- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 39
Sağolasın canım. Tarama testi yaptırdığıma pişman oldum zaten iş işten geçti. Fetal DNA yaptıracağım araştırıyorum. İnşallah sonuç iyi çıkar. Dua et canım.Canım hic üzme kendini üzüp minikleride strese sokma. Tarama testleri coklu gebeliklerde doğru sonuç vermiyor,ki yas faktörü girince teklide bile dogru sonuc vermiyor. Fetal dna yaptiracakmisin bak gör ondan temiz sonuc gelir Allahın izni ile️
Yaşla beraber yanıltıcı cikabiliyorrr ne olur hic sıkma canını. Fetal dna ben intergende yaptirdim, 10 gunde cikti sonucu. Hayirli, saglikli, guzel sonuclar gelir umarimSağolasın canım. Tarama testi yaptırdığıma pişman oldum zaten iş işten geçti. Fetal DNA yaptıracağım araştırıyorum. İnşallah sonuç iyi çıkar. Dua et canım.
Canım ben de bugün verdim panaromada 10 güne çıkar dediler sonuç. Sen ikili test yapmış mıydın? Sonuç nasıldı? Fetal DNA sonucu iyi gelmiştir inşallah bana da dua et inşallah iyi gelir.Yaşla beraber yanıltıcı cikabiliyorrr ne olur hic sıkma canını. Fetal dna ben intergende yaptirdim, 10 gunde cikti sonucu. Hayirli, saglikli, guzel sonuclar gelir umarim
Canım ben de bugün verdim panaromada 10 güne çıkar dediler sonuç. Sen ikili test yapmış mıydın? Sonuç nasıldı? Fetal DNA sonucu iyi gelmiştir inşallah bana da dua et inşallah iyi gelir.
Amin canım inşallahBen ikili test hic yaptirmadim, 22 aralikta tam 10. hafta icinde direkt fetal dna icin kan verdim. Dua edecegim, zaman da su gibi gecsin insallah, saglikli guzel haberlerini duyalim
Cok şükür cok sevindimMerhaba kızlar,
Fetal DNA sonucum bugün çıktı. Çok şükür sonuç iyibu süreçte dualarınızı esirgemediniz. Çok teşekkür ederim size. İnşallah çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Teşekkür ederim Gökçe sen nasılsın. Umarım herşey yolundadır.Cok şükür cok sevindimsaglikla alalim kucağımıza
Cok sukur iyiyim ben de, her sey yolunda. Pazartesi kontrol var, uzun zamandir gormedim heyecanla onu bekliyorumTeşekkür ederim Gökçe sen nasılsın. Umarım herşey yolundadır.
Maşallah. Allah iyilik versin. İnşallah güzel haberlerle dönersin.Cok sukur iyiyim ben de, her sey yolunda. Pazartesi kontrol var, uzun zamandir gormedim heyecanla onu bekliyorum
Benimde bu şekilde ..Tedirgin olmani anliyoruz hepimiz bir seylerin tedirginliğini yasiyoruz. Benim ilk gebeligimde kese yamuk yumuk demisti doktor bu haftalardayken sonra düzeldi buyudu vs. Bu haftalarda hersey normal merak evet haklısın ama dualara sigin
Canım güzel haberlerini bekliyordum kesenin tam yuvarlak mi olması gerekiyormuş benim de ilk kontrolde kesem tam yuvarlak değildi bence hiçbir sıkıntı olmayacak hatta sana ilk ultrason görüntümü atayım bak. Gönlünü ferah tut her şey yolunda gidecekBenimde bu şekilde ..
Tam yuvarlak değil
Birde kese etrafında kanama alanı var..
5+3um
Aminnn canım benimmCanım güzel haberlerini bekliyordum kesenin tam yuvarlak mi olması gerekiyormuş benim de ilk kontrolde kesem tam yuvarlak değildi bence hiçbir sıkıntı olmayacak hatta sana ilk ultrason görüntümü atayım bak. Gönlünü ferah tut her şey yolunda gidecek
Kanama alanı çoğu kişide oluyorAminnn canım benimmbiraz girintili çıkıntılı sol taraf kuzum, kanama alanında var.dua ediyorum Rabb'im sağlıkla nasip eder bizelere de kucaklarımiza alırız inşallah
Canım benim çok sağolKanama alanı çoğu kişide oluyordua ediyorum senin için güzel haberlerini bekliyorum her şey yolunda gidecek canım insallah
Saglikla dogsun insallah. Kese sonradan duzeliyor. Benim şuan da bile kanamam var. O yuzden olabilir hersey hamilelikte. Bol su ve bol bol dinlenin bu surecte.Benimde bu şekilde ..
Tam yuvarlak değil
Birde kese etrafında kanama alanı var..
5+3um
Aminnn kuzumSaglikla dogsun insallah. Kese sonradan duzeliyor. Benim şuan da bile kanamam var. O yuzden olabilir hersey hamilelikte. Bol su ve bol bol dinlenin bu surecte.
canım nasılsın bende suan benzer durumdayım..Dün kese görmeye gtmiştik kese beklenenden küçükmüş progesteronn eksikliğinden oluyormuş doktorum iğneye başlattı salı günü tekrar gidicez inşallah gelişir büyür....
Canim zaten kese yuvarlak olmazki herkesinki farkli benimkide uzunlamasinaydi. Doktormu dedi sana kese hakkinda. Yoksa sen mi kendi kendine bunu dusunduncanım nasılsın bende suan benzer durumdayım..
kesem yuvarlak degıl ve kenar ksıımlarda kanama alanı varmıs
sen ne yaptınn .nasılsın?
Doktorum dedi canım..Canim zaten kese yuvarlak olmazki herkesinki farkli benimkide uzunlamasinaydi. Doktormu dedi sana kese hakkinda. Yoksa sen mi kendi kendine bunu dusundun