Senin pozitif ben ole hissediyorum insallah guzel dusunTransfer gününü sayarsak 7.günüm ben de belirti yok gibi sadece ara ara alt karın bölgemde ağrı oluyor
3.gun embriyosu bu kadar erken çıkmaz canım 5.gun embriyosu bile en az 5.gun cikiyo testlerde seninki yüksek ihtimal iğnenin etkisi biraz daha bekle 3.gun en erken 7.gun falan cikiyorCanlı görünce daha net ama daha erken test için cokk erken yaptım transfer gününü sayarsak 4.ghnarkadaş yapmış ondan negatif olunca umitlendim ama dondurulmusmus onu galiba
Canım mesela 5. Gün embriyosu atıyorum 100 hücreli tamam mı senin eğer 100 ün altındaysa onun gelişimini biraz daha izliyor 6. Günü 100 ve üzeri olunca donduruyorKuzum ay cok saol peki ya 6. Gun embriyosu ? Benim 4 tane 5. Gun var 2 tane 6. Gun var
Ayy benide hissedin nolurSenin pozitif ben ole hissediyorum insallah guzel dusun
Teşekkür ederim güzel düşünceniz için inşallahSenin pozitif ben ole hissediyorum insallah guzel dusun
Aynn yüksek ihtimalle işte insan dayanamiyo yapmak istiyo bakalım nasip bnm başka umdiim yok sadcee karnımdaki geride başka embriyom yok inşallah tutar3.gun embriyosu bu kadar erken çıkmaz canım 5.gun embriyosu bile en az 5.gun cikiyo testlerde seninki yüksek ihtimal iğnenin etkisi biraz daha bekle 3.gun en erken 7.gun falan cikiyor
Ben hissediyorum yetmezmiAyy benide hissedin nolur
Gözyaşımı tutamadım şuan çevremde hiç kimse bilmiyor tüp bebek yaptırdığımı iyi ki varsınız burası bana ayrı moral veriyor rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahSenin pozitif ben ole hissediyorum insallah guzel dusun
Elbette yeter bebişimBen hissediyorum yetmezmi
Bugun kandil hep guzel pozitif seyler dusunup dua ediyorum insallah rabbim bir gun anne olmayi tattircak bize geciktiriyorsa guzellestiriyordur.Ayy benide hissedin nolur
Kesinlikle insana kendinden birileriyle konusmak ayni kaderi paylasmak cok iyi geliyorGözyaşımı tutamadım şuan çevremde hiç kimse bilmiyor tüp bebek yaptırdığımı iyi ki varsınız burası bana ayrı moral veriyor rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
Hay cok saol yaaa aydinlattin beni cok mutlu oldum Allah razi olsun Allah ne muradin varsa gonlune gore versinCanım mesela 5. Gün embriyosu atıyorum 100 hücreli tamam mı senin eğer 100 ün altındaysa onun gelişimini biraz daha izliyor 6. Günü 100 ve üzeri olunca donduruyor
Bizim de kimse bilmiyor, iyi ki burası varGözyaşımı tutamadım şuan çevremde hiç kimse bilmiyor tüp bebek yaptırdığımı iyi ki varsınız burası bana ayrı moral veriyor rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
Yaa canım senden Allah razı olsunHay cok saol yaaa aydinlattin beni cok mutlu oldum Allah razi olsun Allah ne muradin varsa gonlune gore versin
Bnide valla ayrıca bilmiyorum insallh hepimizin pozitfiti kolay değil maddi manevi okadar zorluk çekiyoruz çok zorBizim de kimse bilmiyor, iyi ki burası var
İnsallah yaa Allahım hrpimize o günleri göstersin biz sanki aynı gün transfer olmuştk demi yoksa siz dahamı önceydi
Insallah transferin cok guzel gecerKızlar iyi kandiller yarın sabah transferim olucak inşallah,lütfen bana dua edin