Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Evet canım iki adet 2ab ve 2cc kalitede embriyo transfer edilmişti. İkisi de tutmuş anlaşılan. 26 kasımda randevum var inşallah kalp atışlarını duyarız. kalp atışı için gittin mi canım sen?

Kızlar selam 7 haftalık tüp bebek gebesiyim:) tüp bebek ilaclarim dışında sadece d vitaminini ve folik asit kullanıyorum. Siz de durumlar nedir ek vitamin desteği alıyor musunuz yada ne zaman alınmaya baslanacak
Hayırlı olsun canım. Ekstra olarak Omega 3 alıyorum zaten üç ay dolunca tekrardan düzenleyeceğiz dedi hepsini

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herkes iyi mi M metece canım ne alemdesin
çoook şükür her şey yolunda bende. Dün çok ani bir mide bulantım oldu, bulanmasıyla kusmam arası sadece saniyeler sürdü tuvalete zor attım kendimi doktor prilam verdi bugün daha iyiyim. geçen cumartesi bir anda boşalan kanama üzerine kalp atışını görmüştük, inşallah bu cumartesi de dinleyeceğiz heyecanla onu bekliyorum. sen nasılsın? her şey yolunda mı?

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herkes iyi mi M metece canım ne alemdesin
Ben dün kese görmeye gittim keseyi gördüler çok minik içinde birşey var mı dedim haftasıyla uyumlu dediler ama çok fazla yumurta varmış yumurtaliklarda bel sırt ağrım çabuk yorulma nedenim muhtemelen buymuş.acil kanama ishal kusma nefes darlığı olursa acil e gidecekmişim.

Artık o bulanmalarda promosyonu diyelim benimde midem sürekli kaynama noktasında bazen zor oluyor hersey yolunda gibi bende dun yeni bi doktora gitmistim cumada tüp doktoruma gideceğim dün kalp atışını duyduk azıcık cuma daha cok duyarım belki doktor çıkışları bilgilendirelim birbirimizi cok heyecanlı bekleyişler

Fazla yumurtanın olması kanama ishal yaparmiymis olmaz insallah Allahın izni ile

Fazla yumurtanın olması kanama ishal yaparmiymis olmaz insallah Allahın izni ile
Normalde ohss sendromunda yaparmış. Bana yumurta toplama günü de dediler bu konularda dikkatli ol diye ben transfer sonrası rahatsiLandim 1 hafta kadar 9 aylık hamile gibi hem karnım şişti hem hareketin kısıtlandı nefes nefese kalıyordu .şimdi iyiyim ama ilkkez dün ultrasonla bakılınca yumurtalar görüldü

Bende olmustum ohss ama kolay toplamıştım. Valla cennet boşuna annelerin ayağın altında değil gerçekten. Hepimizin hikAyesi geçtiği yollar bambaşka

Bende olmustum ohss ama kolay toplamıştım. Valla cennet boşuna annelerin ayağın altında değil gerçekten. Hepimizin hikAyesi geçtiği yollar bambaşka
Bende 1 hafta da atlattım bu ağrılar pozitiflikten saniyordum ama değilmiş.
Allah'a şükür çok kriz boyutunda geçirmedim hastanede yatma falan olmadı 1 hafta sadece kötüydü ama yumurtlama devam etmesi gebeliğe zarar verecek 9lma düşüncesi yoruyor beynimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…