Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Evet belki de hep görmeye devam edersin gün geçtikçe koyulaşır çatlatma iğnesi etkisi geçmeden Onunki dondurulmuş sanırım
Dondurulmussa doğrudur valla.. ben pazartesi tekrar yapicaktim eğer daha koyu olursa vardır biseyler diye düşünmüştüm

Kizlar bisey sorucam 3. Gun embriyosu 5. Gun embriyosu 6. Gun embriyosu bunlar nedir neye gore bunu belirliyolar mesela ben rahim dinlendirme sureci gecirdim benim 5. Gun ve 6. Gun embriyolarim var 3. Gun embriyom yok dondurulacagi icinmi 5. Gune kadar bekletip donduruyolar beni bi aydinlatirsaniz cok sevinirim ya

İnşallah son 15 dk dır adet ağrısı gibi bir ağrı başladı korkuyorum uzandım bekliyorum rabbim isteyen herkese şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip etsin
Kuzum bu belirtiler gebelik belirtiside ayni zamanda korkma bugun mubarek gun seninledir yavrun dua edelim

Dondurulmussa doğrudur valla.. ben pazartesi tekrar yapicaktim eğer daha koyu olursa vardır biseyler diye düşünmüştüm
Evet bence de tekrarla bakalım koyulaşacak mı ben de salı yapacağım sanırım. Benim sırtım ve göğsüm ağrıyor bir de göğüslerim çok büyüdü ucu acıyor. Sende var mı belirti?

Evet bence de tekrarla bakalım koyulaşacak mı ben de salı yapacağım sanırım. Benim sırtım ve göğsüm ağrıyor bir de göğüslerim çok büyüdü ucu acıyor. Sende var mı belirti?
Of off analtamm çok fena büyüdüler aciyilarda ve bn adet ağrısı gibi ağrı çekmeye başladım bacaklarıma sizi giriyo hatta öyle olunca kalkıp evde turluyorum ve arada sağıma kramp giriyo bugünde uyudum rahime doğru ağrı girdi ama baya bı ağrı direk elimi koydum bebisime hemen durdu hissetti galiba hahah

İnşallah son 15 dk dır adet ağrısı gibi bir ağrı başladı korkuyorum uzandım bekliyorum rabbim isteyen herkese şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip etsin
Canım kendini rahat bırakmaya çalış, çok zor biliyorum ama biraz aklını meşgul edersen, sen de bedenin de rahatlayacaksınız. Umarım çok güzel sonuçlar alacağız, güzel düşünelim, güzel olsun insallah

Birisi yazdı mı görmedim kuzum anlatmaya çalışayım.
Embriyolar anne karnı dışında 5 gün yaşar sonra tutunmaya başlar.
Bazı doktorlar 3. Gün dondurulsun istiyor anne karnı gibi olmaz diye düşünüp ama biz o 3. Gün embriyosunun 5. Güne varıp varamayacağını süreç içinde göremeyiz. Hergünün hücre sayısı farklı 5. Gün embriyosu çok hücreli bir embriyo olduğu için o güne kadar gelebildiği için onun şansı daha yüksek diyebiliriz.bu 3. Gün embriyosunun kötü olduğu anlamına gelmez ama sadece bilemeyiz :)

Burayı kaçırmışım ne ilacı adı ne
Prednol var bu işe yarayan bir de dekort var, bunlar steroid ama mütemadiyen kullanılan bir tedavi değil. Tekrarlayan düşükte ya da tekrarlayan ivf başarısızlıklarında veriyor sanırım doktorlar. Bir de intralipid serum var o da rahme tutunmasında etkiliymiş ama hastanede 3-5 saat kalmak gerekli bir kaç kez diye biliyorum. Ben biraz ne varsa yaptıralım aklımda kalmasın battı balık modundayım Ama ne kadar gerekli ne kadar değil elbette doktorunuz çok daha iyi bilir, sevgiler

Kuzum ay cok saol peki ya 6. Gun embriyosu ? Benim 4 tane 5. Gun var 2 tane 6. Gun var

Evet hafif silik çıkmış ne zaman transfer oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…