- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Aynen canım vala bende öyle bekliyorum bakalım adetten sonra tedavi sonra transfer olucam İnsalalhOk şükür canım bende iyiyim aynen bende bekliyorum adet olunca tedavi sonra transfer olucak İnsalalh
Ayy deme öyle inşallah kalınlaşırAdetin 9.günü rahim 4 mm bu ayda kalınlaşma olmayacak gibi
Çok şükür canım bende iyiyim bekliyoruz bizde transfer içinİyiyim canım adet olmayı bekliyorum ben tedavi için :) Sen nasılsın
Ok şükür canım bende iyiyim aynen bende bekliyorum adet olunca tedavi sonra transfer olucak İnsalalh
Ok şükür canım bende iyiyim aynen bende bekliyorum adet olunca tedavi sonra transfer olucak İnsalalh
Adetimin 3. Günü başladım 19. Gün transfer oldum ve transferden sonrada devam ettim ben pozitif oldugunu ögrendigimde biraktim cünkü baska doktorla devam ettik canimSiz redostim ne zamn basladiniz ve trasfer sonrasida kullandinizmi
Evet canım iki adet 2ab ve 2cc kalitede embriyo transfer edilmişti. İkisi de tutmuş anlaşılan. 26 kasımda randevum var inşallah kalp atışlarını duyarız. kalp atışı için gittin mi canım sen?Çok şükür çok sevindim sana iki tanemi yerleştirmeleri unuttum. ikiz çok iyi ya maşallah ben pazartesi keseyi görmüştüm bir tane göbekten ultrasonla yarın akşama doğru alttan ultrasona gitcem inşallah duyarım diye düşünüyordum kalp atışını daha erken demekki
Hayırlı olsun canımKızlar selam7 haftalık tüp bebek gebesiyim:) tüp bebek ilaclarim dışında sadece d vitaminini ve folik asit kullanıyorum. Siz de durumlar nedir ek vitamin desteği alıyor musunuz yada ne zaman alınmaya baslanacak
Onega 3 migdeni bulandirmiyor mu tiksiniyorum onu her defa aldigimdwHayırlı olsun canım. Ekstra olarak Omega 3 alıyorum zaten üç ay dolunca tekrardan düzenleyeceğiz dedi hepsini
Nefes almadan içiyorum canım ,evet kötüOnega 3 migdeni bulandirmiyor mu tiksiniyorum onu her defa aldigimdw
çoook şükür her şey yolunda bende. Dün çok ani bir mide bulantım oldu, bulanmasıyla kusmam arası sadece saniyeler sürdü tuvalete zor attım kendimi
Ben dün kese görmeye gittim keseyi gördüler çok minik içinde birşey var mı dedim haftasıyla uyumlu dediler ama çok fazla yumurta varmış yumurtaliklarda bel sırt ağrım çabuk yorulma nedenim muhtemelen buymuş.acil kanama ishal kusma nefes darlığı olursa acil e gidecekmişim.
Artık o bulanmalarda promosyonu diyelimçoook şükür her şey yolunda bende. Dün çok ani bir mide bulantım oldu, bulanmasıyla kusmam arası sadece saniyeler sürdü tuvalete zor attım kendimidoktor prilam verdi bugün daha iyiyim. geçen cumartesi bir anda boşalan kanama üzerine kalp atışını görmüştük, inşallah bu cumartesi de dinleyeceğiz heyecanla onu bekliyorum. sen nasılsın? her şey yolunda mı?
7. Günden önce test yapmış mıydınız acabaCanim ben 4 ekimde transfer oldum galiba sende acibadem de transfer olmustun benimde 5. Gün embriyosu bana da 12 gün sonra kan testi ver defiler ama ben 7. Gün pozitif gördüm 9. Gün ksn verdim cikti
Fazla yumurtanın olması kanama ishal yaparmiymis olmaz insallah Allahın izni ileBen dün kese görmeye gittim keseyi gördüler çok minik içinde birşey var mı dedim haftasıyla uyumlu dediler ama çok fazla yumurta varmış yumurtaliklarda bel sırt ağrım çabuk yorulma nedenim muhtemelen buymuş.acil kanama ishal kusma nefes darlığı olursa acil e gidecekmişim.
Normalde ohss sendromunda yaparmış. Bana yumurta toplama günü de dediler bu konularda dikkatli ol diye ben transfer sonrası rahatsiLandim 1 hafta kadar 9 aylık hamile gibi hem karnım şişti hem hareketin kısıtlandı nefes nefese kalıyordu .şimdi iyiyim ama ilkkez dün ultrasonla bakılınca yumurtalar görüldüFazla yumurtanın olması kanama ishal yaparmiymis olmaz insallah Allahın izni ile
Bende olmustum ohss ama kolay toplamıştım. Valla cennet boşuna annelerin ayağın altında değil gerçekten. Hepimizin hikAyesi geçtiği yollar bambaşkaNormalde ohss sendromunda yaparmış. Bana yumurta toplama günü de dediler bu konularda dikkatli ol diye ben transfer sonrası rahatsiLandim 1 hafta kadar 9 aylık hamile gibi hem karnım şişti hem hareketin kısıtlandı nefes nefese kalıyordu .şimdi iyiyim ama ilkkez dün ultrasonla bakılınca yumurtalar görüldü
Bende 1 hafta da atlattım bu ağrılar pozitiflikten saniyordum ama değilmiş.Bende olmustum ohss ama kolay toplamıştım. Valla cennet boşuna annelerin ayağın altında değil gerçekten. Hepimizin hikAyesi geçtiği yollar bambaşka