Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Artık o bulanmalarda promosyonu diyelim 😍 benimde midem sürekli kaynama noktasında bazen zor oluyor 😬 hersey yolunda gibi bende dun yeni bi doktora gitmistim cumada tüp doktoruma gideceğim dün kalp atışını duyduk azıcık cuma daha cok duyarım belki 😊 doktor çıkışları bilgilendirelim birbirimizi cok heyecanlı bekleyişler 🥰
harika🙏🏼 aynenn hem nasıl heyecannn!❤️😊😊

Bende 1 hafta da atlattım bu ağrılar pozitiflikten saniyordum ama değilmiş.
Allah'a şükür çok kriz boyutunda geçirmedim hastanede yatma falan olmadı 1 hafta sadece kötüydü ama yumurtlama devam etmesi gebeliğe zarar verecek 9lma düşüncesi yoruyor beynimi
Zarar veriyormuymus🙄 iyi düşün canım iyi olsun olumsuzu çağırma

Doktor açıklama yapmadı başka hastanede ki hemşire yumurtlama varsa beyne sinyal hamile olarak gitmez HCG istenilen oranda yükselmeyebilir. Sen yine çok bağlanmaya çalış dedi.
Ama aynı kişi tüp bebekte dış gebelikte olmaz dedi ama arkadaşım bizzat yaşadı. O nedenle konuya çok hakim değil diye düşünüyorum

Bende yaptım negatifti modum öyle bi düştü ki kendimi hazırlamak için yapmıştım güyya ama kötüyü gördüm çok kötü oldım
Hayatim cok erken yapmissin evet bende yaptim ama ben eglencesine yaptim hicte üzülmedim negatif ciktiginda cünkp erken oldugunu biliyodum zaten pozitif olucaksa olucak bunu degistiremiyoruz rabbim neyi nasib ederse o olucak hic bi zaman negatif cümle kurmadim aklima bile getirmemeye calistim hep ben hamileyim pozitif cikicak dedim rabbim sana pozitif sonuclar nasib etsin hayirli saglikli bi evladin olsun canim 💐

Hayatim cok erken yapmissin evet bende yaptim ama ben eglencesine yaptim hicte üzülmedim negatif ciktiginda cünkp erken oldugunu biliyodum zaten pozitif olucaksa olucak bunu degistiremiyoruz rabbim neyi nasib ederse o olucak hic bi zaman negatif cümle kurmadim aklima bile getirmemeye calistim hep ben hamileyim pozitif cikicak dedim rabbim sana pozitif sonuclar nasib etsin hayirli saglikli bi evladin olsun canim 💐
Hiç belirtin var mıydı peki benim belirtim de yok gerçi belirti olması da cok bi şey değiştirmiyormuş

Hic belirtim olmadi canim yani en ufak bi sey yoktu ne agri ne mide bulantisi ne kanama en ufak bi sey hissetmedim bence pek belirti arama ben ilaclarin yan etkisi oldugunu düsünüyorum canim
Bugün transferin 7. Günü az önce test yaptım negatif çıktı pazartesi kan var peki ümidim kalmadı

Evet canım iki adet 2ab ve 2cc kalitede embriyo transfer edilmişti. İkisi de tutmuş anlaşılan. 26 kasımda randevum var inşallah kalp atışlarını duyarız. kalp atışı için gittin mi canım sen?
Masallah canım ben gittiğimde bebeği gördüğünü söyledi hatta kalp atışı var dedi.ama iki hafta sonra tekrar gel dedi tebrik etti bende kasımın ilk haftası gidicem inşallah . Bu süreçte bulantım oldu mide yanmam oldu yorgunluk oluyor . Ara ara kasık ağrısı felan zor geçirdim bugün biraz iyiyim sende ne belirtiler oluyor

Çok şükür canım . Kalp atışı duyduktan sonra estrofemi bıraktım senin neden devam dediki estrofem etkisi kese icinmi acaba
Evet cnm normalde kalp atışına kadar yada 8-12. Haftaya kadar devam ediyorsun ama keseyi desteklediği için estrofem ve progestana devam ediyorum sağlıklı olsunda ne kadar devam etmem gerekiyorsa ederim 🙏👐🙂

