Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar ben 1 ekimde taze transfer oldum. Aşırı heyecanlıyım, 11 ekimde test var ama nasıl sabredeceğim bilemiyorum. Bir de bu Lutinus progesteron vajinal tabletin gelen fazlalığının ıslaklığından hep regl oldum sanıyorum. hep bi heyecan tuvalete koşturmaca, neyseki şu an için her şey yolunda gibi. Bakalım test olmadan nasıl dayanacağım

Aynısı bende de oluyor hep bi akıntıyla wc ye koşuyorum

Bu arada sizin bugün 6. Gün erken gebelik testinde çıkabilir

Sizinle aynı gün transfer olmuşuz bende sabırsızlanıyorum lutinus tableti bende kullanıyorum ama son günlerde artık çok fazla ileri götüremiyorum sanki şişlik var siz de de öyle bir durum var mı
Ben bugün gidip kan verecektim vazgeçtim

Sizde belirti oldu mu? 11inde benim idrarda belli olur diye Ümit ediyorum
Valla belirti aramakta istemiyorm ama dün biraz sol kasığım batıp geçiypdu iğnelenme gibi oda ilaçlardan diye umuyorm başkada belirti falan gelen giden yok sizde varmı bende 15 inde düşünüyorm idrar testi ama zaten 16 sıda normal test günüm çok korkuyorm ben test ypmaya erkenden hiç cesaret edemem

yaaa evet Umarım ikimiz de güzel haberler alırızz bazen doğru açıda sokmuyor olabilirsiniz o aparatı, bana da oluyor, zorlamadan biraz açı değiştirince ilerliyor, belki yardımı olur

Merhabalar bebişimi aldım geldim Rabbım hayırlısı ile tamamına erdirsin zeynep kamil devlet hastanesinde yaptırdım 4 tane embriyom varmış birini transfer ettiler 3 ü dolduruldu
Çok değişik ki hastane ben 2 tane konsun isteridm ama sormadılar bile transferden sonra Bilgi verdiler hayırlısı olsun ne diyem

Merhaba ben de 2 ekimde transfer oldum. 11 ekim test vereceğim. 5. Gün embriyosu. Belirti aramayın diyorlar ama elimde değil sizin belirteler oldu mu?
2-3 gün kasık ağrısı oldu. Dün adet olacakmiş gibi Karın ağrısı oldu. Bugün pek birşey yok gibi. Transfer gününü sayıyor muyuz acaba

Bende de birkaç gün kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrı oldu. Baya endişelenmiştim. Dün ve bugün yok bir şey. Az önce hemşiremle konuştum, bu ağrılar gayet normalmiş. Gün olarak transfer sayılıyor mu bilmiyorum maalesef. :/

Bende de belirti yok sadece alt karın bölgemde hafif ağrılar oluyor ara ara

Sanırım sayılmıyor. Beklemekten başka yapılacak birşey yok. Elimden gelen herşeyi yaptım artık gerisi yüce mevlaya kalmış.

Bana ayın 13ü test günü verdiler 5. Gün embriyosu. Size geç vermişler 3. Gün embriyosu muydu? Ben test tarihinden 2 gün önce çıkar diye düşünüyorum daha önceden de 6. Gün akşam çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…