- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 28
İnsallah canm Allah razı olsunNormal canım gönlünü ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canm Allah razı olsunNormal canım gönlünü ferah tut
Sizde belirti oldu mu? 11inde benim idrarda belli olur diye Ümit ediyorumYa inanın banada bir rahatlama grldi şlk başlarda çok üzüldüm neden böyle ben birşey hissetmiyorm diye ama günler geçtikçe test günü için heyecan uapmaya başladm
Aynısı bende de oluyor hep bi akıntıyla wc ye koşuyorumKızlar ben 1 ekimde taze transfer oldum. Aşırı heyecanlıyım, 11 ekimde test var ama nasıl sabredeceğim bilemiyorum. Bir de bu Lutinus progesteron vajinal tabletin gelen fazlalığının ıslaklığından hep regl oldum sanıyorum. hep bi heyecan tuvalete koşturmaca, neyseki şu an için her şey yolunda gibi. Bakalım test olmadan nasıl dayanacağım
Bu arada sizin bugün 6. Gün erken gebelik testinde çıkabilirKızlar ben 1 ekimde taze transfer oldum. Aşırı heyecanlıyım, 11 ekimde test var ama nasıl sabredeceğim bilemiyorum. Bir de bu Lutinus progesteron vajinal tabletin gelen fazlalığının ıslaklığından hep regl oldum sanıyorum. hep bi heyecan tuvalete koşturmaca, neyseki şu an için her şey yolunda gibi. Bakalım test olmadan nasıl dayanacağım
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz bende sabırsızlanıyorum lutinus tableti bende kullanıyorum ama son günlerde artık çok fazla ileri götüremiyorum sanki şişlik var siz de de öyle bir durum var mıKızlar ben 1 ekimde taze transfer oldum. Aşırı heyecanlıyım, 11 ekimde test var ama nasıl sabredeceğim bilemiyorum. Bir de bu Lutinus progesteron vajinal tabletin gelen fazlalığının ıslaklığından hep regl oldum sanıyorum. hep bi heyecan tuvalete koşturmaca, neyseki şu an için her şey yolunda gibi. Bakalım test olmadan nasıl dayanacağım
Yaa çıkarmıydı ben kan tahlili verecektim vazgeçtim evde de test yok bilerek almadım erkenden yaparım moralim bozulur diyeBu arada sizin bugün 6. Gün erken gebelik testinde çıkabilir
Valla belirti aramakta istemiyorm ama dün biraz sol kasığım batıp geçiypdu iğnelenme gibi oda ilaçlardan diye umuyorm başkada belirti falan gelen giden yok sizde varmı bende 15 inde düşünüyorm idrar testi ama zaten 16 sıda normal test günüm çok korkuyorm ben test ypmaya erkenden hiç cesaret edememSizde belirti oldu mu? 11inde benim idrarda belli olur diye Ümit ediyorum
Transferim bugüne alındı bu mübarek günün hürmetine Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
Benimki de bugün hayirlisi insallah
Taze transferde önden test yapmak çok yanıltabiliyormuş diye duydum, sonradan hayal kırıklığına uğramamak için sabretmeye çalışıyorum ama çok zoorBu arada sizin bugün 6. Gün erken gebelik testinde çıkabilir
yaaa evet Umarım ikimiz de güzel haberler alırızz bazen doğru açıda sokmuyor olabilirsiniz o aparatı, bana da oluyor, zorlamadan biraz açı değiştirince ilerliyor, belki yardımı olurSizinle aynı gün transfer olmuşuz bende sabırsızlanıyorum lutinus tableti bende kullanıyorum ama son günlerde artık çok fazla ileri götüremiyorum sanki şişlik var siz de de öyle bir durum var mı
Ben bugün gidip kan verecektim vazgeçtim
Merhaba ben de 2 ekimde transfer oldum. 11 ekim test vereceğim. 5. Gün embriyosu. Belirti aramayın diyorlar ama elimde değil sizin belirteler oldu mu?Kızlar ben 1 ekimde taze transfer oldum. Aşırı heyecanlıyım, 11 ekimde test var ama nasıl sabredeceğim bilemiyorum. Bir de bu Lutinus progesteron vajinal tabletin gelen fazlalığının ıslaklığından hep regl oldum sanıyorum. hep bi heyecan tuvalete koşturmaca, neyseki şu an için her şey yolunda gibi. Bakalım test olmadan nasıl dayanacağım
Ben de test alacaktım vazgeçtim. 2 ekim transfer oldu.Yaa çıkarmıydı ben kan tahlili verecektim vazgeçtim evde de test yok bilerek almadım erkenden yaparım moralim bozulur diye
Bende de birkaç gün kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrı oldu. Baya endişelenmiştim. Dün ve bugün yok bir şey. Az önce hemşiremle konuştum, bu ağrılar gayet normalmiş. Gün olarak transfer sayılıyor mu bilmiyorum maalesef. :/Merhaba ben de 2 ekimde transfer oldum. 11 ekim test vereceğim. 5. Gün embriyosu. Belirti aramayın diyorlar ama elimde değil sizin belirteler oldu mu?
2-3 gün kasık ağrısı oldu. Dün adet olacakmiş gibi Karın ağrısı oldu. Bugün pek birşey yok gibi. Transfer gününü sayıyor muyuz acaba
Bende de belirti yok sadece alt karın bölgemde hafif ağrılar oluyor ara araMerhaba ben de 2 ekimde transfer oldum. 11 ekim test vereceğim. 5. Gün embriyosu. Belirti aramayın diyorlar ama elimde değil sizin belirteler oldu mu?
2-3 gün kasık ağrısı oldu. Dün adet olacakmiş gibi Karın ağrısı oldu. Bugün pek birşey yok gibi. Transfer gününü sayıyor muyuz acaba
Ben ilk gebeliğimde 6. Gün akşam test yapıp öğrenmiştm 5. Gün embriyosuydu çıkar benceYaa çıkarmıydı ben kan tahlili verecektim vazgeçtim evde de test yok bilerek almadım erkenden yaparım moralim bozulur diye
Sanırım sayılmıyor. Beklemekten başka yapılacak birşey yok. Elimden gelen herşeyi yaptım artık gerisi yüce mevlaya kalmış.Bende de birkaç gün kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrı oldu. Baya endişelenmiştim. Dün ve bugün yok bir şey. Az önce hemşiremle konuştum, bu ağrılar gayet normalmiş. Gün olarak transfer sayılıyor mu bilmiyorum maalesef. :/
Bana ayın 13ü test günü verdiler 5. Gün embriyosu. Size geç vermişler 3. Gün embriyosu muydu? Ben test tarihinden 2 gün önce çıkar diye düşünüyorum daha önceden de 6. Gün akşam çıkmıştıValla belirti aramakta istemiyorm ama dün biraz sol kasığım batıp geçiypdu iğnelenme gibi oda ilaçlardan diye umuyorm başkada belirti falan gelen giden yok sizde varmı bende 15 inde düşünüyorm idrar testi ama zaten 16 sıda normal test günüm çok korkuyorm ben test ypmaya erkenden hiç cesaret edemem