Evet cnm normalde kalp atışına kadar yada 8-12. Haftaya kadar devam ediyorsun ama keseyi desteklediği için estrofem ve progestana devam ediyorum sağlıklı olsunda ne kadar devam etmem gerekiyorsa ederim 🙏👐🙂
Estrofemi bugün bıraktım ama bırakmaya da korkar oldum. Bir taraftanda çok ilaç bunalttı .
Bende prolutex sabah akşam
Progstan fitil sabah akşam ikişer
Duphaston sabah öğle akşam
Oksapar bir tane
Haftada bir kalçadan proluton depot

Estrofemi bugün bıraktım ama bırakmaya da korkar oldum. Bir taraftanda çok ilaç bunalttı .
Oksapar bir tane
Benm estrofem günde bir kez 4 tane
Progestan iğne günde bir kez 2 tane 50+50
Progestan fitil 2 tane akşam yatmadan evel
I mom elevit ve coraspirin
İşe yaradığını bildiğimiz için tedirgin oluyoruz ama doktorun bırakmanı istemişse demekki herşey yolunda...beni haplar değilde iğne alıştım dememe rağmen her defasında aynı tedirginliği yaşıyorum progestan iğne yağlı bi ilaçmış yakıyor iğne girişi ayrı acıtıyor artık morarma ve hafif şişmeler olduğu için ama herşey sağlık için iyi olsun varsın ben delik deşik oliyim diyorum 🙂

Oksapar bir tane
Bende günde 2 prolutex 1 oksapar 3 estrofem kullanıyorum. Göbekten iğneler morarma yaptı ve sertleşti artık. Sizde durumlar nasıl. Prolutex maddi olarak da zorluyor tâbi ama bebisler için değer. Bu günümüze şükür 🤲🧿😍

Bende günde 2 prolutex 1 oksapar 3 estrofem kullanıyorum. Göbekten iğneler morarma yaptı ve sertleşti artık. Sizde durumlar nasıl. Prolutex maddi olarak da zorluyor tâbi ama bebisler için değer. Bu günümüze şükür 🤲🧿😍
Morarma sertlik var açıyorda inşallah gecicek bugünlerde gerçekten kendimi yorgun hissediyorum. İlaçlar evet pahalı maalesef zorluyor. Reçete yazıyorlar mi ?

Benm estrofem günde bir kez 4 tane
Progestan iğne günde bir kez 2 tane 50+50
Progestan fitil 2 tane akşam yatmadan evel
I mom elevit ve coraspirin
İşe yaradığını bildiğimiz için tedirgin oluyoruz ama doktorun bırakmanı istemişse demekki herşey yolunda...beni haplar değilde iğne alıştım dememe rağmen her defasında aynı tedirginliği yaşıyorum progestan iğne yağlı bi ilaçmış yakıyor iğne girişi ayrı acıtıyor artık morarma ve hafif şişmeler olduğu için ama herşey sağlık için iyi olsun varsın ben delik deşik oliyim diyorum 🙂
Maalesef iğne dediğin gibi içleri sert olduğu için nereye vuracağımı düşünüyorum.enerjim çok düşük hormonlardan sanirim

Bugün transferin 7. Günü az önce test yaptım negatif çıktı pazartesi kan var peki ümidim kalmadı
Negatif düsünürsen negatifi cekersin pozitif olmak zorundasin canim benim rabbim nasip etmicekse isterlerse 9 aylik bebegi koysunlar yine olmicaksa olmicak suan icinde bi embriyo var keyfini cikar bol bol dinlen insallah saglikli bi evladin olur canim 🤲🏻

Kızlar dokuzuncu gün kan sonucum 380 :) Allah im çok şükür 🤲 4 denemeden sonra ilk defa 2 nin uzerinde sonuç gördüm 🧿 transfer sonrası o kadar hasta oldum ki çok korkmuştumm. Ateş grip öksürük hepsi vardı. 2 gün sonra tekrarlicaz testi. Dua edin her şey yolunda gitsin.. benim dualarımda kader arkadaşım sizler de varsınız
Merhaba hayırlı olsun öncelikle.ben de 4 gün önce transfer oldum ve 2.günü ateşlendim ateşim düşmedi bikaç saat boyunca.çok endişeliyim😔 yorumunuz biraz umut oldu bana

Back
X