Ben de yatakta düz yatıyorken oldu, çok heyecanla bekliyorum test günümüEvet yeni öğrenmiştim yatakta düz yatiyodum karnımda bişey seyirci çok güzel duyguydu
Bende çok merak ettim seniBen de yatakta düz yatıyorken oldu, çok heyecanla bekliyorum test günümüBugün transferin 3. Günü.
Canım çok teşekkürler bilgi için bende ters giden bi durum var sanmıştım sağolasınCanım benim de ilaca başladıktan sonra 3.gün kesildi. Hormondan dolayı olması gereken bu diye biliyorum.
Benimki de bugün hayirlisi insallah
Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar çok dua edicem bugün herkese inşallah bu yoldan başarılı sağlıklı ve bebekli bir şekilde çıkarızTransferim bugüne alındı bu mübarek günün hürmetine Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
Hadi inşallah Rabbim gönüllerimizi ferahlığa erdirsin inşallahOhh iyi canım gönlünü ferah tut olumsuz olsa bile sıkma canını geriye kalan o dort taneden biri evladin olur inşallah benimde ilk transferim iki tane 5.gun embriyosu idi olmadi maalesef benimde 4 tane dondurulmusum var şimdi onlari transfer olacağım hayırlısı olsun hakkimizda
Canım maşallah maşallah güzel kalınlaşmış hayırlısı olsun nşallahAmiiinn,Bal damlıyor ağzından
15mm olmuş canım
Seninde çok az kaldı kuzum Allah’ın izniyle güzel sonuçlara ulaşsaydık delirmeden
Canım mavi el jeli var eczanelerde de satılıyor. İğneyi yaptıktan sonra buzluktan cıkarıp onu bıraz tutabılırsın. Veya doktorun hemsıresıne arayıp ne yapmam lazım dıye sor için rahat etsınBenim Kan değil ama sişti birde acıyor normal mi ?
Normal canım gönlünü ferah tutMerhaba arkadaşlar dondurulmuş emb transferi için estrofeme başladım adetin 3.gunh bugün 6. Günüm ama adetim kesildi normal mi aceba normalde 8.gunde yıkanirim anlamadm. Doktorumu bilgilendirmem gerekirmi
Senin teansfer ne zamandı?Bende çok merak ettim seni
Cumartesi belli olcak kontrol var yarinaSenin teansfer ne zamandı?
az kalmışCumartesi belli olcak kontrol var yarina
Ya inanın banada bir rahatlama grldi şlk başlarda çok üzüldüm neden böyle ben birşey hissetmiyorm diye ama günler geçtikçe test günü için heyecan uapmaya başladmaz kalmıştransfer olana kadar insan çok stresli oluyor bana transferden sonra bi rahatlama geldi
Amin kuzum inşallahHadi inşallah Rabbim gönüllerimizi ferahlığa erdirsin inşallah
inşallah canımmCanım maşallah maşallah güzel kalınlaşmış hayırlısı olsun nşallah