyom yok inşallah tutar

Canım mesela 5. Gün embriyosu atıyorum 100 hücreli tamam mı senin eğer 100 ün altındaysa onun gelişimini biraz daha izliyor 6. Günü 100 ve üzeri olunca donduruyor
Hay cok saol yaaa aydinlattin beni cok mutlu oldum Allah razi olsun Allah ne muradin varsa gonlune gore versin

Guya bende kimseye solemicektim ama annem bilsin dua etsin die ona dedim sonra kayinvalidemde bilsin bi de maddi olarak kulfetli olunca kayinpederim sagolsun destek cikiyor..sonra surekli hastaneye gidip geldigim icin arkadaslar sordu hayirdir die onlarafa dedim bole bole yayildi herkes biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…