- 11 Mayıs 2022
- 47
- 51
- 34
11. Gün değerim 254 çıktı; aa aaa neden ağlıyorsun ; ne güzel şeyler yaşıyoruz tarif edilemeyen müthiş duygular… hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki… Dün akşam verdim kan ben de 10 gün sonra kese ve kalp atışı için gideceğim. Bu konu ile ilgili gün verdi mi doktorun?12.gun değerin ne çıktı aynı gün olmuştuk seninle benim 860 çıktı öğrendiğimden beri sürekli ağlıyorum hormonlardan dolayı saniirm
Canını sıkma canim Allah'ın izni ile büyüyüp gelisecek emin olDün kese görmeye gtmiştik kese beklenenden küçükmüş progesteronn eksikliğinden oluyormuş doktorum iğneye başlattı salı günü tekrar gidicez inşallah gelişir büyür....
İnşallah çok tedirginimmmCanını sıkma canim Allah'ın izni ile büyüyüp gelisecek emin ol
Tedirgin olmani anliyoruz hepimiz bir seylerin tedirginliğini yasiyoruz. Benim ilk gebeligimde kese yamuk yumuk demisti doktor bu haftalardayken sonra düzeldi buyudu vs. Bu haftalarda hersey normal merak evet haklısın ama dualara siginİnşallah çok tedirginimmm
Canım benim tedirginliğini anlıyorum ama iyi düşünelim iyi olsunDün kese görmeye gtmiştik kese beklenenden küçükmüş progesteronn eksikliğinden oluyormuş doktorum iğneye başlattı salı günü tekrar gidicez inşallah gelişir büyür....
İnşallah cnm yaaa beni bırakmazCanım benim tedirginliğini anlıyorum ama iyi düşünelim iyi olsunMoralini bozma bak benimde cumartesi kanama alanı vardı dün göremedi şükür sende güzel haberler alacaksın inşaallah . Bebeğinle bağ kur konuş onunla bana da 4 aylık hamile bir arkadasım öyle dedi bende öyle yaptım dün güzel haber aldım şükür ❤ O kadar süreçten kazanan savaşçı miniklerimiz onlar , çok güçlüler çok ❤
İnşallah cnmmm yaaa inşallahhhhTedirgin olmani anliyoruz hepimiz bir seylerin tedirginliğini yasiyoruz. Benim ilk gebeligimde kese yamuk yumuk demisti doktor bu haftalardayken sonra düzeldi buyudu vs. Bu haftalarda hersey normal merak evet haklısın ama dualara sigin
Yuzde 75 gibi bi artış var korkmayınKızlar iki gun once 840 cikmisti degerim bugunki degerim 1471 yavas yukseliyor eanki bir tuhaflik var ben iyice korkmaya basladim
Bide ben 9 ve 11.gun verdim 2 katı artışı görünce doktor keseye gel 15inde dedi. Sizden neden istediler kan yada benden neden istemedi tekrarKızlar iki gun once 840 cikmisti degerim bugunki degerim 1471 yavas yukseliyor eanki bir tuhaflik var ben iyice korkmaya basladim
Evet yuzde 75 ama kizima hakileyken bu zamanlarda 4000 bin falandi 4 e katlayarak artiyordu bu neden yavas gidiyor kaybetmekten korkuyorum cok moralim bozulduYuzde 75 gibi bi artış var korkmayın
İçini rahat tut her gebelik aynı ilerleyecek değil. Sonuçta 2 kat değilse de 2 ye yakın artış var. Stres yapmaEvet yuzde 75 ama kizima hakileyken bu zamanlarda 4000 bin falandi 4 e katlayarak artiyordu bu neden yavas gidiyor kaybetmekten korkuyorum cok moralim bozuldu
Benden istemedilerki ben kendim gidip veriyorum kanBide ben 9 ve 11.gun verdim 2 katı artışı görünce doktor keseye gel 15inde dedi. Sizden neden istediler kan yada benden neden istemedi tekrar
İnsallah canim bir sorun olmaz belimde cok kötü ağrıyorİçini rahat tut her gebelik aynı ilerleyecek değil. Sonuçta 2 kat değilse de 2 ye yakın artış var. Stres yapma
Aaa valla boşu boşuna modunuzu düşürüyorsunuz hayır insanın koluda aciyor kan verirken hem fiziken hem ruhen zarar veriyorsunuz kendinize şuan yapmayın iyi düşünün iyi olsun cumartesi 4500 olsunBenden istemedilerki ben kendim gidip veriyorum kancumartesi yaptır demisti doktor 3000 olunca randevu vercez diye kim bilir ne zaman randevu verecekler
İnşallah canim hepimiz iyi hberler alalim insallahAaa valla boşu boşuna modunuzu düşürüyorsunuz hayır insanın koluda aciyor kan verirken hem fiziken hem ruhen zarar veriyorsunuz kendinize şuan yapmayın iyi düşünün iyi olsun cumartesi 4500 olsun
selammm,Maşallah senin adına sevindim canım sağlıkla gelsininsallah rabbim banada nasip etsin Kaç yumurta toplandı senden taze transfer mi oldu yoksa dondurulmuş embriyo mu?