Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba Gökçe
İyiyim. Ama bulantılarım hala geçmedi. Biraz zorluyor. Bu hafta ikili teste gittim. Haftaya salı sonucunu öğreneceğim. Sen ne yapıyorsun ne var ne yok.
Benim de bulantilar devam ama iyiyim, cok sukur her sey yolunda, ben 22 aralik gibi kan testi verdim genetik taramaya gitti, saglikli oldugunu ogrendik cok sukur, kızımız olacak insallah sali cok guzel sonuclarini duyalim insallahhh

Benim de bulantilar devam ama iyiyim, cok sukur her sey yolunda, ben 22 aralik gibi kan testi verdim genetik taramaya gitti, saglikli oldugunu ogrendik cok sukur, kızımız olacak insallah sali cok guzel sonuclarini duyalim insallahhh
Amin inşallah canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bakalım benim sonuçlar nasıl çıkacak?

E eoe16 T tomris2020 nasilsiniz? Herkes iyi mi? Uzun zamandir konusamadik, her sey yolunda gidiyordur insallah?
Merhaba canım bulantılar benimde devam 13.haftaya giriş yaptık. 14 ocakta randevum var hem cinsiyet öğreneceğim hem taramaları yaptıracağım son 1 hafta heyecanla bekliyoruz:) sen napiorsun herşey yolunda umarım,bu arada tarama hangisini yaptırdın

Cok heyecanli ben aralik 22 de nipt genis spektrumlu icin kan verdim, anne kanindan bebegin dnasini ayristirip butun genetik bozukluklari tariyorlar, 10 gunde geldi sonuc, temiz cikti cok sukur. Cinsiyetini de ogrendik, kızımız olacak insallah, saglikla gelsin guzel haberlerini bekliyorum

Ay gözün aydın canım temiz gelmesine cok cok sevindim bende nipt yaptiricam direkt en dogru sonucu o veriyor çünkü. İnşallah bende Güzel haberler veririm

Ben yardımcı olabilirim belki diye cevap yazayım dedim cnm . Transferin 5. Gününden itibaren normal test ile yaptım o gün çıkmadı sonra her geçen gün koyulaştı fikir olur diye ekliyorum cnm eke
Gezinirken testlerinizi gördüm de hepsi sabahın ilk idrarı ile miydi acaba?

Merhaba Gökçe
İyiyim. Ama bulantılarım hala geçmedi. Biraz zorluyor. Bu hafta ikili teste gittim. Haftaya salı sonucunu öğreneceğim. Sen ne yapıyorsun ne var ne yok.
Ah cnm benim de bugün 15+4 ama her yediğimi çıkartıyorum neredeyse . Bugün bir tek sabah çıkarmadım onu da çok az yedim diye. Öğle ve akşam tüm yediklerimi çıkarttım. Doktora da sordum artık 16 hafta oldu ne zaman geçer diye . Hiç belli olmaz 9 ay da sürebilir dedi. Ama şükür bebeklerin gelişimi iyi ona mutluyum .

Canım progestan fitil kullanıyor musun? Bugün doktora gittim bulantı şikayetimden dolayı 3ten 2ye düşürdü. O da bulantı yapabiliyormuş.
Bu arada bugün çok üzgünüm ikili tarama sonucum yüksek riskli çıktı. İki bebekte de 1:50
Doktor fetal DNA önerdi o kadar üzgünüm ki ne yapacağımı bilemiyorum bile...

Merhaba kızlar ilk transfer günlerimde bu postta ilerlemiştim ve pozitif sonuç almıştım kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor gebelik..

Progestan ı ağzından alırsan baş dönmesi de yapar Vajinal kullanımında daha iyi oluyor ben öyle kullandım Sorun yaşamadım. İkili taramalar kesin sonuç vermiyor içinin rahatlaması için fental DNA testi yaptır canım inşallah güzel haber alırsın. Benim arkadaşım normal hamile kaldı onunda İkili tarama riskli çıkmıştı özelde başka doktora gitti oda herşey normal demiş.

Yok cnm progestan bulantı yapıyor diye onun yerine duphaston kullanıyorum . Benim de günde 3 taneydi dün 2 ye düşürdü. Bence tarama testi için hiç üzülme mesela benim doktorum çoğul gebelikte tarama testlerinin zaten doğru sonuç vermediğini onun için nifty testti galiba onu öneriyorum dedi . Benim tüp aşamasında genetik bakılıp koyulduğu için gerek yok dedi bakılmadı . Ama eminim çoğul gebelik olduğu için yanlış sonuç vermiştir . İçin rahatlasın istiyorsan o testi yaptırabilirsin ama çocuğun sağlıklı olup olmadığını kafatası gelişimi, ense kalınlığı,iç organları gelişimi, burun kemiğinin oluşması falan bakıldığında sorun yoksa zaten sıkıntı olmuyor .mesela benim bundan önce üçüzlere hamileliğimde genetik bakılmadan transfer olmuştu ve o zamanki doktorum da çoğul gebelikte tarama testlerinin yanlış sonuç verdiğini ve o pahalı teste de bu saydığım şeylerin yolunda olduğu taktirde gerek olmadığını söylemişti ben de yaptırmamıştım . Ki başka bir doktordu düşün o da aynı şeyi söyledi bence hiç morelini bozma kuzum .

Teşekkür ederim canım. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Canım hic üzme kendini üzüp minikleride strese sokma. Tarama testleri coklu gebeliklerde doğru sonuç vermiyor,ki yas faktörü girince teklide bile dogru sonuc vermiyor. Fetal dna yaptiracakmisin bak gör ondan temiz sonuc gelir Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…