Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Evet oyle ama ben yuzde yuz olmasini istiyordum icim icimi yiyor bi aksilik olcak diye simdi kim beklicek iki gun daha
Bence aksilik olacak diye değilde, daha güzel olacak diye düşüncelerini toplamaya çalışsan daha iyi olacak. Pozitif düşünmeye çalış Allahın izniyle bebeğin seninle bak, ciddi bir sağlık sorunun yok ağrın sancın kanaman vs. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Burada hepimiz tedirginiz bekleyişler içindeyiz, aynı şeyleri çoğumuz yaşıyor ve birbirimizi motive ederek destek veriyoruz.
İnternette böyle bir bilgi buldum içini birazda olsa rahatlatır inşallah

--Beta HCG horonu pozitif sonuçları 3. haftayla birlikte izlenmeye başlanır. Hamileliğin her haftasında yükselen Beta HCG hormonu değerleri gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL aralığında, 4. haftasında 5-426 mlU/Ml aralığında, 5. haftasında ise 18-7.340 mlU/mL aralığında gözlemlenir.

Gebeliğin 5. haftasından sonra Beta HCG hormonu çok fazla yükselmeye başlar ve 40. haftaya kadar da yükselmeye devam eder. --

Hayranıza olacak gelişme olur umarım ️ ama allak bullak olmanızda normal olmadı derken bir filizin yeşermesi bakalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Benim ekim transferim ertelendigi icin grubu sessiz sessiz takip ediyorum M metece ama senin durumunu takipteyim insallah sagliikli gebeliktir yani olursa bi umut olcak bizede

Benim ekim transferim ertelendigi icin grubu sessiz sessiz takip ediyorum M metece ama senin durumunu takipteyim insallah sagliikli gebeliktir yani olursa bi umut olcak bizede
İnşallah valla canım yani cumartesiden beri deli gibi sigarada içtim negatif diye mide koruyucu içtim midem ağrıyor diye şimdi hepsini düşünüyorum gerçekten hakkımda hayırlısı olsun dualarım hep böyle.

Teşekkür ederim iyiki varsınız

Ay inanmıyorum ya bosuna doktorlar tutturmuyor demekki gununuzdemi degerler önemli ilaclari birakmayin diye. Sagliksiz degil bence sadece gec tutunma olmus insallah saglikla ilerler cok sevindim gercekten

Allahin izniyle insallah kotu bisey olmaz cunku eger varsa daha cok kucuk..bence gec tutunmus olabilir o yuzden deger gec cikmistir

Hayırlı olsun canım,gebesin sonuçta üzülme
Sağlıkla artsın inşallah

Bence senin geç tutundu canım , ve görürsün bak sağlıklı bir şekilde artacak , bence tam 2 günde yaptır 2 katına katlamış mı bakarsın . Hayırlı olsun cnm kat ve kat artsın inş

Merhaba kızlar, 12.gün tahlil sonucum 40,3 çıktı pozitif görünüyor cuma tekrar test yaptırın artış olması lazım sağlıklı gebelik mi bakalım dendi biraz düşük çıktığı için tam sevinemedim de ne hissediceğimi bilemiyorum

Sonuç ne olursa olsun hapları kesmesi için 12. Günü beklemesi gerekiyordu ama yinedeee sonucun pozitif inşallah kat kat artar

5 üstü pozitif sevinin bence hayırlısı ile tamamlayın sürecinizi

5 üstü pozitif sevinin bence hayırlısı ile tamamlayın sürecinizi
Umarım öyledir sağlıklı bir şekilde artış gösterir Sizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…