Selam canım yarın doktora gidiyorum bakalım adetime 1 hafta kala cagırmıstı zaten yarın napıcak ne vericek neye bakıcak bilmiyorum kısmen başlıyorum bende rabbim hayırlısını versin inşallahc
selammm,
canım başladın mı tedavıye nasılsın ?
amiinnnn... hadi hayırlı olsun sürecin canım,Selam canım yarın doktora gidiyorum bakalım adetime 1 hafta kala cagırmıstı zaten yarın napıcak ne vericek neye bakıcak bilmiyorum kısmen başlıyorum bende rabbim hayırlısını versin inşallah
amin çok saol canım tez zamanda güzel sonuçlar alalım inşallah.amiinnnn... hadi hayırlı olsun sürecin canım,
çok güzel geçsin inşallah sonunda yavruna kavuş,hepimiz kavuşalım saglıkla
AMİİİNN inşallaahh canım .amin çok saol canım tez zamanda güzel sonuçlar alalım inşallah.Sen nasıl bir süreçtesin
Sendeki sorun neydi canım inşallah güzel yumoşların olurAMİİİNN inşallaahh canım .
bende başladım iğnelerin 8.günü bugun, haftaya yumoşlar toplancak inşallahh
amın canımm,Sendeki sorun neydi canım inşallah güzel yumoşların olur
Çok geçmiş olsun iyiki almış ama trasfer yapmıyorlar yoksasezenosman ayliss selam kızlar ben bugun histereskopi oldum polip varmis ais doktorum ve patolojiye gondermis adet olunca gel konusalim dedi o zamana kadar sonuçta çıkar dedi sizce ilk adetimle hemen tedaviye baslar mi yoksa biraz daha bekletir mi ? Cok zordu benim icin hala ağrı çekiyorum denilen gibi basit bi işlem olmadi valla benim için kanamam ve agrim var hala
Cok gecmis olsunsezenosman ayliss selam kızlar ben bugun histereskopi oldum polip varmis ais doktorum ve patolojiye gondermis adet olunca gel konusalim dedi o zamana kadar sonuçta çıkar dedi sizce ilk adetimle hemen tedaviye baslar mi yoksa biraz daha bekletir mi ? Cok zordu benim icin hala ağrı çekiyorum denilen gibi basit bi işlem olmadi valla benim için kanamam ve agrim var hala
Yaa geçmiş olsun arkadaşımsezenosman ayliss selam kızlar ben bugun histereskopi oldum polip varmis ais doktorum ve patolojiye gondermis adet olunca gel konusalim dedi o zamana kadar sonuçta çıkar dedi sizce ilk adetimle hemen tedaviye baslar mi yoksa biraz daha bekletir mi ? Cok zordu benim icin hala ağrı çekiyorum denilen gibi basit bi işlem olmadi valla benim için kanamam ve agrim var hala
Amin canim insallah anlamadigim bu polip rahim filmimde ultrasonda neden gozukmedi acaba ?Çok geçmiş olsun iyiki almış ama trasfer yapmıyorlar yoksa
İlk adetinle baslarmi zaman gösteririr banada histereskopi sonrası ilk adet dedi ama 3 kez iptal oldu transfer insalh sende herşey yolunda gider
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun
İnşallah canım yaa insallah tutunmasina o sebep oluyodurda bir sonraki denememde kavusurum yavruma faydasi olur inşallahYaa geçmiş olsun arkadaşımama şükür ki kurtuldun polipten engelleri teker teker aşıyorsun bir haftaya hiç bir şeyin kalmaz
Bence ertelemez canım.
Takip ediyodum ama yazamadim canım bence hic tedirgin olma seninki gec tutundu cunku kimyasal yada sagliksiz olsa bence onceki testlerinde de en azindan bi deger cikardi direk negatif çıkmazdı bak görürsün gayet saglikli seninki sadece geç tutunduKızlar selam islerim okadar yogun ki giremedim hiç bugün test yaptırdım tekrar 103 çıktı artış var ama 14. Gün için baya az dedi doktorum ne olacak hala bilemiyoruz. Hayirlisi demekten başka bir şey gelmiyor neyazikki
Peki bir daha test verecekmisin canımKızlar selam islerim okadar yogun ki giremedim hiç bugün test yaptırdım tekrar 103 çıktı artış var ama 14. Gün için baya az dedi doktorum ne olacak hala bilemiyoruz. Hayirlisi demekten başka bir şey gelmiyor neyazikki
Canım benimkide rahim filminde görünmemisti ama bu doktorum opu yaparken fark etmiş ve asla o polip almadan trasfer yapmam dediAmin canim insallah anlamadigim bu polip rahim filmimde ultrasonda neden gozukmedi acaba ?
Canım bence bebeğin direniyor ama senin doktorun ilaçları felan biraktirdigi için hala aynı yönde az artiyo felan diyor ama çok saçmalıyor resmen bebeğin tutunuyo sende destekle annesi ilacını igneni progestanini kullan insalhKızlar selam islerim okadar yogun ki giremedim hiç bugün test yaptırdım tekrar 103 çıktı artış var ama 14. Gün için baya az dedi doktorum ne olacak hala bilemiyoruz. Hayirlisi demekten başka bir şey gelmiyor neyazikki
Yani en doğrusunu demiş canım benimde rahim filmimi baska doktor çekmişti bu doktorum daha dikkatli aslinda belki rahim filminide bu doktorum cekse görürdü ama bazi poliplerde tedavi asamasinda oluşuyor diye okudum bi kac yerden belki o sekilde de olusmus olabilir neyse ki sonunda gozuktu ve kurtuldum insallah sonucuda güzel gelirde tedavime dev ederim. Sebepsizlikten artik kafayi yicektim yeminle resmen eşimle sevindik bişey çıkmasına en azindan su varmis diyebildik hayırlısı hepimize şifa olur inşallah canim ilk denemelerimizde kavuşuruz yavrularimiza inşallahCanım benimkide rahim filminde görünmemisti ama bu doktorum opu yaparken fark etmiş ve asla o polip almadan trasfer yapmam dedi