- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 39
Merhaba ben haftaya pazartesi ilk kontrole gideceğim. Bende sürekli uyku hali var. Her an her yerde içim geçiyor. Bir sıkıntı yok gibi. İnşallah pazartesi doktordan güzel haberlerle dönerim. İnternetten baktığımda 5+3 gibi görünüyor bakalım doktor ne diyecek. Sen nasılsın? Herşey yolunda mıKızlar T tomris2020 E eoe16 @gokcegkcgokce sizler doktora gittiniz mi? Hafta birsey söyledi mi? Nasılsınız?
Bu arada sizde var mı bilmiyorum ama bugün gün boyu midem bulandı.Kızlar T tomris2020 E eoe16 @gokcegkcgokce sizler doktora gittiniz mi? Hafta birsey söyledi mi? Nasılsınız?
Bende mide ekşimesi çok fazlaBu arada sizde var mı bilmiyorum ama bugün gün boyu midem bulandı.
Randevuyu erkene çekicem diyordun ne yaptın cnm ? Lekelenmen devam ediyor mu ?Canım ben gittim pazartesi kanamam oldu 5+3 teyim ama ara ara lekelenmem yokluyor keseyi gördük 23unde kalp atışı icin gidicem insallah bi aksilik olmazsa. Sen nasılsın asıl
İnşallah boş gebelik değildir geç döllenmedir de yakın zamanda gösterir kendini cnmMerhaba arkadaşlar benimde 14 ekimde transferim gerçekleşmişti 7 kasımda keseyi gördük bugün 17 kasım 7+0 da kalp atışı için gitmiştik bebeği göremedik vajinal usg ile bakıldı. iki gün sonra gel dediler ama kesenin içi boş sanırım boş gebelik büyük ihtimal dedi başka hastaneye başka dr a da gittim ordada sonuç aynı. Zaten midemde bulanmıyor bugun beta hcg 32000 çıktı. zor bi süreçmi acaba yada sonradan kesenin içi dolabilir mi doktor olumlu değil olumsuz da demiyorum dedi Ama olumsuza çok yakın %98 boş gebelik kürtaj zormu çok korkuyorum çokta üzülüyorum
Canım video izlerken denk geldi. Senin şuan 6. Haftan 7 değil.bak sonradan görmüşler biri yoruma yazmış aklıma sen geldin inşallah sende görürsün dualarımız seninleMerhaba arkadaşlar benimde 14 ekimde transferim gerçekleşmişti 7 kasımda keseyi gördük bugün 17 kasım 7+0 da kalp atışı için gitmiştik bebeği göremedik vajinal usg ile bakıldı. iki gün sonra gel dediler ama kesenin içi boş sanırım boş gebelik büyük ihtimal dedi başka hastaneye başka dr a da gittim ordada sonuç aynı. Zaten midemde bulanmıyor bugun beta hcg 32000 çıktı. zor bi süreçmi acaba yada sonradan kesenin içi dolabilir mi doktor olumlu değil olumsuz da demiyorum dedi Ama olumsuza çok yakın %98 boş gebelik kürtaj zormu çok korkuyorum çokta üzülüyorum
Cok enteresan 1 gün oluyor 1 gün olmuyor bugün olmadı mesela bakalım yarın ne olacakRandevuyu erkene çekicem diyordun ne yaptın cnm ? Lekelenmen devam ediyor mu ?
İnşallah ama maalesef benim yolk kesemde yokCanım video izlerken denk geldi. Senin şuan 6. Haftan 7 değil.bak sonradan görmüşler biri yoruma yazmış aklıma sen geldin inşallah sende görürsün dualarımız seninle
Dua edip beklemekten başka çare yokİnşallah ama maalesef benim yolk kesemde yok
Benim de öyle oldu cnm Bi geldi Bi gelmedi ama bugün çok şükür hiç gelmedi . Zaten doktorların da dediği gibi olabilen şeyler ki tüp bebekte daha sık görülüyormuş lekelenme. Aman sağlıklı olsunlar da cnm bu günler de geçer. Evet 23 ünde kalp atışını da duyarsınız muhtemelen ama doktorumuz gerçekten süper cnm gidince sen de bana hak vereceksin herkese öneresim varCok enteresan 1 gün oluyor 1 gün olmuyor bugün olmadı mesela bakalım yarın ne olacakcok yogun birsey yok suan icin aramadım 23unu beklersem belki kalp atışınıda duyarım die düşünüyorum yoksa böyle beklemek.cok zor sen iyisin dimi
Ay insallah ya valla cok heyecanlıyım seninde referans olman icime cok sindi açıkçası geçer mi günler bilemiyorum cokta acil bi durumum olmadığı icin baska acil birinin hakkını gasp etmekte istemiyorum şuanBenim de öyle oldu cnm Bi geldi Bi gelmedi ama bugün çok şükür hiç gelmedi . Zaten doktorların da dediği gibi olabilen şeyler ki tüp bebekte daha sık görülüyormuş lekelenme. Aman sağlıklı olsunlar da cnm bu günler de geçer. Evet 23 ünde kalp atışını da duyarsınız muhtemelen ama doktorumuz gerçekten süper cnm gidince sen de bana hak vereceksin herkese öneresim var
