- 11 Mayıs 2022
- 47
- 51
- 34
Canımm gittik çok şükür keseleri gördükCanım bugün gidicektin doktora merak ettim kalp atışını duydunmu ?
Yaaa gözünüz aydın sağlıkla gelsinlerCanımm gittik çok şükür keseleri gördükiki birden geliyor kalp atışı için 26 kasim cumartesi gideceğiz yine. Sen ne durumdasın?
Çok şükür çok sevindim sana iki tanemi yerleştirmeleri unuttum. ikiz çok iyi ya maşallah ben pazartesi keseyi görmüştüm bir tane göbekten ultrasonla yarın akşama doğru alttan ultrasona gitcem inşallah duyarım diye düşünüyordum kalp atışını daha erken demekkiCanımm gittik çok şükür keseleri gördükiki birden geliyor kalp atışı için 26 kasim cumartesi gideceğiz yine. Sen ne durumdasın?
Maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişleri. Darısı başımaCanımm gittik çok şükür keseleri gördükiki birden geliyor kalp atışı için 26 kasim cumartesi gideceğiz yine. Sen ne durumdasın?
Görmüştü beşinci haftada keseyi görmeye gittiğimizde yolk da görünmüştü doktorumuz ama gebelik sonlanmış durdurmuş gelişimini kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik pazartesi gebeliği sonlandırıp genetiğe göndereceğiz bakalım sebebi neymiş şansızlık işteKeseyi gormeye gittiginiz de icindeki yolk saci gormediniz mi peki kese varken içinde yuvarlak bir sey gorunuyor yüzük seklinde. İnşallah iici dolar guzel haberler alirsiniz
Evet dondurulmuş embriyo yapıldıPeki transfer don çöz mu oldu.
Aaa cok gecmis olsunGörmüştü beşinci haftada keseyi görmeye gittiğimizde yolk da görünmüştü doktorumuz ama gebelik sonlanmış durdurmuş gelişimini kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik pazartesi gebeliği sonlandırıp genetiğe göndereceğiz bakalım sebebi neymiş şansızlık işte
Çok üzüldüm, geçmiş olsunGörmüştü beşinci haftada keseyi görmeye gittiğimizde yolk da görünmüştü doktorumuz ama gebelik sonlanmış durdurmuş gelişimini kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik pazartesi gebeliği sonlandırıp genetiğe göndereceğiz bakalım sebebi neymiş şansızlık işte
Ben de olmadı ama transfer esnasinda takılan spekulum dan dolayı normal olabilir diye düşünüyorum. Burda yazanlar da olmustu. Endişe etmeyin ve doktorunuza bilgi verin. İnşallah pozitif sonuç alırsınızKızlar merhaba bugün transfer oldu fakat idrar yaparken inanılmaz bir acı hissediyorum ve hafif lekelenme oldu böyle olan var mı
Çok sevindim hayırlı olsunKızlarr çok şükür kalp atışını duydum kese yine küçük ama kalp atışı iyi doktor estrofem ve iğneye devam dedi
Evet cnm vajinal baktı çok kısa zaten hemen dinletip kapattı... Yok cnm hızını bende bilmiyorum...Çok sevindim hayırlı olsunvajinal mi bakıldı karından mi? Benim de 6+5 görünüyor bugün ultrasonda. Vajinal bakıldı kalp atışını gördük ama doktorum dinletmedi. Daha küçük ısı etkisi olmasın dedi. Dinlemeyince biraz telaslandim hızını falan da söylemedi. Sizin doktorunuz söyledi mi
Siz redostim ne zamn basladiniz ve trasfer sonrasida kullandinizmiCanim redostim, Bellovie probiyotik olan, L arginine, Advence plus 4 tane vitamin kullaniyodum Yarin insallah keseyi görmeye gidicez
Canım bende kese görmeye gittiğimde kalbi gördük pıt pıt atıyordu aynı şeyi bana da söyledi ve dinletmedi merak etme dinlemeye gittiğimizde bile o kadar minikti ki ses her kontrolde daha net atıyor zaten tek sefer ve kısa bir süre dinletiyorlar etki etmesin diye merak etme onun iyiliği için :)Çok sevindim hayırlı olsunvajinal mi bakıldı karından mi? Benim de 6+5 görünüyor bugün ultrasonda. Vajinal bakıldı kalp atışını gördük ama doktorum dinletmedi. Daha küçük ısı etkisi olmasın dedi. Dinlemeyince biraz telaslandim hızını falan da söylemedi. Sizin doktorunuz söyledi mi
Kizlar meraba nasılsınız ?İnşallah güzel haberler alırızBende pcos var bir cok tedavi uygulandı ama olmdı bnde uzatmak istemedim direk tüp bebek istedim
Ayy canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınCanım bende kese görmeye gittiğimde kalbi gördük pıt pıt atıyordu aynı şeyi bana da söyledi ve dinletmedi merak etme dinlemeye gittiğimizde bile o kadar minikti ki ses her kontrolde daha net atıyor zaten tek sefer ve kısa bir süre dinletiyorlar etki etmesin diye merak etme onun iyiliği için :)❤
İyiyim canım adet olmayı bekliyorum ben tedavi için :) Sen nasılsınKizlar meraba nasılsınız ?
Ok şükür canım bende iyiyim aynen bende bekliyorum adet olunca tedavi sonra transfer olucak İnsalalhAA çok geçmiş olsun cnm o polipler tutunmaya engel olmuş olabilir mi ? İnş bir an önce toparlarsın kuzum geç olsun güç olmasın öyle düşünme rahim en uygun ne zaman olacaksa o zaman olsun transfer. Embriyo kadar rahim de önemli çünkü kuzum . Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun in
Oİyiyim canım adet olmayı bekliyorum ben tedavi için :) Sen nasılsın