Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hayırlı olsun pozitif Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de böyle olmuştu 12 saat arayla yapmıştım
Merhaba hayırlı olsun transferin 9. Günündeyim cok fena bel ve kasık ağrım var adet olacağım diye korkuyorum 6. Gün test yaptım negatif çıkmıştı cok üzülmüştüm şimdi tekrardan test yapmaya korkuyorum açıkçası dünden beri baş ağrısı sol kasıgımda kasılma ve ağrı var göğüslerimde 2 gün hassasiyet oldu bugün yok

Merhaba aynı belirtiler bende de olmuştu. Aynı senin gibi hissetmiştim adet olacak gibiydim pozitif sonucunu gördükten sonra da devam etmişti belirtiler. Evde yapılan testlerde hatalı testlerde oluyor hem erken yapmışsın yarın tekrar yapın içinizi ferah tutun inşallah pozitif sonucu görürsünüz ben ilk testimi 8. Günümde yapmıştım İnşallah sende pozitifsindir.

Yarın gidip kan vermeyi düşünüyorum evde test yapmak istemiyorum açıkçası inşallah pozitif haberini verebilirim burda

Merhaba hayırlı olsun öncelikle.ben de 4 gün önce transfer oldum ve 2.günü ateşlendim ateşim düşmedi bikaç saat boyunca.çok endişeliyim yorumunuz biraz umut oldu bana
İnanın hiç telaş etmeyin. Benim durumum çok kötüydü ateşim 2 3 gün vardı. Onun dışında 15 gün geçmeyen hapşırma öksürme grip vardı. O zaman o kadar canım sıkılmıştı ki ama çok şükür pozitif sonucumu aldım darısı size olsun inşallah. Bebeğimize güvenin o sizinle

Çok teşekkür ederim pazartesi günü test vereceğim bebeğim inşallah benimledir

Kızlar 19 Ekim transfer oldum test yaptım hamileyim herkese rabbim nasip etsin ama lütfen kaç haftalık hamileyim anlamadim bilgisi olan varmı

Selam napiyorsunuz hanileler napiyor cinsiyet ögrenen oldu mu? Denemeler basarisiz olanlar bir sonraki denemeler ne zaman insallah

merhaba ben de dr arayışındayım hediye hanımla süreciniz nasıldı tedaviniz olumlu sonuçlandı sanırım sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Merhaba canm benim hediye hanım gelmeden önce can neydi doktorun onda dondurulmusum vardı can hoca gidince hediye hanım geldi dondurulmus onda yaptrdim bilgili iyi bı doktor önemli olan daha çok embriyologlar bence onlar işlerinde çok başarılı tavsiye ederm

Merhabalr positivi görenler nasılsınız? İlk kişiler cinsiyeti ögrenmeye başlamıştır:) nasip olmayanlar ikinci transfer ya da denemeye bŞladınız mı nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…