Öncelikle inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır. Bişey danışmk istiyorum. Banada natural dedi Dr. Çatladiktan sonra ilaçla dondurulan embriyo mu yerleştiriyor. Her yerde çok farklı yorumlar videolar var. Bı videoda diyor ki yumurta çatlar tüplere gitmeden toplanır. Spermle birleştirip transfer yapılır. Kafam çok karışık.Benim transferim de natürel siklusla gerçekleşti. Adetin 3. Günü femara ya başlattı doktorum. 5 gün kullanıp biraktim. Adetin 10. Gunu endometrium 11mm, en önde giden yumurta 19mm ölçüldü. Adetin 12. Gunu ovitrelle,ve adetin 19. Günü 2 adet 5. Gün embriyosu transferbugün transfer günü dahil 3. Günüm
Peki transfer don çöz mu oldu.Merhaba bende naturel siklusla ilerledim. İlk transfer kimyasaldı. Bu transferde 3. - 10.-12. Ve 13. Günler kan testi ve muayene oldu. 13. Gün çatlatma iğnesi vuruldu. 18. Günde de transfer oldu
Ay ben de işte randevular dolu diye çok yoğun bekliyordum cnm ama asla yoğunluk yoktu biliyor musun gittiğim gibi aldı hatta eşim arabayı park edip gelene kadar ben kaydı açayım dedim kaydı açtığım gibi içeri aldılar eşim sonradan girdi yanıma :) ve çok uzun zaman ayırdı volkan bey çok ilgiliydi. Bence riskli gebelik uzmanı olduğu için randevu aralıklarını uzun tutuyorlar. Ki benim ara randevu vermelerine rağmen bu şekildeydi. Çok şaşırdım ama çok ta sevindim. Şahin beyde en az 1 saat beklemen gerekiyordu . Çok yorucu beklemek . Bence sen yine de acil bir şeyin yoksa gününü bekle cnm çünkü gidince en azından kalp atışını görmüş olursun o tarihten önce gidersen gözükmezAy insallah ya valla cok heyecanlıyım seninde referans olman icime cok sindi açıkçası geçer mi günler bilemiyorum cokta acil bi durumum olmadığı icin baska acil birinin hakkını gasp etmekte istemiyorum şuancok kalabalikmiydi bu arada medicana ile ilgili tek endisem o genel olarak cok kalabalık ya bekleme süreleri cok mu uzun acaba
Keseyi gormeye gittiginiz de icindeki yolk saci gormediniz mi peki kese varken içinde yuvarlak bir sey gorunuyor yüzük seklinde. İnşallah iici dolar guzel haberler alirsinizMerhaba arkadaşlar benimde 14 ekimde transferim gerçekleşmişti 7 kasımda keseyi gördük bugün 17 kasım 7+0 da kalp atışı için gitmiştik bebeği göremedik vajinal usg ile bakıldı. iki gün sonra gel dediler ama kesenin içi boş sanırım boş gebelik büyük ihtimal dedi başka hastaneye başka dr a da gittim ordada sonuç aynı. Zaten midemde bulanmıyor bugun beta hcg 32000 çıktı. zor bi süreçmi acaba yada sonradan kesenin içi dolabilir mi doktor olumlu değil olumsuz da demiyorum dedi Ama olumsuza çok yakın %98 boş gebelik kürtaj zormu çok korkuyorum çokta üzülüyorum
Cok icimi rahatlattiniz gerçekten soru işaretlerim vardı gitmeden ferahladim zaman aksada 23 u gelseAy ben de işte randevular dolu diye çok yoğun bekliyordum cnm ama asla yoğunluk yoktu biliyor musun gittiğim gibi aldı hatta eşim arabayı park edip gelene kadar ben kaydı açayım dedim kaydı açtığım gibi içeri aldılar eşim sonradan girdi yanıma :) ve çok uzun zaman ayırdı volkan bey çok ilgiliydi. Bence riskli gebelik uzmanı olduğu için randevu aralıklarını uzun tutuyorlar. Ki benim ara randevu vermelerine rağmen bu şekildeydi. Çok şaşırdım ama çok ta sevindim. Şahin beyde en az 1 saat beklemen gerekiyordu . Çok yorucu beklemek . Bence sen yine de acil bir şeyin yoksa gününü bekle cnm çünkü gidince en azından kalp atışını görmüş olursun o tarihten önce gidersen gözükmez
Canım bugün gidicektin doktora merak ettim kalp atışını duydunmu ?Kimisinin değeleri aşırı yüksek oluyor tek kese , kimisi daha düşük bi bakmışsın ikizaynı gün transfer olduk fakat benim değerlerden epey yüksek çıkmış seninki .
Her aşaması heycanlı bekleyiş galiba. Sabırsızlanıyorum . Sağlıkla gelsin inşallah başka düşüncem yok.
Geçer geçer cnm ne kaldı kiCok icimi rahatlattiniz gerçekten soru işaretlerim vardı gitmeden ferahladim zaman aksada 23 u gelse