Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

12.gun değerin ne çıktı aynı gün olmuştuk seninle benim 860 çıktı öğrendiğimden beri sürekli ağlıyorum hormonlardan dolayı saniirm
11. Gün değerim 254 çıktı; aa aaa neden ağlıyorsun ; ne güzel şeyler yaşıyoruz tarif edilemeyen müthiş duygular… hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki… Dün akşam verdim kan ben de 10 gün sonra kese ve kalp atışı için gideceğim. Bu konu ile ilgili gün verdi mi doktorun?

Dün kese görmeye gtmiştik kese beklenenden küçükmüş progesteronn eksikliğinden oluyormuş doktorum iğneye başlattı salı günü tekrar gidicez inşallah gelişir büyür....

Dün kese görmeye gtmiştik kese beklenenden küçükmüş progesteronn eksikliğinden oluyormuş doktorum iğneye başlattı salı günü tekrar gidicez inşallah gelişir büyür....
Canını sıkma canim Allah'ın izni ile büyüyüp gelisecek emin ol

İnşallah çok tedirginimmm
Tedirgin olmani anliyoruz hepimiz bir seylerin tedirginliğini yasiyoruz. Benim ilk gebeligimde kese yamuk yumuk demisti doktor bu haftalardayken sonra düzeldi buyudu vs. Bu haftalarda hersey normal merak evet haklısın ama dualara sigin

Merhaba kızlar bende dün giremedim , dün bende kalp sesi için gittim . Cumartesi kanama olunca gitmiştim biliyorsunuz kese ve kalp atımını görmüştük ve küçük bir kanama alanı vardı . Dün kalp sesini de duyduk şükür , kanama alanı da göremiyorum suan dedi Ama çok tezcanlısın biraz dikkat et dedi muayene masasından hızlı kalktım biraz simdi dünden beri kendimi yavaslatmaya calısıyorum. Ara ara kasık agrılarım oluyor rahim büyüdüğü için normal dedi , sizlerde de olan var mı ? Bu arada bir ara kopacak kadar bacaklarım ağrıyordu cumartesi magnezyum al akşamları birtane dedi o günden beri kesildi şükür . Aynı sorunu yaşayan varsa doktoruna danısıp alabilir bence kesildi agrılarım şükür .

Canım benim tedirginliğini anlıyorum ama iyi düşünelim iyi olsun Moralini bozma bak benimde cumartesi kanama alanı vardı dün göremedi şükür sende güzel haberler alacaksın inşaallah . Bebeğinle bağ kur konuş onunla bana da 4 aylık hamile bir arkadasım öyle dedi bende öyle yaptım dün güzel haber aldım şükür ❤ O kadar süreçten kazanan savaşçı miniklerimiz onlar , çok güçlüler çok

İnşallah cnm yaaa beni bırakmaz evet bana söylemiştiler konuşmamı konuşıyorum minik savaçcımla o beni bırakmaycak inşallah

Kızlar iki gun once 840 cikmisti degerim bugunki degerim 1471 yavas yukseliyor eanki bir tuhaflik var ben iyice korkmaya basladim

Kızlar iki gun once 840 cikmisti degerim bugunki degerim 1471 yavas yukseliyor eanki bir tuhaflik var ben iyice korkmaya basladim
Bide ben 9 ve 11.gun verdim 2 katı artışı görünce doktor keseye gel 15inde dedi. Sizden neden istediler kan yada benden neden istemedi tekrar

Bide ben 9 ve 11.gun verdim 2 katı artışı görünce doktor keseye gel 15inde dedi. Sizden neden istediler kan yada benden neden istemedi tekrar
Benden istemedilerki ben kendim gidip veriyorum kan cumartesi yaptır demisti doktor 3000 olunca randevu vercez diye kim bilir ne zaman randevu verecekler

Benden istemedilerki ben kendim gidip veriyorum kan cumartesi yaptır demisti doktor 3000 olunca randevu vercez diye kim bilir ne zaman randevu verecekler
Aaa valla boşu boşuna modunuzu düşürüyorsunuz hayır insanın koluda aciyor kan verirken hem fiziken hem ruhen zarar veriyorsunuz kendinize şuan yapmayın iyi düşünün iyi olsun cumartesi 4500 olsun

Aaa valla boşu boşuna modunuzu düşürüyorsunuz hayır insanın koluda aciyor kan verirken hem fiziken hem ruhen zarar veriyorsunuz kendinize şuan yapmayın iyi düşünün iyi olsun cumartesi 4500 olsun
İnşallah canim hepimiz iyi hberler alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…