Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canımm gittik çok şükür keseleri gördük ☺️ iki birden geliyor 🥰 kalp atışı için 26 kasim cumartesi gideceğiz yine. Sen ne durumdasın?
Çok şükür çok sevindim sana iki tanemi yerleştirmeleri unuttum. ikiz çok iyi ya maşallah ben pazartesi keseyi görmüştüm bir tane göbekten ultrasonla yarın akşama doğru alttan ultrasona gitcem inşallah duyarım diye düşünüyordum kalp atışını daha erken demekki

Keseyi gormeye gittiginiz de icindeki yolk saci gormediniz mi peki kese varken içinde yuvarlak bir sey gorunuyor yüzük seklinde. İnşallah iici dolar guzel haberler alirsiniz 🙏🙏🙏🙏
Görmüştü beşinci haftada keseyi görmeye gittiğimizde yolk da görünmüştü doktorumuz ama gebelik sonlanmış durdurmuş gelişimini kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik pazartesi gebeliği sonlandırıp genetiğe göndereceğiz bakalım sebebi neymiş şansızlık işte

Görmüştü beşinci haftada keseyi görmeye gittiğimizde yolk da görünmüştü doktorumuz ama gebelik sonlanmış durdurmuş gelişimini kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik pazartesi gebeliği sonlandırıp genetiğe göndereceğiz bakalım sebebi neymiş şansızlık işte
Aaa cok gecmis olsun😔 insallah saglikli gebelige hamile kalirsiniz en kisa zamanda🙏

Çok üzüldüm, geçmiş olsun 🙏

Kızlar merhaba bugün transfer oldu fakat idrar yaparken inanılmaz bir acı hissediyorum ve hafif lekelenme oldu böyle olan var mı

Kızlar merhaba bugün transfer oldu fakat idrar yaparken inanılmaz bir acı hissediyorum ve hafif lekelenme oldu böyle olan var mı
Ben de olmadı ama transfer esnasinda takılan spekulum dan dolayı normal olabilir diye düşünüyorum. Burda yazanlar da olmustu. Endişe etmeyin ve doktorunuza bilgi verin. İnşallah pozitif sonuç alırsınız

Kızlarr çok şükür kalp atışını duydum kese yine küçük ama kalp atışı iyi doktor estrofem ve iğneye devam dedi 👐🙏
Çok sevindim hayırlı olsun 🧿🧿 vajinal mi bakıldı karından mi? Benim de 6+5 görünüyor bugün ultrasonda. Vajinal bakıldı kalp atışını gördük ama doktorum dinletmedi. Daha küçük ısı etkisi olmasın dedi. Dinlemeyince biraz telaslandim :KK43: hızını falan da söylemedi. Sizin doktorunuz söyledi mi

Çok sevindim hayırlı olsun 🧿🧿 vajinal mi bakıldı karından mi? Benim de 6+5 görünüyor bugün ultrasonda. Vajinal bakıldı kalp atışını gördük ama doktorum dinletmedi. Daha küçük ısı etkisi olmasın dedi. Dinlemeyince biraz telaslandim :KK43: hızını falan da söylemedi. Sizin doktorunuz söyledi mi
Evet cnm vajinal baktı çok kısa zaten hemen dinletip kapattı... Yok cnm hızını bende bilmiyorum...

Canım bende kese görmeye gittiğimde kalbi gördük pıt pıt atıyordu aynı şeyi bana da söyledi ve dinletmedi merak etme dinlemeye gittiğimizde bile o kadar minikti ki ses her kontrolde daha net atıyor zaten tek sefer ve kısa bir süre dinletiyorlar etki etmesin diye merak etme onun iyiliği için :)🥰

Canım bende kese görmeye gittiğimde kalbi gördük pıt pıt atıyordu aynı şeyi bana da söyledi ve dinletmedi merak etme dinlemeye gittiğimizde bile o kadar minikti ki ses her kontrolde daha net atıyor zaten tek sefer ve kısa bir süre dinletiyorlar etki etmesin diye merak etme onun iyiliği için :)🥰
Ayy canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın 🤲 bu telaslarimiz bitmiyor 🙈

AA çok geçmiş olsun cnm o polipler tutunmaya engel olmuş olabilir mi ? İnş bir an önce toparlarsın kuzum geç olsun güç olmasın öyle düşünme rahim en uygun ne zaman olacaksa o zaman olsun transfer. Embriyo kadar rahim de önemli çünkü kuzum . Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun in
Ok şükür canım bende iyiyim aynen bende bekliyorum adet olunca tedavi sonra transfer olucak İnsalalh
İyiyim canım adet olmayı bekliyorum ben tedavi için :) Sen nasılsın
O

X